Hjertestarteren sættes op på husets endevæg, så den bliver synlig.
Morten Østergaard er af bestyrelsen udpeget som koordinator vedr hjertestarteren.

KURSUS i HJERTEREDNING - BRUG AF HJERTESTARTER

15 medlemmer er nu blevet uddannet  i brug af maskinen. Vi skal gerne have et bredt udsnit af medlemmer til at kunne bruge maskinen, så der næsten altid vil være en på anlægget, der ved hvad der skal gøres i påkommende tilfælde.
16.5.19

HJERTESTARTER på vej til Skive Tennisklub.
HJERTE FORENINGEN skriver:
Kære Gruppestarter
Stort tillykke!
Din gruppe Skive Tennisklub har gået sig til en hjertestarter til Hjerteforeningens Landsuddeling den 28. april 2019. Hjertestarteren kan gøre forskellen på liv og død – så tusind tak for indsatsen.
I alt har I samlet 14.299 kr. ind – plus det I hver især har fået ind på Mobilepay (landsgennemsnittet for Mobilepay er ca. 250 kr. per rute). Godt gået!

Klubben siger også TUSIND TAK og GODT GÅET til Børge Mortensen og de frivillige fra klubben, som dels tog initiativet og dels fulgte udfordringen op og gik nogle ruter og samlede beløb ind til Hjerteforeningen. Et mangeårigt ønske kan realiseres.
5.5.19

På vegne af Skive TKs STØTTEFORENING kunne Børge Mortensen som de foregående år overrække en betydelig check til klubbens ungdomsarbejde. Formanden for klubbens unngdomsudvalg, Hanina Lange tager imod gaven. 24.4.

Standerhejsning - den officielle åbning af udesæsonen 2019 22. april kl.11.00

mange nye, tidligere og nuværende medlemmer var mødt frem i det skønneste påskevejr. Håber at vejret lover godt for sæsonen. Thøger gav i åbningstalen gode råd om at passe på banerne, - "pige træd varsomt for banen er blød", rettede en stor tak til de mange medlemmer, der hvert år løfter opgaven med at klargøre anlægget. Han nævnede, at trænerne er klar og der venter rigtig mange aktiviteter for alle. Flytningen af anlægget "kører på skinner", og der er store forhåbninger om, at der næste år vil være bygge- og anlægsaktiviteter på den anden side af Engvej.
Traditionen tro gik klubflaget til top til "Blæsten går frisk over Limfjordens vande". Ole Sørensen akkompagnerede de mange stemmer på trompeten. Før der blev serveret pølser og en øl/vand, slog formanden Michael Mogensen et par åbningssalg på centercourt og sangen "Velkommen Lærkelil "med det særlige sidste vers gjaldede, afsluttet med HURRA - råb for en god klub og sæson.

Klubbens sponsor SPORT 24 præsenterede de nyeste klubdragter. Og mange gjorde et godt køb, da på dagen var super gode tilbud og rabatter på udstyr.
23.4.

HJERTESTARTER PÅ SKIVE TENNISKLUB

Per Nors, direktør i kultur- og familieforvaltningen gav generalforsamlingen  en orientering om det arbejde, der pågår og den indstilling der er givet til tirsdagens møde i kultur- og fritidsudvalget vedr. en evt. flytning af Skive Tennis Klub. Han var ledsaget af kommunens kultur- og fritidschef, Kent Sørensen.
Se indstillingen samt bilag til dagens møde i kultur-og fritidsudvalget.

11.4.18