Skive Tennisklub

Engvej 21
7800 Skive
Juniorafdelingen v. Hanina Lange

Et tilbageblik på sæson 2017 – 2018.

Udendørssæsonen var desværre præget af megen regn og våde baner, men vi kunne heldigvis gå i hallen eller spille bordfodbold og bordtennis i klubhuset. 41 juniorer har været tilmeldt træning og det er forløbet rigtig fint med vores ny struktur med træning x 2 til turneringsspillere og de der har tennis som deres 1. prioritet og træning 1 gang om ugen til resten, som foregik lidt som tennisskolen med træning på flere baner samtidig. Fremmødeprocenten er også blevet meget bedre.

I Holdturneringen havde vi kun et hold med i en pulje med 4 hold. Der var desværre mange aflysninger, så det endte med 2 sejre mod Hjørring og så tabte vi til både Års og Randers.
I klubben har vi haft en rigtig god aktivitetsdag, som Asbjørn havde strikket sammen med 4 stationer, hvor der var forskellige aktiviteter på banerne. Holdene var delt på kryds og tværs, hvilket giver et godt socialt samvær. Vi sluttede som vanligt af med pizza og det bringer jo altid lykke.
Sommerskolen var igen for klubbens medlemmer og børn fra Skive Kommunes skoler, i alt 22 i alderen 8-15 år. Brian styrede slagets gang med hjælp fra Nicklas og Julie på banerne og der var hjælp fra forældre til kagebagning. Holdene blev hurtigt blandet, så der kom en god stemning og kammeratskab fra dag 1.

Skive Sommer CUP blev desværre kun afviklet med en række U-!4 HS. Markas fra vores klub var med og fik nogle gode kampe. Vinderen af turneringen blev Thomas Svenningsen fra Århus 1900 som vandt over Kalle Emil fra Herning. I løbet af turneringen var der mange gode og tætte kampe. Til hjælp i kiosken havde vi Linea, som solgte mange toast, is og sodavand.
Klubmesterskabet blev afslutning på udendørssæsonen. Der var 4 rækker, alm. bold, grøn, orange og skumbolde. Vi spillede på tid og i puljer, så der var mindst 3 kampe til hver. Det blev en lang dag med mange lange og tætte kampe. Salling Bank og Intersport gav nogle fine præmier, tak for det.
Vinderne fra de forskellige rækker blev:
U 14-16 alm. bold Victor Mehlsen vs. Anders Avnskov 6/4
Grøn bold: Xiangying vs. Signe 6 (7-4)/6(7-3)
Orange bold: Karoline vs. Asger 4/2
Skumbold: Xiangy vs. Zacharias 6/4

Den 1. oktober gik vi i hallen, hvor 28 juniorer havde meldt sig til træning.
Det er igen Brian, der er hovedansvarlig for træningen og han har Nicklas til hjælp. Der bliver spillet hver onsdag fra kl. 17 til ca. 21.30 og ca. hver 3. søndag hvor der er fri tilmelding. Der har været meget fin opbakning til træning om søndagen med ca. 20 spillere hver gang.
Vi slutter også i hallen med Klubmesterskab den 8. april, som også vil blive afviklet i puljer med forskellige bolde, så det er muligt for alle at deltage. Der bliver serveret frugt, sodavand .
Udendørssæson 2018:

Den 30. april vil der igen blive spillet tennis på det røde gruns. Der vil blive tilbudt instruktion ti alle junirspillere, henholdsvis 1 og 2 dage om ugen, afhængig af tid og lyst.
Brian, Nicklas og Asbjørn vil igen være de bærende kræfter rent træningsmæssigt. Ideen med træning om søndagen, vil nok også blive videreført, da skoledagene efterhånden er blevet lange for mange af de yngste spillere.

Der vil igen i år være aktivitetsdag, Sommer Cup, Sommerskole og klubmesterskab, så hold godt øje med vores hjemmeside samt kalenderen, hvor I vil kunne følge med i alle vores aktiviteter.

Til sidst vil jeg takke vores støtteforening for den økonomiske støtte de giver til ungdommen. Tak til vores trænere, sponsorer, forældre og i øvrigt alle jer der har hjulpet i sæsonens løb. I er alle med til at gøre Skive Tennis Klubs juniorafdeling til det den er i dag.
På glædelig gensyn til standerhejsning søndag den 22. april kl. 10.00
Hanina Lange
Ungdomsudvalget
Skive Tennis Klub | Engvej 21 | 7800 Skive |