Skive Tennisklub

Engvej 21
7800 Skive
Superseniorer + 60

Som sædvanligt startede udesæsonen for os superseniorer med klargøring af banerne samt forårsrengøring ude og inde og selvfølgelig med vores utrættelige Thøger Berg Nielsen som initiativtager og planlægger.

På samme måde gøres såvel baner som klubhus vinterklar, når sæsonens sidste bold er slået. Et kæmpe arbejde som i den grad kommer alle i klubben til gode.

Efter standerhejsning indledtes udesæsonen med vores 4 spilleformiddage, hvor vi vanen tro spillede de 4 første dage fra kl.8.30 til ca.11.30, kun afbrudt af den traditionelle formiddagskaffe kl.10, et ”must” for denne gruppe. Hver gang startes på bane 1 med fælles opvarmning – i mange år under ledelse af Erik Madsen, som desværre meddelte, at 2017 blev det sidste år med ham som ”indpisker”. Vi takker Erik for hans professionelle og tålmodige ledelse.

Igen arrangerede vi turneringer med efterfølgende hyggeligt samvær i månederne juni, august og september. Desværre kunne september-turneringen ikke spilles på grund af vejret. Men frokosten blev alligevel gennemført. Ligesom de forrige år var der stor tilslutning til vore 3 sommerarrangementer! Det største problem i den forbindelse er pladsmangel i klubhuset, så vi ser frem til nybyggeriet med stor forventning.

Igen i 2018 vil vi forsøge at afholde vores månedsafslutninger den sidste onsdag i månederne juni, august og september.

Vintertennis i Spar Nord Arena er forløbet nogenlunde tilfredsstillende. Vi havde i første halvdel indtil jul valgt 4 tider på en dag, (fordi vi er så mange), hvilket gav store udfordringer med hensyn til at skaffe afløsere.
Derfor afholdt vi en ny ønskerunde med kun 3 spilletider pr. dag og med en enkelt oversidder pr. hold. Vi håber, det vil vise sig at være en bedre model!

Den 14.december holdt vi vores traditionelle julefrokost i Spar Nord Arena’s cafeteria. Igen i år var den åben for alle (sommer- og vinterspillere), og der var rigtig stor tilslutning med 64 deltagere.

Ingerlise Fallesen gjorde smukt ”sit fodarbejde” med hensyn til den årlige Mallorca-træningslejr.

Til stor morskab oplevede vi det første romantiske møde med Yvette (Knud Villadsen), som havde reageret på en kontaktannonce fra Karl
Oskar (Kurt Starbæk). Senere fik vi et, i dette tilfælde, festligt besøg af en bedemand i skikkelse af Erik Borup.

Vi ser nu frem til en ny stor sæson både med hensyn til tennisspillet og ikke mindst vores speciale ”socialt samvær”, som uden diskussion er en vigtig del af at være Supersenior i Skive Tennisklub.

Desværre mistede vi i november et af vore kære medlemmer gennem mange år, klubbens æresmedlem og alderspræsident Peter Iversen, som døde efter et langt og aktivt liv. Han vil blive savnet, men ikke glemt i klubben.
Æret være Peter Iversens minde!

Til slut vil vi takke alle Superseniorer for den store hjælp, opbakning og støtte, som I stadigvæk udviser os to ½ formænd.

Knud Villadsen og Birgit Haaning Mortensen
Skive Tennis Klub | Engvej 21 | 7800 Skive |