Se stort foto.

NØGLEBRIKKER

Sidste år indførte klubben nøglebrikker, som gør det muligt for medlemmerne at låse op til banerne og klubhuset.

Alle medlemmer SKAL have en nøglebrik, der samtidig gælder som medlemsbevis.

Nøglebrikken bliver gjort aktiv snarest efter at dit kontingent er modtaget.

Udlevering af nøglebrikker og administration af låsesystemet varetages i 2018 af Uve Østergaard.

Har du brug for at få en nøglebrik eller er der problemer med at åbne med den du har, kontakt Uve Østergaard på tlf. 2049 5209 ell. Jørgen Brunsgaard på tlf. 2396 1833.

Se vejlednibg for brug af nøglebrik. Klik her
Se betingelser for udlevering. Klik her

OBS - OBS - OBS

KLUBHUSET - skal være aflåst om natten.

Døren kan åbnes uden brug af nøgle brik i tidsrummet kl. 8 - 20 hver dag.

Vi har de seneste år oplevet ejerløse katte, som opholder sig om natten i klubhuset, kradser hul på affaldsposen for at finde noget at spise.

Vi har oplevet at vejfarende og unge mennesker overnatter i klubhuset. DERFOR skal klubhuset være aflåst om natten.

Sætter du en kile i, for at holde døren åben, har du også ansvaret for at tage kilen ud, når du forlader anlægget.

Så kan den næste sætte en kile i, hvis det er nødvendigt.