Juniorafdelingen i Skive Tennisklub

Generelt:

I uge17 vil der være et par dage, mandag og onsdag fra kl. 16 til 17.30 med ”Åben tennis” for børn i alderen 7 til 17 år.

Har du lyst til at prøve kræfter med tennis, skal du blot møde op. Vi har ketsjere, så du skal blot have fornuftigt tøj og sportssko. Mere info kommer på vores Facebook side/Klubbens hjemmeside.

Viser det sig at du har lyst til mere, skal du kontakte Hanina Lange, 40519174, så finder vi et hold, hvor du passer ind, både niveau-  og aldersmæssigt.

Det er selvfølgelig ikke et must, at du har været til ”Åben tennis”.

 

Vi starter med træning i uge 18, mandag den 2. maj, alt afhængig af hvilke dage du skal træne.

Vi tilbyder stort set alle, der har lyst til at spille tennis, træning 2 gange om ugen.  Vores træning er hverdage i tidsrummet 15.30 til 20.

 

Har du betalt dit kontingent og har en makker, kan du altid book en bane og gå ned at spille. Banerne er låst, men du kan få en nøglebrik, hvis du blot kontakter Uve på telefon 20495209

Er du under 12 år har vi et ekstra godt tilbud, kontingent for perioden 1. maj til 1. oktober 450 kr.

 

Sæson 21 har også været præget af mange Corona restriktioner, men der har ikke været aflysninger ude i samme omfang som tidligere. Vi har sprittet rigtig meget. Alle har været gode til at rette sig efter dette og vi har alligevel formået, at have en rigtig god sæson. Alle har stort set fået træning 2 gange om ugen.

Der har været et par få holdkampe både ude og inde. Holdkampen ude med U 16 piger, blev lidt svær, da pigerne tog på efterskole 1. august, hvorfor der kun var mulighed for at spille en runde.

Vores U 14 piger spillede deres første holdkamp inde mod AGF og Silkeborg. De fik 4 point ligesom AGF. Rigtig flot.

 

Som vanligt sluttede vi udendørs med ”Tennis og Pizza”, hvilket jo altid er en succes. Der bliver spillet mange gode kampe og humøret er højt.

Der har været par aflysninger på grund af vejret ellers er vi gået over i vores fine hal.

Sommerskolen var et hit. Der var tilmeldt 25 børn i alderen 7 til 15 år. Vi havde Emilie fra Århus, som styrede slagets gang. Jens og Signe fra vores klub var selvfølgelig også med og Hanina var med til at hjælpe med det praktiske, såsom frugt og saftevand.

I løbet af vinteren har vi haft en enkelt aflysning på grund af Corona, men det var i forbindelse med julen, så det betød ikke så meget. 

Jens, Signe og Frank har stået for træningen i hallen

Frank har haft et hold med 4 helt unge drenge, som vi selvfølgelig håber er blevet så glade for at spille tennis, så de går med ud på det røde grus.   

Der har været nogle rigtig gode pigehold med forholdsvis mange på holdene, men Frank, Signe og Jens har været rigtig gode til at holde styr på tropperne.

Vi har haft en enkelt søndagsturnering samt holdturnering.  

 

Sæson 2022/23

Vores juniorafdeling er en gruppe på omkring 40 børn, som for de flestes vedkommende får træning 2 gange om ugen, hvis vejr og vind er med os.  Der er en god aldersspredning fra 8 til 18 år. Der er tennis for begyndere og for de, der vil lidt mere med deres tennis. Igen sender vi hold til holdturnering.

Du skal blot have et par tennissko, så hjælper vi med resten.

Vores trænerteam er Jens Nedergaard, Signe Schmidt, Justus Clemmensen og Frank Andersen og så har vi fået en ny hjælpetræner i år det er Zeinab.  Camilla og Morten vil i år hjælpe til ved afbud.  

Vores træning vil igen være i tidsrummet kl. 15.30 til kl. 20 på hverdage. I løbet af sæsonen vil der være arrangementer, hvor der bliver spillet nogle små turneringer for alle. Der bliver spillet i puljer, så alle får mange kampe.  I sommerferien vil der også være mulighed for træning, der vil kommer mere information om dette, når vi nærmer os.

Der vil i år være Tennissportens dag 30. april, Aktivitetsdag, Sommerskole i uge 26, for alle i alderen 8-15 år og klubmesterskab, så hold godt øje med Facebook og vores hjemmeside.

Skulle det blive rigtig dårlig vejr træner vi i hallen og vintertræning starter omkring 1. oktober 2022 og slutter omkring efter påske.

Samtidig vil jeg gerne takke alle jer der gør en indsats for Skive Tennis Klub. Uden jer var Juniorafdelingen ikke det, den er i dag. Tak skal I have, Støtteforening, trænere, forældre og
sponsorer.                             
Husk:                                                                                                                                                         
Standerhejsning den 24. april                                                                                                                                 
”Åben tennis” mandag og onsdag i uge 17 fra kl. 16 til 17.30                                                             
Tennissportens dag den 30. april                                                                                                               
Tennisskolen i uge 26.                                                                                                                                                      

På glædelig gensyn med ønsker om en rigtig god sæson.                                                                                 
Hanina Lange                                                                                                                                          
Ungdomsudvalget 27.03.22

 

 

Skive Tennis Klub | Engvej 21 | 7800 Skive |