Skive Tennisklub

Engvej 21
7800 Skive

Skive Tennisklub har et omfattende samarbejde med skoler og uddannelsesinstitutioner i kommunen.


KLASSE BESØG inklusive instruktion.
Alle forlkeskolens klasser kan aftale et besøg 1-3 timers varighed. Kontakt Thøger Berg Nielsen.
Klubben har mulighed for at udlåne klassesæt med ketchere og bolde. Og nogle af klubbens superseniorer/trænere hjælper lærerne og børnene i gang.

SKOLESPORT -
Tennisklubben har lige fra skolesport blev introduceret været med i samarbejde med skolerne, lærerne og idrætsmentoren. Klubben kan komme ud på den enkelte skole, men modtager gerne skolesports-elever fra en skole til at prøve tennis 1-2-3 gange.
 
4.-klassernes årlige skoletennis turnering.
I samarbejde med Skolerne og Idrætskoordinatoren afvikles hvert år i maj eller juni et minitennisstævne. Der har gennem årene deltaget mellem 225-240 elever hvert år. Skive Superseniorer hjælper lærerne med den praktiske gennemførelse. Der spilles klassevis og alle børnenes points tæller med ved kåring af årets skolemester.
LÆR ENGELSK og MATEMATIK med tennis.
4-7 klasser kan aftale et besøg på tennisklubben, hvor der udelukkende tales og instrueres på engelsk. Fire af klubbens engelsktalende medlemmer står for at lege, træne og instruere eleverne. Forløbet er forberedt hjemmefra, og er en del af tilbud

Skive Gymnasium, og øvrige ungdomsuddannelser kan aftale besøg eller forløb i tennisklubben. Ved klassebesøg kan klubben hjælpe med instruktører. Ved forløb er det uddannelsesstedets egne lærere i feks. idræt, der står for tilrettelæggelse og gennemførelse af forløbet. Klubben leverer ketchere og bolde.
 EFTER-Uddannelse af lærere til at forestå tennis.
Hvis en skole eller nogle skoler sammen ønsker et efteruddannelseskursus i TENNIS for nogle af lærerne, så kan det aftales med klubben. Kompetente instruktører inden for didaktik og pædagogik gennemfører 2 x 3 timers kursus, og følger op på et senere tidspunkt.

15 SUPER ELEVER fra 6. kl BREUM SKOLE trænede torsdag engelsk og tennis sammen med deres lærer Christian. De er nu "certificerede" til en tur til Wimbledon. Held og lykke med fremtiden.

Klubben takker sine engelsk-talende instruktører Ole, Andy og Asbjørn

Skive Tennis Klub | Engvej 21 | 7800 Skive |