KLUBBENS DYGTIGE JUNIORPIGER HAR VÆRET I KAMP.

På hjemmebanen bev det en marathon holdturnering for  U 14 pigerne. Vi havde besøg af Skanderborg 1, Ribe, Ryomgaard mod vores Skive 1 og 2.
Det er en god idé, at samle hold og afvikle holdkampene som en slags stævner. Men 5 hold i en pulje er måske lige i overkanten. Det blev en lang dag med tennis til kl. 18.30 Men de mange flotte tenniskampe sluttede med med 8 point til begge Skive hold, 7 til Skanderborg 1, 4 til Ribe og 3 til Ryomgaard.  Der blev spillet nogle rigtig gode kampe, og godt at se så mange forældre i hallen.  En rigtig super junior tennis dag.

Der var debut til Skives  U 12 piger Lærke og Rebecca, der var i AGF Århus, og spille holdkamp. Det blev til 3 point. De vandt hver en single og så doublen. Det var også en rigtig god oplevelse for dem at være afsted for første gang.
 Hanina 23.08.22

JUNIORAFSLUTNING på INDE-SÆSONEN

Det blev en rigtig god dag med både minitennis, singler og doubler. Sofie blev dagens vinder - fortæller Hanina