OPSTART AF UNGDOMSTRÆNING UDENDØRS SÆSON 2020

VIGTIG INFORMATION

Opstart Uge 20 – Første træningsdag mandag d. 11. maj 2020

Kære alle ungdoms spillere og forældre i Skive Tennis Klub.

Her kan du læse om vores opstart af tilbud om træning, som I år kommer til at foregå på en anderledes måde pga. Corona/Covid-19 situationen. Derfor er det vigtigt at du og dine forældre sammen læser denne information, så vi alle sammen kan få det bedste ud af den kommende træning i S.T.K.

Under iagttagelse af særlige retningslinjer, giver vi nu vores ungdoms medlemmer mulighed for at deltage i træning sammen med deres træner og andre spillere i klubben. Det vil foregå under de retningslinier, som de fleste af os kender allerede – dels fra myndighedernes side, samt de retningslinier, som klubben generelt har meldt ud på klubbens hjemmeside – se mere info på www.skivetennisklub.dk

Retningslinier for træning i S.T.K Ungdomsafdeling gælder som supplement til de anbefalinger og retningslinjer, der er udarbejdet af Sundhedsstyrelsen, Danmarks Idræts Forbund, Dansk Tennis Forbund og DGI. Hvis I har spørgsmål til dette, så tag fat i en træner eller et bestyrelsesmedlem. Der er retningslinier for baner, ankomst til anlæg, brug af klubhus, antal spillere på banen, bolde etc.

INFORMATION OM TRÆNING, HOLDINDDELINGER, TIDSPUNKTER, TRÆNERE ETC.

Se på klubbens hjemmeside, samt opslagstavler nede i klubben ved klublokalet samt glasbur ved skuret.

·      Der vil være instrukser til både spillere og forældre

·      Vi vil i de to første uger bruge tid på at skabe tryghed og tillid under træningen

·      Vi skal forsat holde afstand til hinanden – også under træningen

·      Der vil være specielle forhold for brug af ketchere, bolde og udstyr under træning

·      Der vil være fokus på overholdelse af tidspunkter.

Det skal forsat være trygt at komme til tennis i Skive Tennis Klub, og vi ser frem til, at I alle vil hjælpe hinanden og vise samfundssind og klubsind, så vi alle får en god sæson opstart med træning

MED ØNSKET OM GOD FORNØJELSE PÅ DET RØDE GRUS og EN GOD TENNIS TRÆNINGS SÆSON 2020

SKIVE TENNIS KLUBS TRÆNERE & BESTYRELSE

TRÆNER MORTEN har på Facebook skrevet denne hilsen til alle nuværende og kommende junio-spillere i Skive Tennis Klub.

Hej Ungdomsspiller i STK. 🎾

Så er banerne officielt åbnet. Så skynd jer at tilmelde jer på Conventus, book en banetime og kom ned og spil på det røde grus 🎾

TRÆNINGS INFO:
STK har prioriteret i første fase af åbningen af klubben at bruge fokus på, at vi alle passer på hinanden her under opstart af spil på banerne.

Anden fase bliver så småt sat i gang - muligvis i næste uge. Der vil fokus blive på aktiviteter - herunder muligvis træning af ungdom.

Vi ved I sikkert gerne vil træne - og vi trænere står også klar - men vi vil prioritere at have alt klar til jer- så vi får så god en opstart, træning og samvær i de små grupper vi kommer til at træne i.
Vi har fokus på alle tidligere medlemmer fra sidste sæson ude og den netop overståede indendørs sæson.
Skulle I dog have en kammerat der ønsker at starte op til træning, så skriv her eller til Hanina og så skal der nok også blive mulighed for det.

Læs alle retningslinier på www for STK.

I mellemtiden - hold jer sunde og raske - spil tennis på Mobil og Pc, se YouTube videoer af træning og spil selv noget tennis nede i klubben.

..... 🎾🎾🎾 og så vender vi snarest tilbage med info om træning.

UDESÆSON 2020 er i gang.
Vil du være med på træningehold?

Hej junior,

tennisbanerne er åbnet, men som du ved, så skal vi indrette os på den corona-virus, som kan smitte os.

Du, der er tilbage i skolen, har mærket nye regler:  afstand, håndvask, afspritning mm. Og i Tennisklubben skal vi også have lavet regler, for at træningen kan foregå på en sikker måde.

Små træningshold - max 4 på en tennisbane.
Når træningen begynder igen, så må der max være 4 personer på en tennisbane, f.eks. en træner og 3 spillere. Træneren har tilrettelagt træningen, så den lever op til myndighedernes bestemmelser.

SPIL MED FAR/MOR/KAMMERATER.
Vi håber, at du fortsat vil spille tennis, og komme til træning. Sørg for at blive meldt ind, få en nøglebrik til banerne, så kan du reservere bane og gå i gang.

TILMELDING TRÆNING.
Send SMS-besked til Hanina, hvilke dage og tider, du gerne vil deltage i træning. Hanina og trænerne vil så meget snart give dig en tilbagemelding om hvornår træningen går i gang for dig og dit hold.

27.4.20

Billedresultat for facebook logo 2019                  HEJ JUNIOR i Skive TK.

Ved du, at der er oprettet en lukket gruppe på facebook for Skive Tennisklubs juniorer?. Hvis du er på facebook, så er det er god idé at være med, da mange informationer til juniorer fra klubben og trænerne udveksles her.  Du tilmelder dig via Facebook ved at sende en anmodning til facebookgruppens administratorer: "Skive tennisklub - junior træning"

Det blev en SUPER DUPER SÆSON afslutning for juniorerne.

Masser af deltagere, super gode hold fik spillet mange kampe, og sluttede med hygge og pizza og præmieoverrækkelse. NORGEs hold Josefine og Lærke vandt turneringen med 69 points.

En super TENNIS-CAMP er netop gennemført.

Som alle tidligere år fik en flok unge tennisspillere 3 gode dage med masser af tennis. Nogle enkelte var rutinerede og som altid også en stor gruppe, der benytter lejligheden til at prøve spillet. Enkelte ville følge op på besøget og smagsprøven i forbindelse med 4. klassernes skoleturnering.

Cheftræner Brian, og trænerne Emil og Nicklas sørgede for instruktion, træning og små konkurrencer.
4.7.19
TENNIS SKOLEN - SUMMER CAMP´en 2019. Tryk på foto nedenfor, og det bliver lidt større.

TENNIS SOMMERSKOLEN 2018
3  dage med tennis, leg, hygge, konkurrencer, godt vejr og super glade spillere - succes. TAK til alle deltagere, forældre, trænere.

2.8.18

FOTOs fra sidste dagen. Du kan klikke på dem, så bliver de lidt større.