Skive Tennisklub

Engvej 21
7800 Skive
SUPER TURNERING OG FROKOST afrunder en SuperSenior udesæson, der efter sommerferien næsten var tilbage på normale tilstande efter at idrætslivet fik ophævet samtlige covid-restriktioner.

HILSEN, TAK OG MEDDELELSE om delegering af nogle af de mange SUPER SENIOR AKTIVITETER


Hej alle Superseniorer -
Allerførst vil vi (Birgit og Finn) takke alle for en vellykket sommersæson.
Dernæst vil vi begge sige mange tak  for de skønne "Thise-tasker" med endnu skønnere indhold. Vi opfatter  det som tegn på, at man påskønner vort arbejde for Superseniorgruppen.
Vi gør vort bedste, velvidende at alle ikke altid kan være tilfreds med vores afgørelse.
Også mange tak for positive tilkendegivelser og megen hjælp i det daglige i klubben!! 😉 ..
Finn H. var ved sæsonafslutningen 29.9. på valg som ½-formand , og modtog genvalg for næste 2-årige periode.
Birgit fortsætter resten af sin periode (1 år mere), og vi håber på, at vi mærker aflastning/ hjælp gennem de nynedsatte udvalg:
Ifm. frokosten besluttede de tilstedeværende at nedsætte et par udvalg, som straks træder i kraft/ fortsætter:
- Mail + opslag: Finn H
- Indkøb (- brød): Birgit
- Turneringsudvalg: Ole, Åse, Finn
- Frokost: Lene S, Kirsten R., Margit T.,Birgit
- Vinterhold: Bror A., Henning C., Finn H., Birgit

Der blev også stillet forslag om, at bane 3 hver gang tager sig af opvarmning. Men ved nærmere eftertanke vil det blive vanskeligt at gennemføre uden alt for stor forsinkelse af opstart.

Selve frokosten blev afviklet i sædvanlig god stemning.
Herunder fik vi overraskende fint besøg af Michael V. Mogensen + Jørgen Breum (fra Skive Idrætssamvirke), som overrakte klubbens mangeårige medlem Asbjørn Nordam  Preisler-Prisen for hans store og alsidige arbejde
inden for tennissporten, både lokalt og nationalt (se omtale i Skive Folkeblad)
vh. Birgit M. og Finn

PS!
- og velmødt i Hallen ved kommende vintersæson
- spillelister er udvalg i fuld gang med at udarbejde, og lister udsendes snarest.... 😉 ....
Vejret holdt så det lykkedes at gennemføre udesæsonens 3. turneringsspil. Og dermed traditionelt kåring af en række pulje-mestre. TIL LYKKE til alle og tak for nogle gode kampe.

Hej alle SUPERSENIORER
Vores afsluttende Sommer-Tennis turnering bliver gennemført:
Onsdag d. 29/9  Mødetid: kl. 8:15

afslutning / frokost (kl. ca. 12:30)
Som sædvanlig, er der rundstykker og kaffe om formiddagen. Pris: 50 kr.
Tilmelding:  på opsat (13/9) liste i / ved Klubhuset  Sæt X i relevante felter:
Turnering - Afløser - Frokost - Medhjælp
senest mandag d. 27/9 kl. 11.30
Hilsen Birgit og Finn


OBS! OBS! I forbindelse med afslutningen på vores udesæson vil der ved september-turnering med frokost onsdag d.29/9 være mulighed for evaluering af sæsonen 20/21. Her kan man komme med gode forslag til evt. forbedringer i vores gruppes aktiviteter.

Det vil give alle mulighed for at sætte sit præg på Superseniorgruppen og på den måde også tage del i ansvaret for at få gruppen til at fungere, så flest mulige interesser tilgodeses.
Vi håber, at alle vil gøre sig tanker og overvejelser om dette inden september-afslutningen, så vi der tage emnerne til debat.
Forslag til udvalg:
Mailudsendelser + evt. opslag i klubben  (1)
Indkøb og kaffebestilling (1)
Opvarmning + lodtrækning + slukke og lukke (4)
Turneringsudvalg (2-3)
Frokoster (2-3)
Vintertennishold (2)

Med Venlig hilsen
Birgit og Finn
FANTASTISK SUPER SENIOR +60 TURNERINGSDAG
Vi glæder os over, at det nu igen kan lade sig gøre at samles til en turnering, som traditionelt afrunder første del af udesæsonen. Næsten alle superseniorer havde meldt sig, og der blev kæmpet i 5 puljer og mindst 4-5 kampe til hvert deltagende par i puljerne. STORT TIL LYKKE TIL DE MANGE VINDERE. Solen skinnede over anlægget, og det hele afrundedes med langbord, nogle sandwiches og drikkevarer og kaffe. Tak til de der hjalp, og især til Birgit, Finn og Holger mfl, som med den sædvanlige super gode tilrettelæggelse, organisering og gennemførelse bidrog til højt humør og glæde.
Hvis du gerne vil se nedenstående fotos i lidt større format, så skal du blot klikke på billedet.
Da forsamlingsreglerne i sidste uge ændredes til op til 50 personer i en gruppe, gik Birgit og Finn i gang med at udtænke detaljerede retningslinjer, så superseniorerne igen kunne møde ind samlet kl. 8.30, varme op, fordele baner. AFSTAND er nøgleordet under alle aktiviteter. HÅNDVASK / AFSPRITNING er det andet nøgleord.
17.6.20
Til den vigtige sociale del - kaffepausen, skal man selv medbringe kop, kniv og ske og tage den med hjem igen. Klubhuset er kun åbnet for få personer, der iført handsker dækker bordene. Og efter kaffen bliver borde, stole, håndtag mm vasket/sprittet.
Der var god disciplin, men sandelig også rigtig god stemning, da spil og kaffepause igen blev introduceret, som en del af superseniorernes aktiviteter. Nogle var glade for igen at kunne spille. Det havde knebet de første uger, hvor man selv skulle organisere spil og ikke mindst elektronisk bane booking.
17.6.20
SUPER SENIORERNE hyggede, sang og quizzede på en særdeles velbesøgt julefrokost. Behøver vi at nævne, at der selvfølgelig også var god mad og drikke.
Frank fik tildelt JENLE PRISEN for sit store engagement, beredvillighed, super junior-træning og gode, rara og omsorgsfulde kammeratskab.
Mere følger.
8.12.19

