JUNIOR HOLDTURNERING INDE

SKIVE TENNISKLUB har i år nogle juniorhold med i JTU´s indendørs holdturnering. Turneringen afvikles sådan, at 3 hold mødes og spiller alle mod alle med reducerede kampe. Et rigtig godt initiativ, og det er blevet taget godt imod af klubber og ikke mindst junior-spillerne.
Skives hold er tilmeldt rækkerne: U14 drengehold og U16 pigehold
Drengene spiller 2. februar og pigerne næste gang i marts i Skanderborg
25.11.19

JUNIOR INDE HOLDTURNERING

Skives piger i U16 spillede søndag den 24. i Arenaen holdkampe mod Horsens og Vejle, og det blev til en super flot start på matcherne.
Sofie og Signe fik mange gode kampe og vandet 3-0 over Vejle og tabte knebent 1-2 til Horsens. Der var opbakning fra forældre mfl - en rigtig god tennisdag.
Næste gang pigerne skal i kamp bliver tilsvarende stævne i Skanderborg-
25.11.19
 

Skive Tennisklub

Engvej 21
7800 Skive

Det blev en SUPER DUPER SÆSON afslutning for juniorerne.

Masser af deltagere, super gode hold fik spillet mange kampe, og sluttede med hygge og pizza og præmieoverrækkelse. NORGEs hold Josefine og Lærke vandt turneringen med 69 points.

 

Billedresultat for facebook logo 2019                  HEJ JUNIOR i Skive TK.

Ved du, at der er oprettet en lukket gruppe på facebook for Skive Tennisklubs juniorer?. Hvis du er på facebook, så er det er god idé at være med, da mange informationer til juniorer fra klubben og trænerne udveksles her.  Du tilmelder dig via Facebook ved at sende en anmodning til facebookgruppens administratorer: "Skive tennisklub - junior træning"
 

En super TENNIS-CAMP er netop gennemført.

Som alle tidligere år fik en flok unge tennisspillere 3 gode dage med masser af tennis. Nogle enkelte var rutinerede og som altid også en stor gruppe, der benytter lejligheden til at prøve spillet. Enkelte ville følge op på besøget og smagsprøven i forbindelse med 4. klassernes skoleturnering.

Cheftræner Brian, og trænerne Emil og Nicklas sørgede for instruktion, træning og små konkurrencer.
4.7.19
TENNIS SKOLEN - SUMMER CAMP´en 2019. Tryk på foto nedenfor, og det bliver lidt større.

TENNIS SOMMERSKOLEN 2018
3  dage med tennis, leg, hygge, konkurrencer, godt vejr og super glade spillere - succes. TAK til alle deltagere, forældre, trænere.

2.8.18


 
FOTOs fra sidste dagen. Du kan klikke på dem, så bliver de lidt større.

Skive Tennis Klub | Engvej 21 | 7800 Skive |