Skive Tennisklub indstiller hermed vort mangeårige medlem John Kiilerich til årets lederpris.

Igennem mere end 30 år, siden 1987 har John Kiilerich ydet en uvurderlig, uegennyttig, fremragende frivillig indsats i Skive Tennis Klub.

John har hvert eneste år stået for at modtage nye voksne medlemmer, voksne, der er mødt op for at prøve tennisspillet. Det betyder bla., at han har stillet sig til rådighed, stået på banerne nogle timer hver uge i ude-sæsonen (5 måneder), for at lære de nye medlemmer spillet, teknikken. Over årene er det blevet til ca. 17-1800 voksne, der har fået kendskab til, og prøvet tennisspillet via 3-4 ugentlige timer i Johns` sjove og hyggelige, men også kyndige træningssamlinger. Det er ikke for meget at sige, at John har været med til at sikre, at der hvert år er nye voksne spillere, der bliver medlemmer i klubben.

I lige så mange år har John hver uge i sæsonen (brugt 5-6 timer/ugentligt) arrangeret klubbens ”tirsdagsturnering”. Et socialt ”hyg-in”-arrangement, hvor netop nye medlemmer møder andre medlemmer under hyggelige former i en stærk-svag makker-turnering. John sørger for lidt mundgodt, lidt at spise og drikke, tænder ofte grillen, og uddeler præmierne med en fin bemærkning.  John  er drivkraften, der med sit altid super gode humør får latteren til at runge over anlægget, samtidig med at ”der bliver gået til sagen”.

I flere år stod John i en uge af sin ferie for klubbens sommerturnering – ”handicap-turneringen”, hvor ALLE medlemmer med tildelt handicap er i stand til at spille mod og med hinanden. Arrangementet går over en uges tid og i sommerferien, og skaber aktivitet for alle på tværs. Igen et typisk socialt arrangement med vægt på tennis og hygge.

På baggrund af ovenstående aktiviteter kender alle voksne spillere i Skive Tennis Klub John Kiilerich, som en ildsjæl, der på sin smittende, humørfyldte og kompetente måder bruger rigtig meget af sin fritid på at gøre noget for vi andre medlemmer. John er en ener i vores klub, alle holder af ham for hans gode måde at træne, arrangere og samle medlemmerne om sig, nye som gamle.

Så skal det også nævnes, at John gennem årene i nogle perioder har været aktiv i organiseringen, ledelsen af klubben, som formand for eller medlem af spilleudvalg, seniorudvalg, trænerudvalg. Her igennem har han også lagt mange timer for at gøre en god klub bedre.

John har aldrig været hædret eller trukket frem i nogen sammenhæng. Men Skive Tennisklub synes, at han fortjener et skulderklap for en mangeårig, ihærdig, uegennyttig indsats ud over det sædvanlige for klubbens medlemmer. Et sådant skulderklap kunne være en lederpris.

På vegne af Skive Tennis Klubs ledelse og medlemmer skal jeg hermed indstille John til SIS årets leder- pris.

Michael Mogensen , Formand          Asbjørn Nordam

Mobil: 21 55 32 38                Mobil: 24282122

 

Skive Tennis Klub | Engvej 21 | 7800 Skive |