SUPER SENIORER JULEFROKOST er fastlagt til TORSDAG DEN 5. december 2019, se nedenfor

Hej alle superseniorer (sommer/ vinter)
Hermed indbydes til vores årlige julefrokost.

Hvis nogen skulle have lyst til at bidrage med vådt, tørt eller festlige indslag,
er man meget velkommen til det. Blot vil vi gerne, at man meddeler det til Birgit
eller undertegnede (Finn) på forhånd. Det letter vores planlægning.

Tid: Torsdag d. 5. december kl 12.30
Sted: Arenaens Cafeteria
Pris : Kr. 100,00
Tilmelding: Senest d. 2. december på listen i Arenaens kaffestue
Betaling: Senest mandag d. 2. december til Birgit eller Finn
vel mødt Birgit og Finn
6.11.19

UGENS PROFIL - Maj 2019
Hver uge interviewes et STK-medlem, som fortæller om sit forhold til tennis og S.T.K. Alle medlemsgrupper bliver spurgt, så vi opnår et større kendskab til hinanden blandt alle medlemmer, og på den måde får indsigt i, hvem vi er i klubben hver især. God læselyst.

Birgit Haaning Mortensen Super Senior

• Navn: 1⁄2 forkvinde for Super Seniorer i Skive Tennis Klub : Birgit Haaning Mortensen

• Alder: 71 😊

• Medlem i S.T.K siden og hvor mange år i alt: Jeg blev medlem som 63 årig i 2011 så medlem i 8 år

• Bedste tennisoplevelse: Min bedste tennisoplevelse er hver gang, jeg spiller tennis med andre glade superseniorer.

• Startede med tennis som: Pensionist og direkte ind i superseniorgruppen

• Bor i: Skive på Kingos Vej, som er 10 minutters cykeltur fra tennisklubben

• Spiller med: Højre hånd, To-hånds baghånd - og fra i år også enkelt baghånd

• Mit bedste slag: Min forhånd dybt til modstanderens baglinie

• Det slag jeg skal forbedre: Min enkelt baghånd

• Hvor lærte jeg at spille tennis og af hvem?
    Jeg kom ind på et nybegynderhold med 4 andre. BIev indført i de helt elementære grundteknikker af Jens Lund, som virkelig gjorde en ihærdig prisværdig indsats, så vi efterhånden kunne blive sluset ind op de andre formiddagshold. Det foregik altid tirsdag og torsdag på bane 7 indtil kaffepausen.

• Største resultat:
    Har aldrig spillet en rigtig turnering! Deltog dog i en afslutningskonkurrence på en træningstur til Santa Ponsa på Mallorca. Hvis ikke min hukommelse spiller mig et puds, vandt jeg i gruppen af helt nybegyndere

• Det bedste ved Skive Tennis Klub:
    Det sociale samvær i vores superseniorgruppe. Vi har et hyggeligt klubhus og et dejligt anlæg med en pragtfuld beliggenhed. Det eneste, vi har for meget af, er pladsmangel til vores sommerturneringer med efterfølgende spisning

• Min favorit spiller:
    Jeg synes, der findes så mange dygtige tennisspillere på verdensplan, og jeg nyder rigtig meget at følge en god turnering på TV. Jeg synes, Roger Federer er en fantastisk spiller og ser gerne Alexander Zverev som hans efterfølger.

• Hvorfor spiller jeg tennis:
    Jeg har hele mit liv dyrket sport på et eller andet plan og har nydt at være en del af et hold. lsær volleyball har betydet meget for mig i hele mit voksenliv. Så det lå ikke lige i kortene, at jeg som pensionist skulle begynde at spille tennis. Det var en sportsgren, jeg udelukkende havde kendskab tilfra TV og aldrig havde prøvet selv. Men da min mand Børge startede ved Jens Lund som nybegynder, blev jeg lokket af hans gode oplevelse af spillet og klublivet blandt superseniorerne i Skive Tennisklub. Nu har jeg svært ved at forestille mig en uge uden mindst et par eller gerne 3 gange på tennisbanen. Det er frisk luft, god motion og herligt klubliv på en gang.

• Min rolle i klubben:
    Som% formand for Super Seniorerne er det min opgave at arrangere de sociale sammenkomster efter vore 3 sommerturneringer i juni, august og september og sørge for at vore daglige "træningspas" afvikles. Det forsøger jeg så efter bedste evne. Det var den primære opgave, jeg blev valgt til 2012. Efterfølgende har jeg så overtaget opvarmningen tirsdag og torsdag. Det har også løbende udviklet sig til indkøber til vores formiddagskaffe. Desuden foretager jeg bestilling af kaffe hos MENY og føler mig ansvarlig for, at kaffemaskinen fungerer dvs. rengør og skifter filter mindst 2 gange årligt.

• Hvis jeg kunne vinde en turnering, ville jeg gerne vinde . . . :
    Jeg vil bare spille tennis....men har et kraftigt udviklet konkurrence-gen.

Tak fordi du ville deltage. Mvh Morten Bach

Birgit Haaning Mortensen og Knud Villadsen

Indlæg fra SuperSenior. 2017 Læs her.