For og booke må du her accepter nedenstående booking regler. Accepter og Klik her.

For alle er reglen, at du ikke må booke en ny tid, før en tidligere booking er brugt.
På banerne 1, 2, 3, 4 og 6 kan der bookes 1 time ad gangen. Dog 2 timer når der spilles double.
På banerne 7-10 kan der bookes 1,5 time ad gangen. Dog 3 timer når der spilles double.
Nyt: Nu kan der bookes i Arenaen for vinter sæsonen.

Helårs medlemmer samt vinter medlemmer
kan nu booke ledige timer i Spar Nord Arena når der forinden er købt en bane tid i Arenaen. Dette er mulig fra og med 1. okt. 2018.

Senior kan booke følgende:

Alle baner i alle tidsrum 7 dage frem.

Giver også adgang til alle øvrige interne aktiviteter i klubben.

NB: Du må kun lave 1 bookning ad gangen.

SuperSenior kan booke følgende:

Banerne 1-3 samt banerne 6-9 alle hverdage i tidsrummet:  kl 07:00 - 14:00 samt banerne 7-10 lørdag og søndag, i tidsrummet:  kl 7:00 - 14:00, 7 dage frem.

NB: Du må kun lave 1 bookning ad gangen.

Junior kan booke følgende:

Alle baner i alle tidsrum 7 dage frem.

Giver også adgang til træningstider, holdkampe, interne arrangementer og turneringsaktiviteter.

NB: Du må kun lave 1 bookning ad gangen.

Banemedlem kan booke følgende: