Skive Tennisklub

Engvej 21
7800 Skive
Tilmelding og betaling for ny sæson i 2018

Som i sikkert allerede har set andetsteds, skyder vi nu den nye sæson i gang. Der er generalforsamling, tirsdag den 10. april og Standerhejsning, søndag den 22. april, kl. 11.00.
Kontingentbetaling sker modsat tidligere år, nu samtidig med tilmeldingen. Der kan således ikke betales med kontanter, via Dankort automat eller ved MobilePay.

Du skal gå ind på klubbens hjemmeside. www.skivetennisklub.dk. Her vælger du fanen ”Tilmelding”, vælger det hold du vil spille på, og indtaster nummer og kode fra dit Visa eller Mastercard. Proceduren fremgår i øvrigt også på hjemmesiden.
Hermed bliver din tilmelding og betaling gennemført, og bogført automatisk i vort administrative system Conventus.
Når du har været medlem i tidligere år, kender systemet alle dine personlige data. Det er derfor vigtigt, at du tilmelder dig som ”allerede medlem”, og ikke som nyt medlem. Vi ønsker at undgå at medlemmer får dobbelt medlemskab.
Nye medlemmer vil ved tilmeldingen blive bedt om at indtaste personlige data, hvorefter tilmeldingen fuldføres som for tidligere medlemmer.
Skulle der være medlemmer som ikke har et Betalingskort, bedes man kontakte mig, som er klubbens kasserer, så vi kan aftale en anden løsning.

Vi håber at mange er klar til at begynde at spille straks efter Standerhejsningen. Vi opfordrer derfor til, at man får sig tilmeldt nu, og gerne inden Standerhejsningen.
Nøglebrikker.
Som bekendt indførte Skive Tennis Klub sidste år nøglebrikker, som giver medlemmerne mulighed for at låse op til baner og klubhuset,
Alle medlemmer bør have en sådan nøglebrik, der samtidig er bevis for medlemskabet.
Nøglebrikken bliver gjort aktiv, snarest efter at din kontingent er modtaget.
Udlevering af nøglebrikker blev i 2017 varetaget af Jørgen Brunsgaard. I 2018 nøglebrik og låsesystemet til Uve Østergaard
Gæste spillere
Gæstekontingentet er fortsat kr. 100 pr. bane pr.time. Gæster som spiller med et eller flere medlemmer betaler kr. 50.

Gæstebetalingen foretages inden spillet ved MobilePay. Nummeret, der også fremgår ved opslag i klubhuset, er nu 5-cifret og er ”42781”. Der er ikke længere en Dankort automat i klubhuset.
Skive, den 14. marts 2018
Kurt Starbæk, kasserer
Skive Tennis Klub | Engvej 21 | 7800 Skive |