Kære tennisvenner.
Så er festen slut og der er total lukket ned og flaget er strøget, afsluttende med Hans Boel frokost. Tak til alle for en rigtig god sæson.
Ja og det var så den rigtige afslutning. mvh. thøger

12.11.19

Så er anlægget vinterklar

- efter ca. fire timers arbejde af 12-gode folk.
Vi slutter den 12. nov. med lidt banearbejde på bane 4, med udlægning af det sidste grus på det lave område i hjørnet til venstre på bane 4. Umiddelbart efter kl. 1100 servere Poul Holmgård den så velkendte "Hans Boel frokost", og så er alt klar til foråret. mvh. thøger
29.10.19

STOR TAK for vel udført arbejde ønsker Thøger kommunens prof bane stab.
16.4.19

HJERTESTARTEREN PÅ PLADS

installeret/monteret på den grønne gavl og dermed er den meget synlig på hele det gamle anlæg, inkl. P-pladsen, og indkørslen.

Og det skal den være, nemlig offentlig tilgængelig.

Som bekendt har vi for nylig afholdt to kurser i genoplivning med en hjertestarter. Er der flere, der gerne vil have et kursus, kan det stadig lade sig gøre. Der skal blot være mindst 5 deltagere.
Kontakt  i så fald Morten Østergaard på mail frydenlyst2@os.dk eller tlf. 40 21 43 77
1.7.19

HJERTE FORENINGEN skriver:
Kære Gruppestarter
Stort tillykke!
Din gruppe Skive Tennisklub har gået sig til en hjertestarter til Hjerteforeningens Landsuddeling den 28. april 2019. Hjertestarteren kan gøre forskellen på liv og død – så tusind tak for indsatsen.
I alt har I samlet 14.299 kr. ind – plus det I hver især har fået ind på Mobilepay (landsgennemsnittet for Mobilepay er ca. 250 kr. per rute). Godt gået!

Klubben siger også TUSIND TAK og GODT GÅET til Børge Mortensen og de frivillige fra klubben, som dels tog initiativet og dels fulgte udfordringen op og gik nogle ruter og samlede beløb ind til Hjerteforeningen. Et mangeårigt ønske kan realiseres.
5.5.19