CAMILLA og MORTEN
er jyske mestre i Mix-double i veteran+45

Flot at Skive TK igen har nogle regerende jyske mestre.

GODT GÅET og STORT TIL LYKKE

Ann og Peter Dueholm nåede semifinalerne i mix double veteran +55
og
Peter Dueholm og Jens Christensen spillede sig også frem til semifinalerne i Double,
så rigtig flot stævnedeltagelse af Skive TK´s godt spillende veteraner.

Mix-rækken +45/50 var godt besat med nogle af de bedste par i Jylland, men Camilla og Morten tog de øvrige par fra en ende af:
Først vandt de klart over Morten Knudsen/Inge-Birthe Gavnholt fra Stavtrup med 62, 61.
Så en overraskende flot sejr i semifinalen, hvor Camilla og Morten slog det topseedede par John Rasmussen/Daniela Ivana fra Aalborg Østre TK så sikkert som 63, 62.
I finalen ventede seeded 2, et rigtigt godt par fra Århus 1900, som blev slået 60, 75. Koncentrationen var sat på prøve, da lyset på banen ved siden af røg lige som Morten skulle serve matchen hjem - doublefejl og pludselig 5-5. Men nerverne holdt, og the fighting spirit var tilbage til sejren var i hus.
6.1.20

HEJ ALLE - SUSANNE sender denne hilsen:
Så var det sidste tirsdagsturnering i år. Skøn sensommeraften med masser af Go tennis og hyggelig samværd.
Tak for i år 👍 Det har været en fornøjelse at lave turnering for jer dejlige tennisspillere.
Der blir 3 søndagsturneringer, som starter den 8. September kl 13.30.
Der vil efterfølgende være kaffe og kage.
Vi ses 🎾👍