Skive Tennisklub

Engvej 21
7800 Skive

SKIVE DAMEHOLD I 2. DIVISION TOG MANDAG AFTEN EN MERITERENDE SEJR PÅ UDEBANE MOD VIBORG LTF 4-3 efter GMTB.

Sejren blev bla. grundlagt af en Ann Dueholm der hev 4. ds hjem 10-8 i MTB. Vi ved Ann er sej, og det fik de at følge i Viborg. At Skive løb med begge doubler er flot. Stærk når det gælder blev demonstreret da det lykkedes Anne og Ann at tage 2 doublen 10-8 i MTB. Det hele blev så afgjort af Isabell Hansen, der efter at have tabt yderst knebent i sin single satte en forrygende 10-1 GMTB op mod Ann Pedersen. Det kan kaldes revanche på stedet. Camilla Brath Bach og Anne Zetterquist leverede også deres til den samlede sejr. FLOT OG STORT TIL LYKKE med sæsonens første holdsejr.

DTF 2. DIVISION DAMER Viborg LTF - Skive TK   3-4

1. DS Louise Malling Laustsen, VLTF - Camilla Brath Bach, STK 6/1 6/2
2. DS Ann Pedersen, VLTF - Isabell Hansen, STK 6/4 3/6 10-6
3. DS Patricia Svarre Larsen, VLTF - Anne Zetterquist, STK 6/0 6/0
4. DS Amalie Toftgaard Larsen, VLTF - Ann Dueholm, STK 6/7 7/5 8-10
1. DD Louise/Amalie, VLTF - Camilla/Sabell, STK 1/6 3/6
2. DD Ann/Patricia, VLTF - Anne/Ann, STK 3/6 7/5 8-10
GMTB Ann Pedersen, VLTF - Isabell Hansen, STK 1-10


 

DTF HOLDTURNERING HERRER LIGA Skive TK - Hornslet 4-3

1.HS Peter Dueholm, STK - Gunnar Fischr-Kjellman, Hornslet 4/6 6/2 9-11
2.HS Jens Johansen, STK - Anders Ø. Mogensen, Hornslet 6/2 6/2
3.HS Nicklas M Johnsen, STK - Thomas S. Borg, Hornslet 6/3 6/2
4.HS Flemming Kristensen, STK - Ahmed Basim, Hornslet 3/6 4/6
1. HD Peter/Jens, STK - Gunnar/Ahmed, Hornslet 6/2 6/1
2.HD Nicklas/Flemming, STK- Anders/Thomas, Hornslet 6/7 5/7
GMTB Jens Johansen, STK - Anders Mogensen, Hornslet 10-8

MED EN SPÆNDENDE, MEDRIVENDE og TÆT MATCH MOD HORNSLET FIK SKIVES HERRER I LIGA´en ÅBNET SÆSONEN MED EN SEJR 4-3 EFTER GOLDEN MATCH TIE-BREAK

Jens Johansen er still going strong, og måske troede Hornslet, at det kunne blive en let sejr ved at vælge 2.HS som GMTB. Jens lagde hårdt ud, førte 5-1 og 7-3, blev hentet ved 7-7, hvorefter han to de sidste points GMTB 10-8.
Forud var der spillet fire singler, hvor Peter i 1.HS fik vendt kampen og presset den ud i MTB, som dog blev tabt på de yderste bolde. Jens og Nicklas vandt relativt smertefrit deres singler i to sikre sæt, mens Flemming trods godt spil måtte se sig slået. Doublerne blev delt, sikker sejr  i 1.HD til Peter og Jens, og i en særdeles velspillet double tabte Nicklas og Flemming på de yderste marginaler 2. HD. Da Hornslet havde vundet 1 sæt mere end Skive i de 6 spillede kampe, kunne de "styre" udvælgelsen af hvilken match, der skulle afgøre hele holdmatchen, da stillingen var 3-3 i kampe.


