På vegne af Skive TKs STØTTEFORENING kunne Børge Mortensen som de foregående år overrække en betydelig check til klubbens ungdomsarbejde. Formanden for klubbens unngdomsudvalg, Hanina Lange tager imod gaven. 24.4.

Standerhejsning - den officielle åbning af udesæsonen 2019 22. april kl.11.00

mange nye, tidligere og nuværende medlemmer var mødt frem i det skønneste påskevejr. Håber at vejret lover godt for sæsonen. Thøger gav i åbningstalen gode råd om at passe på banerne, - "pige træd varsomt for banen er blød", rettede en stor tak til de mange medlemmer, der hvert år løfter opgaven med at klargøre anlægget. Han nævnede, at trænerne er klar og der venter rigtig mange aktiviteter for alle. Flytningen af anlægget "kører på skinner", og der er store forhåbninger om, at der næste år vil være bygge- og anlægsaktiviteter på den anden side af Engvej.
Traditionen tro gik klubflaget til top til "Blæsten går frisk over Limfjordens vande". Ole Sørensen akkompagnerede de mange stemmer på trompeten. Før der blev serveret pølser og en øl/vand, slog formanden Michael Mogensen et par åbningssalg på centercourt og sangen "Velkommen Lærkelil "med det særlige sidste vers gjaldede, afsluttet med HURRA - råb for en god klub og sæson.

Klubbens sponsor SPORT 24 præsenterede de nyeste klubdragter. Og mange gjorde et godt køb, da på dagen var super gode tilbud og rabatter på udstyr.
23.4.

Per Nors, direktør i kultur- og familieforvaltningen gav generalforsamlingen  en orientering om det arbejde, der pågår og den indstilling der er givet til tirsdagens møde i kultur- og fritidsudvalget vedr. en evt. flytning af Skive Tennis Klub. Han var ledsaget af kommunens kultur- og fritidschef, Kent Sørensen.
Se indstillingen samt bilag til dagens møde i kultur-og fritidsudvalget.

11.4.18