Ny metode for tilmelding/betaling af kontingent.

Med virkning fra juni 2017, har klubben indført en ny obligatorisk procedure for tilmelding/kontingentbetaling.

Tilmelding til ny sæson eller nyt hold foretages på klubbens hjemmeside ”skivetennisklub.dk”

Som noget nyt, skal du ved tilmeldingen betale kontingentet med dit betalingskort, f.eks. Visa Dankort eller MasterCard.

Din medlemsregistrering bliver hermed online registreret og betalingen bogført i vort administrative system, Conventus.

Er du allerede medlem, vil systemet normalt straks genkende dig, og du skal så blot trykke på det hold som du vil tilmelde dig. Herefter fremkommer en ny side, hvor du skal indtaste dit betalingskort nummer (16 cifre), udløbsdato og kontrolcifre (3 cifre).

Er du nyt medlem, bliver du bedt om at indtaste dine personlige oplysninger, som navn, adresse, fødselsdato, mailadresse og telefon. Herefter fremkommer den nye side hvor du skal indtaste data fra dit betalingskort.

Bemærk, at den nye tilmelding med kortbetaling, er obligatorisk.

Dette betyder, at du ikke bare kan betale som du plejer med bankoverførsel, MobilePay eller via Dankort automaten i klubhuset.

Skive, den 6. juni 2017

BLIV AMBASSADØR FOR DIN KLUB, -
TAL FOR MEDLEMSSKAB  AF SKIVE TENNIS KLUB

Bestyrelsen har drøftet situationen, hvor der på nuværende tidspunkt er  færre medlemmer indmeldt end på tilsvarende tidspunkt de foregående sæsoner. Det kan skyldes, at nogle vil se tiden an, feks. om vi kan spille tennis, træne, deltage i arrangementer midt i en corona-tid.

Der er god plads på banerne. Og selv med de begrænsninger, som de særlige regler giver, så viser oversigten over bookinger, at det er muligt at spille tennis hver eneste dag. Vi forventer, at vi snart kan påbegynde de sædvanlige gode klubarrangementer. Så der er ingen undskyldning for ikke at blive medlem.

KONTINGENT-satserne 2020 ER
Juniorer