KONTINGENT bedes indbetalt omkring tidspunktet for standerhejsningen, og senest med udgangen af april måned. Nøglebrikken udløber den 30. april, såfremt du ikke har betalt kontingentet.
Vedrørende betalinger - klubben har på generalforsamlingen fået ny kasserer. Henvendelser vedrørende betalinger skal derfor ske til den nye kasserer Kurt Starbæk - tlf. nr. 21177261.

UDE SÆSONEN blev officielt åbnet med den trationsrige STANDERHEJSNING søndag 23.4.

Klubbens medlemsblad 2017 er netop udkommet. Gå til forsiden og download bladet med mange informationer.

JUNIORER sørg for hurtigt at blive tilmeldt træningsholdene. Det gælder såvel nuværende som nye juniormedlemmer.

Tennisskole - sommer tennis camp for drenge og piger 10-15 år afvikles 24.-26. juli kl. 9-15. Læs mere på junior-siden.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ PARKERING VED ARENAEN. ULOVLIG PARKERING VIL BLIVE MELDT TIL POLITIET. Se info fra stadioninspektøren under siden "Arenaen".

ELEKTRONISK BANE BOOKING SYSTEM.

Systemet er snart klart til igangsætning. Så snart vi begynder at bruge booking systemet, vi der blive afviklet introduktion, så alle kan bruge det. Du vil kunne booke via tablets, computer og i klubben. Medlemmer får besked via conventus.