Skive Tennis Klub-den 6. juli 2017.

På given foranledning skal jeg på Skive Tennis Klubs bestyrelses vegne gøre rede for de gældende reservations regler i hele juli måned (Feriemåneden).

Bestyrelsen har besluttet, at alle baner er frie i juli måned og kan reserveres af alle klubbens medlemmer, samt gæster, på alle tidspunkter efter de almindelige reservations regler.

Fra den første august og fremad fortsætter vi som hidtil.
Begrundelsen for denne ordning er, at mange af klubbens medlemmer er på ferie og mange holder ferie hjemme og derfor skal reservations mulighederne være mere fleksible, og det har vi gode erfaringer med, da der jo er en stor banekapacitet.

Jeg skal beklage, at vi ikke har informeret om denne ferieregel, men håber dette løser de eksisterende uklarheder og i ønskes alle en god sommer.

Med venlig hilsen og på bestyrelsens vegne Thøger Berg Nielsen