Billedresultat for facebook logo 2019                  HEJ JUNIOR i Skive TK.

Ved du, at der er oprettet en lukket gruppe på facebook for Skive Tennisklubs juniorer?. Hvis du er på facebook, så er det er god idé at være med, da mange informationer til juniorer fra klubben og trænerne udveksles her.  Du tilmelder dig via Facebook ved at sende en anmodning til facebookgruppens administratorer: "Skive tennisklub - junior træning"

En super TENNIS-CAMP er netop gennemført.

Som alle tidligere år fik en flok unge tennisspillere 3 gode dage med masser af tennis. Nogle enkelte var rutinerede og som altid også en stor gruppe, der benytter lejligheden til at prøve spillet. Enkelte ville følge op på besøget og smagsprøven i forbindelse med 4. klassernes skoleturnering.

Cheftræner Brian, og trænerne Emil og Nicklas sørgede for instruktion, træning og små konkurrencer.
4.7.19
TENNIS SKOLEN - SUMMER CAMP´en 2019. Tryk på foto nedenfor, og det bliver lidt større.

TENNIS SOMMERSKOLEN 2018
3  dage med tennis, leg, hygge, konkurrencer, godt vejr og super glade spillere - succes. TAK til alle deltagere, forældre, trænere.

2.8.18

FOTOs fra sidste dagen. Du kan klikke på dem, så bliver de lidt større.