FANTASTISK - SUVERÆNT - SUPER START PÅ INDESÆSONEN i 2.division

Skive TK´s herrehold er efter 2 runder med helt fremme i divisionen.
Selv om dansk tennis i disse dage fejrer Holger ”Danske” Runes fantastiske uger kulminerende med sejren i Paris, så skal det ikke glemmes, at Skive TK´s herrer søndag vandt en fantastisk sejr over vores venner fra Viborg. I vores arena blev det til hele 6-0 og uden at afgive et eneste sæt. Weekenden inden var holdet et par bolde fra at slå Silkeborg. Undervejs i den vanvittig lige match var der 3 match-tie-breaks og matchen blev afgjort i GMTB, som faldt ud til Silkeborgs fordel, altså 4-3 til Silkeborg. Dermed har holdet indledt indesæsonen med nogle brag og lagt sig på 2.-pladsen i rækken kun et points fra netop Silkeborg.

Resultater Skive- Viborg
1.HS Dennis Rasmussen, STK – Kristian Dahl Andersen, VLTF 6/2 6/1
2.HS Morten Bach, STK – Stephan Alex Jensen, VLTF 6/1 6/3
3.HS Bent Jespersen, STK – Klaus Bagger, VLTF 6/0 6/3
4.HS Steffen Voss,STK – Martin Knudsen, VLTF 6/2 6/2
1.HD Dennis/Steffen, STK – Kristian/Martin,VLTF 6/3 6/1
2.HD Morten/Bent, STK – Stephan/Klaus, VLTF 7/5 6/1

Efter de første runder er stillingen i 2. DIVISION
1. Silkeborg           11 points
2. Skive TK            10 points
3. Herning               6 points
4. Viborg                 5 points
5. ØBG Silkeborg      2 points
6. Aalborg TK           1 points
7. Aars TK                0
6.11.22
Efter at den "gamle redaktør" havde bragt ovenstående har vi til hjemmesiden modtaget nedenstående kamprapport fra Morten Bach.

Sikker 6-0 sejr til Skive Tennis Klubs herrer

Om det var det triste vejr denne søndag i november, eller forbi Holger Rune spillede finale ved Paris Masters vides ikke – men ikke mange dukkede op og heppede på Skive TK, der i 2. Division Herrer Vest tog imod Viborg Lawn Tennis Forening. Skives herrer tog en sikker 6-0 sejr, hvor der kun i starten af de tog doubler var lidt spænding. Måske spillerne alle ville hjem og se den spændende finale i TV og glemte at koncentrere sig.
I singlerne tog herrerne sikker teten. 1HS Dennis havde revanche til gode fra i sommers over Kristian Dahl, og med sikkert spil fik Dennis en sikker sejr på 6-2 6-1.
Samtidig spillede Bent Jespersen stabil i sin 3HS og tog en sikker sejr også på 6-0 6-3. Bent spillede klogt og var stærk ved nettet i afgørende situationer.
Morten Bach og Steffen Voss gik så på banerne efter STK var kommet foran 2-0. Morten Bach spillede solidt og servede stærkt. Han viste han skulle presse sin modstander i baghånden, for på den måde at eliminere modstanderens stærke forhånd. Taktikken lykkedes, og med stærkt spil tog Morten en klar sejr på 6-3 6-1. Steffen spillede solidt mod en ny modstander vi ikke kendte så meget til. Med aggressivt pres fik Steffen kørt sin modstander godt rundt og afsluttede tit med vindere ved nettet.
Steffen fik ligeledes en sikker sejr på 6-2 6-2. I doublerne kom begge hold bagud hhv. 0-3 og 0-4. Nogle ”no ads” bolde gik ikke Skives vej, og så måtte vi lige hanke lidt op i os selv, fortæller Morten Bach. Vi fik lige kigget hinanden i øjnene, og fik aftalt, at den 6-0 sejr nu skulle i hus.
Begge doubler fik vendt den dårlige start, og med 6-3 6-1 i 1HD og 7-5 6-1 i 2HD fik vi sendt Viborg hjem til Domkirkebyen med et stort nederlag. Det var faktisk den største sejr over Viborg de sidste 5-6 år. Så dejligt at den kom i hus. Med en 6-0 sejr får man 7 point, og vi ligger nu nr. 2 i rækken med 10 point, - 1 point efter Silkeborg i 2. Division Vest som tæller 7 hold.
Nu har vi pause frem til 14. januar, da vi sidder over i næste runde. En god sæson både udendørs og indendørs her i 2022 er nu slut. Vi er sluttet godt af, og vi ser frem til de næste kampe i de nye år.

7.11.22

HEJ ALLE - SUSANNE sender denne hilsen:
Så var det sidste tirsdagsturnering i år. Skøn sensommeraften med masser af Go tennis og hyggelig samværd.
Tak for i år 👍 Det har været en fornøjelse at lave turnering for jer dejlige tennisspillere.
Der blir 3 søndagsturneringer, som starter den 8. September kl 13.30.
Der vil efterfølgende være kaffe og kage.
Vi ses 🎾👍