HEJ ALLE, se invitationen til FREDAGS GRILL på forsiden. Det er 16. juni. Det er for både seniorer og juniorer - Husk tilmelding

HOLDTURNERING-senior og junior er i gang.
Se nærmere på kalenderen, på "Senior" og "Junior" siderne under "Turneringsspiller".

KONTINGENT bedes indbetalt samtidig med indmelselsen.
Vedrørende betalinger - klubben har på generalforsamlingen fået ny kasserer. Henvendelser vedrørende betalinger skal derfor ske til den nye kasserer Kurt Starbæk - tlf. nr. 21177261.

Klubbens medlemsblad 2017 er udkommet. Gå til forsiden  eller "Klubben"-"Klubblad" og download bladet med mange informationer.

Kender du SIMS? idrætsforeningen for psykisk handicappede. Igen i år afvikles SIMS Idrætsdag på Spar Nord Arena, onsdag den 21. juni kl. 10-14. Tennisklubben stiller som sædvanligt med et hold ledere og trænere for at bidrage til, at de aktive får en super god dag.

Tennisskole - sommer tennis camp for drenge og piger 10-15 år afvikles 24.-26. juli kl. 9-15. Læs mere på junior-siden.

ELEKTRONISK BANE BOOKING SYSTEM.

Systemet er snart klart til igangsætning. Så snart vi begynder at bruge booking systemet, vi der blive afviklet introduktion, så alle kan bruge det. Du vil kunne booke via tablets, computer og i klubben. Medlemmer får besked via conventus.