FIK DU BESØGT STØTTEFORENINGENS TRAKTØRSTED VED KLUBBEN??

INVITATION TIL ALLE MEDLEMMER OG GÆSTER

Som traditionen byder har Støtteforeningen igen i år stillet teltet og ølvognen frem på græstrekanten
ved klubben.
Vi vil gerne invitere alle til at komme forbi – også tennisspillere – og måske nyde en kold drik.
Biksen er åbent torsdag den 31. maj til og med lørdag den 2. juni.
hver dag fra kl. 11.00 til kl. 24.00.

Kom en tur forbi. Det bliver måske sidste gang, vi kan råde over denne græsplæne?!
Børge
29.5.18

Skive Tennisklubs Støtteforening har igen igen været i GAVE HUMØR. Formanden Børge Mortensen kunne forleden overrække kr 30.000 til støtte for klubbens juniorarbejde. Det er gennem årene blevet til nogle hundrede tusinde kroner. Formand for klubben Michael Mogensen og ansvarlig for juniorområdet Hanina Lange er de glade modtagere.

Onsdag den 9. maj tog 7 mand fra Skive Tennis Klub på strandrensning ved Virksund.
Efter en travetur langs vandet – ca. 10km - i strålende solskin finder vi på hjemvejen nogle borde og bænke,
hvor vi kunne sidde og nyde lidt mad og drikke. Og ikke mindst samle kræfter til den sidste del af hjemturen.
Fin tur.
Børge