HEJ JUNIOR-SPILLER,
inde-træningen i hallen for vinter-sæson 2020-21

TRÆNER MORTEN har på Facebook skrevet denne hilsen til alle nuværende og kommende junior-spillere i Skive Tennis Klub.

Hej Ungdomsspiller i STK. 🎾

Så er banerne officielt åbnet. Så skynd jer at tilmelde jer på Conventus, book en banetime og kom ned og spil på det røde grus 🎾

TRÆNINGS INFO:
STK har prioriteret i første fase af åbningen af klubben at bruge fokus på, at vi alle passer på hinanden her under opstart af spil på banerne.

Anden fase bliver så småt sat i gang - muligvis i næste uge. Der vil fokus blive på aktiviteter - herunder muligvis træning af ungdom.

Vi ved I sikkert gerne vil træne - og vi trænere står også klar - men vi vil prioritere at have alt klar til jer- så vi får så god en opstart, træning og samvær i de små grupper vi kommer til at træne i.
Vi har fokus på alle tidligere medlemmer fra sidste sæson ude og den netop overståede indendørs sæson.
Skulle I dog have en kammerat der ønsker at starte op til træning, så skriv her eller til Hanina og så skal der nok også blive mulighed for det.

Læs alle retningslinier på www for STK.

I mellemtiden - hold jer sunde og raske - spil tennis på Mobil og Pc, se YouTube videoer af træning og spil selv noget tennis nede i klubben.

..... 🎾🎾🎾 og så vender vi snarest tilbage med info om træning.

UDESÆSON 2020 er i gang.
Vil du være med på træningehold?

Hej junior,

tennisbanerne er åbnet, men som du ved, så skal vi indrette os på den corona-virus, som kan smitte os.

Du, der er tilbage i skolen, har mærket nye regler:  afstand, håndvask, afspritning mm. Og i Tennisklubben skal vi også have lavet regler, for at træningen kan foregå på en sikker måde.

Små træningshold - max 4 på en tennisbane.
Når træningen begynder igen, så må der max være 4 personer på en tennisbane, f.eks. en træner og 3 spillere. Træneren har tilrettelagt træningen, så den lever op til myndighedernes bestemmelser.

SPIL MED FAR/MOR/KAMMERATER.
Vi håber, at du fortsat vil spille tennis, og komme til træning. Sørg for at blive meldt ind, få en nøglebrik til banerne, så kan du reservere bane og gå i gang.

TILMELDING TRÆNING.
Send SMS-besked til Hanina, hvilke dage og tider, du gerne vil deltage i træning. Hanina og trænerne vil så meget snart give dig en tilbagemelding om hvornår træningen går i gang for dig og dit hold.

27.4.20

Billedresultat for facebook logo 2019                  HEJ JUNIOR i Skive TK.

Ved du, at der er oprettet en lukket gruppe på facebook for Skive Tennisklubs juniorer?. Hvis du er på facebook, så er det er god idé at være med, da mange informationer til juniorer fra klubben og trænerne udveksles her.  Du tilmelder dig via Facebook ved at sende en anmodning til facebookgruppens administratorer: "Skive tennisklub - junior træning"

Det blev en SUPER DUPER SÆSON afslutning for juniorerne.

Masser af deltagere, super gode hold fik spillet mange kampe, og sluttede med hygge og pizza og præmieoverrækkelse. NORGEs hold Josefine og Lærke vandt turneringen med 69 points.