Årsberetning 2019/20 Superseniorer 60+
Sæsonen 2019/20 blev i høj grad meget speciel og anderledes fra noget, vi har prøvet før.

Hele sæsonen kom til at stå i Coronaens tegn. Efter standerhejsning kom vi i gang med at spille tennis i aftalte grupper og med forudbookede baner. Der blev udstukket faste regler for booking, holddannelse, fremmøde og afvikling af spillet, så alle forholdsregler med hensyn til at undgå smittespredning kunne overholdes. Desværre måtte vi det meste af sommeren undvære vores fælles formiddagspause med kaffe og snak. Til stor ærgrelse måtte vi også undvære et par af sommerens turneringer Dog var der i en kort periode en åbning, som vi straks udnyttede og nød vores fælles pause – udendørs og med overholdelse af afspritning og afstand. Det blev endda muligt at afvikle en afsluttende turnering i september med smurte rundstykker og kaffe undervejs. Men de ellers meget populære afslutnings-og julefrokoster måtte vi undvære.

I slutningen af september lykkedes det med hjælp fra Marianne Sørensen at arrangere og gennemføre et opfriskende hjertestarter-kursus ledet af Falck-redder Flemming Madsen. Her deltog en lille snes af superseniorerne.

Vinterspillet i Arenaen blev også afviklet efter strenge regler, men vi var alle glade for, at det trods alt var muligt at spille tennis. Vi kan dog stadig ønske, at eftermiddagstiderne bliver bedre udnyttet.

Vi kan alt i alt se tilbage på en rimelig tennissæson, men hvor vi måtte undvære det sociale samvær, som er en stor og væsentlig del af klublivet for os superseniorer.

Desværre mistede vi i 2020 to af vore medlemmer.

I september måtte Hanne Pedersen give op over for sygdom. Hun har i mange år været et meget stabilt klubmedlem, og også Støtteforeningen nød gavn af hendes regnskabsmæssige evner. Men desværre nåede Hanne ikke at komme i gang med tennisspillet i 2020.
Æret være Hanne Pedersens minde!

I december fik vi den chokerende meddelelse om Ingelise Rasmussens pludselige død. Hun var aktiv på banen i Arenaen indtil dagen før sin død. Tennisklubben og det sociale liv her betød rigtig meget for Ingelise, og vi er mange, der vil savne hende både på og uden for banen.
Æret være Ingelise Rasmussens minde!

Til slut vil Finn og jeg takke alle jer superseniorer for stor opbakning og omstillings-parathed i en særdeles turbulent sæson 2019/20. Vi glæder os til sammen med jer at få en rigtig god kommende sæson.

Finn Helligsø og Birgit Haaning Mortensen

Skive Tennis Klub | Engvej 21 | 7800 Skive |