Vil du være “STK TENNIS AMBASSADØR”

Kære alle medlemmer af Skive Tennis Klub - STK

Vi har her ved sæsonåbningen til 2021 udendørssæsonen brug for DIN HJÆLP. Læs derfor denne mail - det tager ca. 4-5 min.

Sæson 2021 på det RØDE GRUS nærmer sig. Snart skal flaget til tops i flagstangen på anlægget, og så venter der en spændende sæson.

Vi vil i år gøre en ekstra indsats for at få flere NYE MEDLEMMER til klubben, da C....-19 desværre har gjort et indhug også i vores medlemsflok.

Og når vi nu snart får det NYE ANLÆG ovre på "den anden side"  . . . så skulle vi gerne være lidt flere til Standerhejsningen i 2022.

Vi søger derfor medlemmernes hjælp til at byde nye medlemmer velkommen i klubben.

Så derfor ?

VIL DU I SÆSON 2021 være S.T.Ks Tennis Ambassadør for DE NYE MEDLEMMER, som i år deltager i klubbens VOKSEN-INTRO?

Klubben vil som tak for hjælpen tilbyde dig flg.:

·      Et rør nye HEAD DTF Tour Tennisbolde 4 stk. . . . eller

·      Gratis Middag og Hygge i Klubben sammen med de nye VOKSEN-INTRO medlemmer . . . eller

·      2 t. Privat Træning i Ambassadørgruppen med Morten Bach

VOKSEN-INTRO er en del af en vækstaftale STK har lavet med DTF og DGI

DTF vil støtte os på mange områder til at få flere medlemmer de næste 3-4 år, og i år har vi ekstra fokus på nye VOKSEN-INTRO medlemmer i alderen 19-59 år.

Det er især i denne gruppe vi mangler medlemmer. Og det er en vigtig medlemsgruppe at have fokus på, da det ofte er den gruppe, der er med til at skabe socialt liv i klubben :

• dels deltager de ofte i de almindelige aktiviteter i klubben
  • de kommer ofte til f.eks. Tirsdags-turneringen
  • målgruppen har også ofte børn - eller får børn - og derfor potentielt nye ungdoms medlemmer
  • når de først er integreret godt i klubben er de ofte medlemmer i mange år
  • og m.m.

Vi søger derfor din hjælp, du skal være “STK TENNIS AMBASSADØR”,

og hjælpe med at byde NYE VOKSEN SENIOR medlemmer VELKOMMEN i STK.

Du skal i ugerne 18-24 i maj/juni 2021 være klar til flg. opgaver på klubben

• Deltage i spil med de nye medlemmer
  • Lære dem at tælle Tennis-point og lette "spil-selv" øvelser en aften i klubben ( du får hjælp til dette af træner )
  • Deltage i socialt hygge med dem på en "Kaffe-Kage" turnerings aften kun for VOKSEN-INTRO medlemmer og AMBASSADØRER
  • Deltage i en Tirsdags turnerings aften med de nye medlemmer.
  • Komme og heppe på de nye, når de afvikler deres eget "Rookie of the Year" turnering
  • Hjælpe til med praktiske opgaver i klubben under aktiviteter for de NYE VOKSEN-INTRO Medlemmer.

Følgende datoer ser vi gerne din hjælp :

·      Tennis Sportens Dag - Lørdag d. 8. maj kl. 12-17, eller noget af tiden

·      VOKSEN-INTRO opstarts aften - Mandag d. 10. Maj

·      Tirsdags Turnering d. 25. maj kl. 17:30-20:30

·      Mandage i ugerne 19-24 i maj/juni

·      ca. 3 torsdage fra uge 19-24 ( 20/5, 3/6 og 10/6)

·      "Rookie of the Year" turnering for de nye medlemmer søndag d. 20. juni kl. 10.00-13.00

Du behøver ikke skulle stå til rådighed til alle aktiviteter, da vi regner med at mange vil hjælpe til. Men jo flere gange du er med til at gøre en forskel for de mange nye medlemmer, jo bedre bliver det - og jo flere nye medlemmer får vi.

Skulle du have lyst til at deltage, så svar tilbage på denne mail, eller gå ind i vores Facebook gruppe: VOKSEN-INTRO Skive Tennis Klub 2021 og meld din interesse, så hører du fra os.

Vi afholder INFO-MØDE på klubben (med evt Corona restriktioner) Tirsdag d. 27/4 2021 kl. 17:00-17:30 og Torsdag d. 6/5 2021 kl. 17:30-18:00

Vi vil også "Live streame" mødet via Facebook, så du evt. kan høre med der, hvis du er forhindret i at møde frem.

Med Tennis Hilsener fra VOKSEN-INTRO UDVALGET I SKIVE TENNIS KLUB

Anne Zetterquist, Michael Mogensen og Morten Bach

Hvis spørgsmål, så ring eller skriv til Morten (Mobil: 21362215 og Mail : morten.bach@outlook.com)