BANETIMER I ARENAEN !  SÅ ER DET NU, HVIS DU/I VIL HAVE FASTE SPILLETIDER

Indtil videre har helårs- og inde-sæson-medlemmer "købt" 27 faste tider. Du kan her se, hvilke ledige tider, der fortsat er til "salg" (pr. 8.11.)
Vil du/I  også gerne "købe" en tid, så kontakt formanden

Salget af banetider gennemføres efter de sædvanlige "retningslinjer", som det traditionelt har foregået i mange år. "PRISERNE" er uændrede i forhold til seneste år.

NB! Som medlem skal du være opmærksom på hvilke retningslinjer der er gældende for at du kan spille indendørs, samt reservere og spille på "ledige" tider.

VIL DU SPILLE INDENDØRS TENNIS I VINTER-SÆSONEN 2020-2021?
HER HAR DU OVERSIGTEN OVER DE FORELØBIGT "SOLGTE" 21 TIDER FOR KOMMENDE VINTER.
Som det fremgår, er der stadig muighed for at erhverve faste spilletider.
Ønsker du en fast tid med din/dine makkere, så ret henvendelse til klubbens kasserer, KURT.

Husk at vi stadig har corona-regler, så afstand og vask og afspritning.

NYT LYS I HALLEN -

Justus har sendt alle medlemmer, der skal spille inde i hallen følgende super gode nyhed.

Der er nu monteret ny belysning i Spar Nord Arena.

Det er LED-lys og er anderledes end det, der var der tidligere.
Selvom belysningen er meget energibesparende, er det altid en god idé, kun at anvende det lys der er brug for, til de aktiviteter der foregår.

Hallen er klar til den indendørs tennis-sæson starter.

For tennisspillet er der flere scenarier (muligheder) for lys-tænding.
Der er arbejdet med at tillempe belysningen til tennisspillet, således, at lyset midt over baneren er enten slukket (standard) eller neddroslet.
De forskellige tændingsmuligheder kan ses - dels hvor i plejer at tænde lys og dels inde i klublokalet i hjørnet ved kaffemaskinen.

Det er vigtigt !! når i anvender de forskellige lyssætninger i klublokalet, at i nulstiller på kontakten.
Anvendes standard-lyssætningen (inde i hallen) slukkes det automatisk efter 20 minutter, når der ikke er aktiviteter i hallen.

Perioden indtil årsskiftet er en prøveperiode.
Hvis der er uhensigtsmæssigheder med lyssætningen kan det rettes til.
Så er der fejl og gener, så send en mail til clemmens1921@gmail.com, så samler vi sammen til evt. at rette til om nogle måneder.

God vintersæson
Justus C