Klubmesterskab  2019

LODTRÆKNINGEN HÆNGER PÅ OPSLAGSTAVLEN I DET STORE LOKALE.

Turneringen vil løbe over hele sæsonen, og vil blive afviklet i puljer. Dette vil give mulighed for en større niveaudeling i turneringen, og vil give alle deltagere flere kampe.

Der vil blive afviklet A puljer for turneringsspillere og spillere på lignende niveau, og B puljer for motionister. Der skal minimum være tre deltagere for at en pulje afvikles. Der kan ske sammenlægning af puljer ved lav deltagelse.

Der spilles som vanligt tre sæt med tie-break i alle tre sæt.

Kampene skal afvikles over hele sæsonen, dog skal alle kampe være færdigspillet den 15. september.

Vi håber, at mange har lyst at deltage – klubmesterskabet er for alle fuldt betalende medlemmer af Skive Tennisklub uanset niveau, og er en glimrende mulighed for at få spillet nogle kampe mod andre modstandere end de sædvanlige.

Kontaktpersoner:  Peter Dueholm 30451575  &
                          Ann Dueholm 61696575
15.6.19

TIRSDAGS-TURNERINGEN
er turneringen hvor medlemmerne kan møde andre medlemmer, få lavet aftaler om spil og makkere. Turneringen har rigtig mange år på bagen. Den er oprindeligt etableret for at helt nye medlemmer sammen med rutinerede kunne få lært spillet og møde andre spillere. Man sættes sammen i hold og puljer og spiller en række korte kampe mod forskellige par i løbet af et par timer. Der er tid til at få snakket lidt om klubben og de andre aktiviteter, man som nyt medlem gerne vil vide mere om.
Man skal tilmelde sig senest mandag for at være med næste dag - tirsdag. Se tilmeldingssedlen i klubhuset.

I juli måned kan også superseniorer og juniorer 15 år og op melde sig. Kom og vær med.