UDESÆSONEN går mod sin afslutning. I JUNIOR-afdelingen er holdene ved at slutte træningen ude og gøre klar til at flytte træningen ind i hallen. Se nedenfor hilsen fra Hanina.

🎾☀️🎾☀️🎾☀️🎾

Hej alle juniorer

Tennis udendørs slutter i uge 39 det vil sige i næste uge. Ingen tennis i uge 40. Vi starter i hallen i uge 41 mandag og onsdag. Holdene bliver slået op i næste uge.

Hvis du ikke skal spille tennis i vinter, så giv venligst Hanina besked på 40519174.

Tak for en god sidste udendørs sæson på det gamle anlæg. Vi SES på den “anden” side, når vi starter en ny udendørssæson op på de nye baner 🤩Hanina

Vinter  2022 - 2023
Mandag 15.00 til 16.30  Bane 1 og 2, og 3  med Frank
Kom og spil tennis med Frank så snart du kan. Vi spiller pyramide, bjergbestigning, kampe og har det sjovt. Følgende er inviteret med:
Lærke Fjalland,     Sofie Kringsted,    Emilia Jadwiszczok,   Rebecca Gaardsted,    Emma,     Noam,    Jon Carstens,
Caroline Søgaard,      Naya Hvass,    Kamilla Hvass,       Caroline Dyhrberg,   Alma Brock,   Nanna Jeppesen,
Sofie Larsen,   Fathia  Lawal,    Lærke Fogtmann

Onsdag 16.00- 17.00  Bane 1, med  træner Frank
Lucas Andersen,   Oliver Witt Rasmussen,  Lærke Møller,  Magnus Dalgaard, Frederik Bak, Theodor

Onsdag 16.00 til 17.00, bane 2, med træner Signe
Jon Carstens, Staale, Vladislav, Johanne, Sofie Kringsted

Onsdag kl. 17.00 – 18.30  med trænerne Jens og Signe, bane 1 og 2
Emilia Jadwisczok, Lærke Fjalland, Rebecca Gaardsted, Caroline Søgaard , Naya Hvass, Kamilla Hvass, Emma, Noam

Onsdag 18.30 – 20.00, med træner Jens,  bane 1 og 2
Caroline Dyhrberg, Alma Brock, Nanna Jeppersen, Sofie Larsen, Fathia  Lawal, Lærke Fogtmann
28.09.22

Det fantastiske hold med Oliver, Magnus, Lucas, Lærke, Frederik og Theodor holdt sidste udetræning som indetræning. Der var små "eksamens"-øvelser på programmet, og derefter "dømt" HYGGE med sodavand og slik og MEDALJER. GULD gik til Oliver, SØLV til Lucas og BRONZE til Lærke. Og så var der en dejlig gave og hilsen til træneren - tusind tak, siger Asbjørn. Og på gensyn.

28.9.22

KLUBBENS DYGTIGE JUNIORPIGER HAR VÆRET I KAMP.

På hjemmebanen bev det en marathon holdturnering for  U 14 pigerne. Vi havde besøg af Skanderborg 1, Ribe, Ryomgaard mod vores Skive 1 og 2.
Det er en god idé, at samle hold og afvikle holdkampene som en slags stævner. Men 5 hold i en pulje er måske lige i overkanten. Det blev en lang dag med tennis til kl. 18.30 Men de mange flotte tenniskampe sluttede med med 8 point til begge Skive hold, 7 til Skanderborg 1, 4 til Ribe og 3 til Ryomgaard.  Der blev spillet nogle rigtig gode kampe, og godt at se så mange forældre i hallen.  En rigtig super junior tennis dag.

Der var debut til Skives  U 12 piger Lærke og Rebecca, der var i AGF Århus, og spille holdkamp. Det blev til 3 point. De vandt hver en single og så doublen. Det var også en rigtig god oplevelse for dem at være afsted for første gang.
 Hanina 23.08.22

JUNIORAFSLUTNING på INDE-SÆSONEN

Det blev en rigtig god dag med både minitennis, singler og doubler. Sofie blev dagens vinder - fortæller Hanina