Ny metode for tilmelding/betaling af kontingent.

Med virkning fra juni 2017, har klubben indført en ny procedure for tilmelding/kontingentbetaling.

Bemærk, at den nye tilmelding med kortbetaling, er obligatorisk. Dette betyder, at du ikke kan betale som tidligere med bankoverførsel, MobilePay eller via Dankort automaten i klubhuset.

Ved tilmeldingen skal der betales kontingentet med dit betalingskort, f.eks. Visa Dankort eller MasterCard.

Dit medlemsskab bliver hermed online registreret og betalingen bogført i vort administrative system, Conventus. Umiddelbart efter bliver din nøgle brik aktiveret.

Skive, den 6. juni 2017

Bestyrelsen

Er du allerede medlem eller tidligere medlem, skal du blot trykke på det hold som du vil tilmelde dig (Nederst til venstre). Klik derefter på linket  "tilmeld " nederst til højre. Der fremkommer et nyt popup vindue hvor du i venstre side skal logge ind med tlf. nr. eller mail addresse og adgangskode samt acceptere handelsbetingelser. (Har du glemt adgangskode må du klikke på "glemt adgangskode", hvorefter Conventus gensender din kode). Systemet genkender dig straks. Herefter fremkommer en ny side, hvor du skal indtaste dit betalingskort nummer (16 cifre), udløbsdato og kontrolcifre (3 cifre).

Er du nyt medlem, skal du blot trykke på det hold som du vil tilmelde dig (Nederst til venstre). Klik derefter på linket " tilmeld " nederst til højreDer fremkommer et nyt popup vindue hvor du, i højre side, bliver bedt om at indtaste dine personlige oplysninger, som navn, adresse, fødselsdato, mailadresse og telefon samt acceptere "handelsbetingelser. Klik derefter "tilmeld". Herefter fremkommer en nye side hvor du skal indtaste betalingskortnummer(16 cifre), udløbsdato og kontrolcifre (3 cifre).

Vælg dit medlemsskab/hold på nedenstående liste.