Birgit Haaning Mortensen og Knud Villadsen

Indlæg fra SuperSenior. 2017 Læs her.

Jørgen Brunsgaard Andersen
er den 12. februar afgået ved døden.

Jørgen begyndte på tennis for nogle år siden i supersenior-regi. Han var meget engageret i Skive Tennisklub, sørgede bla for at drifte vores IT vedr hjemmesiden, banebooking mm. Trods sygdom spillede Jørgen indtil for et par uger siden, og over kaffen talte han engageret om de mange opgaver og muligheder ved klubbens kommende flytning. Han var interesseret i klubbens aktiviteter og kommunikationen med medlemmerne. Han vil blive savnet. Æret være Jørgens minde.
15.2.19
Tak fra Jørgen Bruunsgaard's familie ifm. hans død og bisættelse

Min søster, Pernille, og jeg vil gerne sige mange tusind tak for opmærksomheden og de smukke blomster til vores fars bisættelse i lørdags.
Det varmede, at I var med til at give Jørgen så utrolig smuk og fin en afsked. Det fortjente han.

Tennisklubben betød så umådeligt meget for ham. Tak, fordi I gav ham så stor glæde.

Vi håber, I vil give vores hilsen og taknemmelighed videre til resten af klubben.

På vegne af hele Jørgens familie og nærmeste,
Louise