Klogebænken optaget af mandeben.

SUPERSENIORERNEs Julefrokost i Arenaens cafeteria blev som sædvanligt et "kanon" arrangement.

Det gode humør blev tjekket ved indgangen og steg som frokosten skred frem.
Den gode mad leveret fra Kvickly fik mange rosende ord og gled ned tilsat diverse drikkevarer.

Som sædvanligt var der sange, og forskellige diverterende indslag.
Gennem årene har mange entertainere leveret "Årets indslag" under frokosten. Det gjalt også i år, hvor det  blev leveret af  den skønne Signorita Camensita direkte fløjet ind fra SuperSeniorernes foretrukne træningslejr på Mallorca.
Ud over analyse  af teknik-træningens detaljer  (nøje gengivning af cheftræner Hans Frantzens tips og tricks) og tennisturneringens resultater, kunne hun afsløre, hvem af de kendte Superseniorer fra Skive, der var set i beach-baren, sjove incidenter under de mange dages "happy hour" og ikke mindst bestigning af hotellets terrasser hen over natten, som et led i træningen. Af diskretions-grunde kunne hun ikke afsløre alle detaljer, hvem der klatrede og besteg hvilke højder og terasser. Under Carmensitas levende beretning, gik der en liste rundt, hvor man kunne tegne sig til superseniorernes træningscamp primo oktober 2016. Og der var mere end 30, der tilmeldte sig på stedet. Ikke så sært at vore superseniorer hvert år kan fremvise nye tekniske detaljer og fysiske pragtpræstationer på tennisbanerne.

Og nu kan vi næsten ikke vente på næste julearrangement.

TRADITIONSBUNDET JULEFROKOST HOS SUPERSENIORERNE
Stars, fortællere og underholdning ved SuperSenior Julefrokosten har gennem årene været båret af top-navne og events. Vi nævner i flæng:

"Lille Sten & Store Lasse" (Birgit og Børge)
"Pegene på bordet"
"Jul i de gode gamle dage " v/ Jens Lund
"LUCIA - parade og optog " (bare mænd)
"Jul i det fremmede - hos de danske soldater på FN - mission" v/ Thøger Berg