Hej alle medlemmer,

Så er udbud på klubhuset sendt ud i dag 28. januar 2022.

meddeler Justus. Han er, lige som vi alle er det, "sk..... spændt på at få priserne, og se, hvem klubben skal arbejde sammen med. Vi kan ikke vide det, men måske bliver det dem, vi kender."
Så kommer Justus med en opfordring til os alle. "Tænk stadig gode ideer med ind i vort anlæg, da det ikke er alt, der er blevet budt ud endnu. Hvad med speedtennis, er det noget, vi skal have plads til ? serve træningsområde. stationært anlæg til forskellige boldøvelser o.s.v., bordtennis bord - eks. som det i Aakjærskolens skolegård og meget meget..... mere. Vi må sørge for, at vi bliver mere end blot et andet ordinært tennisanlæg". "Vi bygger nu et klubhus og et anlæg for fremtidige generationer, og det må gerne kunne rumme fremtidens aktiviteter og medlemmers ønsker", slutter Justus Clemmensen.
29.1.22

SENESTE NYT! - SENESTE NYT !

HVORFOR SER BESTYRELSEN SÅ GLADE UD ? ER DER NOGET AT FEJRE ?

BESTYRELSEN SENDER ALLE MEDLEMMER DERES GLÆDELIGE HILSEN OG INFORMERER OM DEN SENESTE UDVIKLING OMKRING FLYTNING AF BANEANLÆGGET OG ETABLERING AF NYT KLUBHUS

Hvis du vil vide mere så LÆS HER.