Ny metode for tilmelding/betaling af kontingent.

Med virkning fra juni 2017, har klubben indført en ny obligatorisk procedure for tilmelding/kontingentbetaling.

Tilmelding til ny sæson eller nyt hold foretages på klubbens hjemmeside ”skivetennisklub.dk”

Som noget nyt, skal du ved tilmeldingen betale kontingentet med dit betalingskort, f.eks. Visa Dankort eller MasterCard.

Din medlemsregistrering bliver hermed online registreret og betalingen bogført i vort administrative system, Conventus.

Er du allerede medlem, vil systemet normalt straks genkende dig, og du skal så blot trykke på det hold som du vil tilmelde dig. Herefter fremkommer en ny side, hvor du skal indtaste dit betalingskort nummer (16 cifre), udløbsdato og kontrolcifre (3 cifre).

Er du nyt medlem, bliver du bedt om at indtaste dine personlige oplysninger, som navn, adresse, fødselsdato, mailadresse og telefon. Herefter fremkommer den nye side hvor du skal indtaste data fra dit betalingskort.

Bemærk, at den nye tilmelding med kortbetaling, er obligatorisk.

Dette betyder, at du ikke bare kan betale som du plejer med bankoverførsel, MobilePay eller via Dankort automaten i klubhuset.

Skive, den 6. juni 2017