VÆR OPMÆRKSOM PÅ PARKERING VED ARENAEN. ULOVLIG PARKERING VIL BLIVE MELDT TIL POLITIET. Se info fra stadioninspektøren på forsiden.

DAVIS CUP I AARHUS fantastisk mulighed for at se forrygende tennis. Fyld bilen op og tag af sted.

DGI Søndags tennis i Arenaen

Kære tennis entusiaster
endnu få ledige pladser til de tre stævner, så skynd dig, hvis du vil spille med også i 2017

www.dgi.dk/201706804001
www.dgi.dk/201706804002
www.dgi.dk/201706804003

SALG af/fordeling af indendørs tiderne. 20 tider er nu solgt til medlemmerne. Hvis du ønsker at "købe" fast tid i hallen, så skal du henvende dig til Michael Mogensen.
TIMEFORDELING kommende vinter i HALLEN, se forsiden eller under "arenaen"

ELEKTRONISK BANE BOOKING SYSTEM.

Systemet var klart til at virke fra sæsonstart. Men blev udsat til igangsætning til kommende udesæson. Så snart vi begynder at bruge booking systemet, vi der blive afviklet introduktion, så alle kan bruge det. Du vil kunne booke via tablets, computer og i klubben.