FLYTNING AF SKIVE TENNISKLUB - seneste nyt !!

SÅ FIK SKIVE KOMMUNE UDARBEJDET OG VEDTAGET DEN LOKALPLAN, der skal gøre det muligt at flytte vores anlæg. Se link til planen nedenfor.
Lokalplan nr. 301 -  Tennisanlæg ved Engvej er blevet endelig vedtaget d. 27-08-2019 og offentlig bekendtgjort d. 29-08-2019.
Planen kan læses her: http://skive.viewer.dkplan.niras.dk/dkplan/dkplan.aspx?lokalplanId=583
Anmodning om ophævning af skovbyggelinje og åbeskyttelseslinjen er fremsendt til styrelsen. Hvorfra vi forventer hurtig afgørelse, da vi tidligere har fået en positiv sindetskrivelse på sagen.

30.8.19
På et velbesøgt medlemsmøde den 14. marts orienterede Justus, Kirsten og Michael om de mange møder Skive Tenniskub og Skive Kommune har afholdt for at kunne komme frem til planer for flytning af klubbens anlæg. Der blev vist plancher med de planer, der nu overordnet ligger for projektets gennemførelse, tillige med tidsskemaer.
Gennemgangen viste, at arbejdsgruppen har fundet frem til et godt projekt.
Og de mange gode bemærkninger fra flere medlemmer,  tages nu med ind i det videre forløb.
Skulle der være medlemmer der har gode bemærkninger og forslag, så tøv ikke med at sende dem til Justus eller Michael, så de kan indgå.
Mødet viste, at der er tale om et stort, optimiskt og realistisk forslag, der rummer mulighed for nye aktiviteter og muligheder. Alle er tændt af begejstring ved at være med til dette historiske tiltag i vores klub.

21.3.19

Kære tennisvenner.
Så er festen slut og der er total lukket ned og flaget er strøget, afsluttende med Hans Boel frokost. Tak til alle for en rigtig god sæson.
Ja og det var så den rigtige afslutning. mvh. thøger

12.11.19

Så er anlægget vinterklar

- efter ca. fire timers arbejde af 12-gode folk.
Vi slutter den 12. nov. med lidt banearbejde på bane 4, med udlægning af det sidste grus på det lave område i hjørnet til venstre på bane 4. Umiddelbart efter kl. 1100 servere Poul Holmgård den så velkendte "Hans Boel frokost", og så er alt klar til foråret. mvh. thøger
29.10.19

STOR TAK for vel udført arbejde ønsker Thøger kommunens prof bane stab.
16.4.19

HJERTESTARTEREN PÅ PLADS

installeret/monteret på den grønne gavl og dermed er den meget synlig på hele det gamle anlæg, inkl. P-pladsen, og indkørslen.

Og det skal den være, nemlig offentlig tilgængelig.

Som bekendt har vi for nylig afholdt to kurser i genoplivning med en hjertestarter. Er der flere, der gerne vil have et kursus, kan det stadig lade sig gøre. Der skal blot være mindst 5 deltagere.
Kontakt  i så fald Morten Østergaard på mail frydenlyst2@os.dk eller tlf. 40 21 43 77
1.7.19

HJERTE FORENINGEN skriver:
Kære Gruppestarter
Stort tillykke!
Din gruppe Skive Tennisklub har gået sig til en hjertestarter til Hjerteforeningens Landsuddeling den 28. april 2019. Hjertestarteren kan gøre forskellen på liv og død – så tusind tak for indsatsen.
I alt har I samlet 14.299 kr. ind – plus det I hver især har fået ind på Mobilepay (landsgennemsnittet for Mobilepay er ca. 250 kr. per rute). Godt gået!

Klubben siger også TUSIND TAK og GODT GÅET til Børge Mortensen og de frivillige fra klubben, som dels tog initiativet og dels fulgte udfordringen op og gik nogle ruter og samlede beløb ind til Hjerteforeningen. Et mangeårigt ønske kan realiseres.
5.5.19