UGENS PROFIL - Maj 2019
Hver uge interviewes et STK-medlem, som fortæller om sit forhold til tennis og S.T.K. Alle medlemsgrupper bliver spurgt, så vi opnår et større kendskab til hinanden blandt alle medlemmer, og på den måde får indsigt i, hvem vi er i klubben hver især. God læselyst.

Birgit Haaning Mortensen Super Senior

 • Navn: 1⁄2 forkvinde for Super Seniorer i Skive Tennis Klub : Birgit Haaning Mortensen

 • Alder: 71 😊

 • Medlem i S.T.K siden og hvor mange år i alt: Jeg blev medlem som 63 årig i 2011 så medlem i 8 år

 • Bedste tennisoplevelse: Min bedste tennisoplevelse er hver gang, jeg spiller tennis med andre glade superseniorer.

 • Startede med tennis som: Pensionist og direkte ind i superseniorgruppen

 • Bor i: Skive på Kingos Vej, som er 10 minutters cykeltur fra tennisklubben

 • Spiller med: Højre hånd, To-hånds baghånd - og fra i år også enkelt baghånd

 • Mit bedste slag: Min forhånd dybt til modstanderens baglinie

 • Det slag jeg skal forbedre: Min enkelt baghånd

 • Hvor lærte jeg at spille tennis og af hvem?
  Jeg kom ind på et nybegynderhold med 4 andre. BIev indført i de helt elementære grundteknikker af Jens Lund, som virkelig gjorde en ihærdig prisværdig indsats, så vi efterhånden kunne blive sluset ind op de andre formiddagshold. Det foregik altid tirsdag og torsdag på bane 7 indtil kaffepausen.

 • Største resultat:
  Har aldrig spillet en rigtig turnering! Deltog dog i en afslutningskonkurrence på en træningstur til Santa Ponsa på Mallorca. Hvis ikke min hukommelse spiller mig et puds, vandt jeg i gruppen af helt nybegyndere

 • Det bedste ved Skive Tennis Klub:
  Det sociale samvær i vores superseniorgruppe. Vi har et hyggeligt klubhus og et dejligt anlæg med en pragtfuld beliggenhed. Det eneste, vi har for meget af, er pladsmangel til vores sommerturneringer med efterfølgende spisning

 • Min favorit spiller:
  Jeg synes, der findes så mange dygtige tennisspillere på verdensplan, og jeg nyder rigtig meget at følge en god turnering på TV. Jeg synes, Roger Federer er en fantastisk spiller og ser gerne Alexander Zverev som hans efterfølger.

 • Hvorfor spiller jeg tennis:
  Jeg har hele mit liv dyrket sport på et eller andet plan og har nydt at være en del af et hold. lsær volleyball har betydet meget for mig i hele mit voksenliv. Så det lå ikke lige i kortene, at jeg som pensionist skulle begynde at spille tennis. Det var en sportsgren, jeg udelukkende havde kendskab tilfra TV og aldrig havde prøvet selv. Men da min mand Børge startede ved Jens Lund som nybegynder, blev jeg lokket af hans gode oplevelse af spillet og klublivet blandt superseniorerne i Skive Tennisklub. Nu har jeg svært ved at forestille mig en uge uden mindst et par eller gerne 3 gange på tennisbanen. Det er frisk luft, god motion og herligt klubliv på en gang.

 • Min rolle i klubben:
  Som% formand for Super Seniorerne er det min opgave at arrangere de sociale sammenkomster efter vore 3 sommerturneringer i juni, august og september og sørge for at vore daglige "træningspas" afvikles. Det forsøger jeg så efter bedste evne. Det var den primære opgave, jeg blev valgt til 2012. Efterfølgende har jeg så overtaget opvarmningen tirsdag og torsdag. Det har også løbende udviklet sig til indkøber til vores formiddagskaffe. Desuden foretager jeg bestilling af kaffe hos MENY og føler mig ansvarlig for, at kaffemaskinen fungerer dvs. rengør og skifter filter mindst 2 gange årligt.

 • Hvis jeg kunne vinde en turnering, ville jeg gerne vinde . . . :
  Jeg vil bare spille tennis....men har et kraftigt udviklet konkurrence-gen.

  Tak fordi du ville deltage. Mvh Morten Bach


   

Skive Tennis Klub | Engvej 21 | 7800 Skive |