INDSTILLINGEN

Igennem rigtig mange år har Hanina arbejdet for tennissporten specielt ved at lede arbejdet for børn og unge i Skive Tennis Klub.

 

Hanina indtrådte i klubbens bestyrelse i 1999 og har bortset fra en sæson primært taget sig af alt det, der følger med, når man brænder for tennis, for klubben og gerne vil introducere børnene og de unge til tennissporten.

Flere hundrede juniorspillere har i de mange år været omkring Skive Tennis Klubs juniortræning. De og deres forældre har meget at takke Hanina for.

Hun sørger for at organisere juniortræningen, skaffe og holde møder med trænere, booke baner, kommunikere med juniorer og deres forældre.

Hun arrangerer mange forskellige aktiviteter hen over året for juniorafdelingens mange børn og unge. Det kan være små turneringer med overraskelser, det kan være sociale arrangementer på eller ud af klubben. Hun er den, der tilmelder juniorhold, finder kaptajner og forældre, der kan og vil hjælpe, kommunikerer med naboklubber og unionen.

Hun har igennem rigtig mange år også arrangeret juniorturneringer på DTF-tour´en – Skive Sommer Cup. Og bidraget til, at der hver sommer er afviklet super gode sommerskoler, som har givet mange børn og unge lejlighed til at smage tennis for første gang.

Skive Tennis Klub kan glæde sig over, at Haninas store arbejde også har været grundlaget for, at nogle af klubbens juniorer har præsteret flotte resultater på både unions- og nationalt plan.

Gennem sit arbejde på ungdomsområdet har hun oparbejdet stor viden om alt det, der kræves af en god tennisklub i arbejdet med børn og unge, og vist gode evner til at kommunikere med bla. forældrene.

Vi har i klubben ikke tal på de tusindvis af timer, som Hanina gennem årene har brugt ved telefonen og computeren, på anlægget med at arrangere og organisere og på ture med børnene til stævner og naboklubber. Og arbejdet for at skabe gode og udviklende rammer for ungdommen har ikke altid været let. Det er krævende at få enderne til at nå sammen, når de frivillige kræfter og trænerressourcer i perioder har været begrænsede. Men Hanina har altid kæmpet hårdt for at holde et godt niveau på ungdomsaktiviteterne.

Hanina har også gennem mange år arbejdet ihærdigt for at fremme og udvikle tennis-samarbejdet i det midt- og vestjyske til gavn og glæde for ungdommen.

Selv om Hanina primært har stået for ungdomsafdelingens aktiviteter, så har hun også brugt sin idérigdom og sine kræfter på at engagere sig i adskillige små og store projekter i og omkring klubben. Vi vil blot nævne, at Hanina også spillede en stor rolle, da Skive Tennis Klub for første gang - sådan rigtigt - blev til en helårsklub i forbindelse med indvielsen af Sparbank Arena (nu Spar Nord Arena) tilbage i december 2007.

 

Hanina er i vore øjne en fantastisk frivillig leder, sådan en der er behov for i enhver tennisklub og idrætsklub i det hele taget, som uegennyttigt har brugt sin tid og sine kompetencer til gavn for mange børn og unge, for tennisklubben og for tennissporten i det hele taget.

Af ovenstående kan I forstå, at Hanina har et hjerte, der banker for Skive TK. Hun arbejder utrætteligt for børn og unge, hun er tjenstvillig og stiller sig altid til rådighed. Hun har vist sig af være overordentlig loyal og trofast overfor klubben, og har altid været løsnings- og udviklingsorienteret. Hvert juniormedlem har nydt godt af Haninas store omsorgsgen. Hun fortjener det store skulderklap og den hæder, det vil være at modtage JTUs fortjenstnål.

 

Med venlig hilsen  Skive Tennis Klub

Michael Varmdal Mogensen , Formand 

Skive Tennis Klub | Engvej 21 | 7800 Skive |