Hej alle medlemmer,

Så er udbud på klubhuset sendt ud i dag 28. januar 2022.

meddeler Justus. Han er, lige som vi alle er det, "sk..... spændt på at få priserne, og se, hvem klubben skal arbejde sammen med. Vi kan ikke vide det, men måske bliver det dem, vi kender."
Så kommer Justus med en opfordring til os alle. "Tænk stadig gode ideer med ind i vort anlæg, da det ikke er alt, der er blevet budt ud endnu. Hvad med speedtennis, er det noget, vi skal have plads til ? serve træningsområde. stationært anlæg til forskellige boldøvelser o.s.v., bordtennis bord - eks. som det i Aakjærskolens skolegård og meget meget..... mere. Vi må sørge for, at vi bliver mere end blot et andet ordinært tennisanlæg". "Vi bygger nu et klubhus og et anlæg for fremtidige generationer, og det må gerne kunne rumme fremtidens aktiviteter og medlemmers ønsker", slutter Justus Clemmensen.
29.1.22

SENESTE NYT! - SENESTE NYT !

HVORFOR SER BESTYRELSEN SÅ GLADE UD ? ER DER NOGET AT FEJRE ?

BESTYRELSEN SENDER ALLE MEDLEMMER DERES GLÆDELIGE HILSEN OG INFORMERER OM DEN SENESTE UDVIKLING OMKRING FLYTNING AF BANEANLÆGGET OG ETABLERING AF NYT KLUBHUS

Hvis du vil vide mere så LÆS HER.
En stor gruppe "hårdt" arbejdende super seniorer fik banerne klar til sæsonåbningen.
Kære Tennisvenner.
Så er anlægget gjort vinterklar på bedste vis (Måske for sidste gang på det gamle veltjente anlæg) vi afsluttede på vanlig vis med Hans Boel frokost tilberedt og serveret af Poul Holmgård. Tak til alle for veludført arbejde i årets løb og vi glæder os alle til en ny sæson med frie forhold. mvh. thøger

FLYTNING AF SKIVE TENNISKLUB - seneste nyt !!

SÅ FIK SKIVE KOMMUNE UDARBEJDET OG VEDTAGET DEN LOKALPLAN, der skal gøre det muligt at flytte vores anlæg. Se link til planen nedenfor.
Lokalplan nr. 301 -  Tennisanlæg ved Engvej er blevet endelig vedtaget d. 27-08-2019 og offentlig bekendtgjort d. 29-08-2019.
Planen kan læses her: http://skive.viewer.dkplan.niras.dk/dkplan/dkplan.aspx?lokalplanId=583
Anmodning om ophævning af skovbyggelinje og åbeskyttelseslinjen er fremsendt til styrelsen. Hvorfra vi forventer hurtig afgørelse, da vi tidligere har fået en positiv sindetskrivelse på sagen.

30.8.19
På et velbesøgt medlemsmøde den 14. marts orienterede Justus, Kirsten og Michael om de mange møder Skive Tenniskub og Skive Kommune har afholdt for at kunne komme frem til planer for flytning af klubbens anlæg. Der blev vist plancher med de planer, der nu overordnet ligger for projektets gennemførelse, tillige med tidsskemaer.
Gennemgangen viste, at arbejdsgruppen har fundet frem til et godt projekt.
Og de mange gode bemærkninger fra flere medlemmer,  tages nu med ind i det videre forløb.
Skulle der være medlemmer der har gode bemærkninger og forslag, så tøv ikke med at sende dem til Justus eller Michael, så de kan indgå.
Mødet viste, at der er tale om et stort, optimiskt og realistisk forslag, der rummer mulighed for nye aktiviteter og muligheder. Alle er tændt af begejstring ved at være med til dette historiske tiltag i vores klub.

21.3.19

HJERTE FORENINGEN skriver:
Kære Gruppestarter
Stort tillykke!
Din gruppe Skive Tennisklub har gået sig til en hjertestarter til Hjerteforeningens Landsuddeling den 28. april 2019. Hjertestarteren kan gøre forskellen på liv og død – så tusind tak for indsatsen.
I alt har I samlet 14.299 kr. ind – plus det I hver især har fået ind på Mobilepay (landsgennemsnittet for Mobilepay er ca. 250 kr. per rute). Godt gået!

Klubben siger også TUSIND TAK og GODT GÅET til Børge Mortensen og de frivillige fra klubben, som dels tog initiativet og dels fulgte udfordringen op og gik nogle ruter og samlede beløb ind til Hjerteforeningen. Et mangeårigt ønske kan realiseres.
5.5.19