 

FORRYGENDE GODT TENNIS - FLOT RESULTAT AF KLUBBENS HERREHOLD I 2. DIVISION. 4-2 over Aalborg TK

Så kender vi dem igen. Skives herrer leverede noget super flot tennis på hjemmebanen lørdag mod Aalborg. Og det gav pote i form af en flot 4-2 sejr mod Aalborgs unge talentfulde hold.
Tallene lyver aldrig - plejer man at sige. Men bag Dennis 6/0 6/0 i 1.HS skjuler sig en fantastisk godt spillet og næsten lige match, også af Leonardo Picchi fra Aalborg. Men Dennis er uhyre effektiv og godt spillende, så fuld fortjent en stor-sejr.
Alle fire Skive spillere leverede noget godt tennis. Morten sled en lidt vanskelig spiller, Oliver Gunvald op med klogt, tålmodigt og varieret tennis. Modstanderen prøvede med tospin og slice, men Morten bevarede over-blikket og slog til på de rigtige tidspunkter.
Steffen var tilbage i godt spillehumør, og satte sig på Rune Eberhardt, da han var ved at spille sig ind i kampen i 2. sæt. Nogle fejl frustrerede Steffen, men han fik meget præcist analyseret og rettet op, og det gav pote til sidst.
Jens var kommet på hårdt arbejde mod Jesper Engelund, som baserede sit spil på en fantastisk god og solid baghånd. Vi ved, at Jens prøver alt, men her var han trods flot spil kommet op mod sin overmand.

De to doubler blev delt. Skive vandt 1. double, idet det lykkedes Morten og Dennis med solidt doublespil at trykke et meget svingende Aalborg-par i defensiven. Det var aldrig tvivl om udfaldet. I 2. HD fik Steffen og Jens aldrig rigtig overtag i matchen, og selv om der blev forsøgt flere taktiske ting, så blev det til et nederlag.
Resultaterne:
1.HS Dennis Rasmussen. STK - Leonardo Picchi, AKT 6/0 6/0
2.HS Morten Bach, STK - Oliver Gunvald, ATK 6/2 6/3
3. HS Steffen Voss, STK - Rune Eberhardt, ATK 6/2 7/5
4. HS Jens Nørgaard Christensen, STK - Jesper Egelund, ATK 1/6 1/6
1. HD Dennis/Morten, STK - Leonardo/Oliver, ATK 6/3 6/0
2. HD Steffen/Jens, STK - Rune/Jesper, ATK 3/6 1/6

Hvis du ikke overværende matchen, så gik du glip af noget flot og godt tennis. Men der er selvfølgelig en mulighed senere på sæsonen. DU SKULLE GÅ FORBI OG FÅ INSPIRATION, og selvfølgelig bakken op om holdet.
21.5.22
 


 

MORTEN BACH er igen blevet Jysk Mester i Herresingle 50+
Efter en vanvittig flot præstation i finalen i single +50 vandt Morten over  Koldings Anders Kristensen 7/6 2/6 10-7.
Skive Tennis Klub hejser flaget for mesteren, og ønsker STORT TIL LYKKE


Mesteren udtaler, at "det var fedt at nå et af sæsonens store mål allerede i maj måned, og takker for supporten fra tilrejsende skibonitter under hele kampen", som varede mere end 2 timer.

JYSKE MESTERSKABER Ude 2022 for veteranerne

er begyndt, og i denne weekend skal nogle Skive spillere forsvare de flotte placeringer fra sidste gang.
i HS 50 er MORTEN BACH, STK topseeded og skal i semifinalen lørdag møde vinderen af matchen mellem David Servé, Høring og Peter Sørensen, Risskov.
I MIX rækken 45 er  Morten og Camilla Brath Bach, STK seedede og spiller semifinale mod Susanne Mieritz, 1900/Thomas Borg, Hornslet.
Vi ønsker det bedste for vore spillere. Skulle du have lyst til at se de Jyske Veteranmesterskaber så læg turen forbi Aarhus 1900´s baneanlæg i weekenden. Der er også et par af de danske verdensmestre for veteranhold i kamp.
Morten  Bach er igen i finalen. Han vandt klart over Peter Sørensen, Risskov 6/1 6/1. Nu venter stærke Anders Kristensen, Kolding. Vi håber Morten vender hjem med mesterskabet.
Camilla og Morten Bach levede op til favorit-værdigheden og er igen i finalen ved JTU´s mesterskaber . Parret slog Thomas Borg/Susanne Mieritz sikkert 6/4 6/3 i semifinalen

 

SØLV til Camilla og Morten Bach. FLOT GÅET og FULD FORTJENT. STORT TIL LYKKE HERFRA.
Det blev til en flot finaleplads og SØLV ved de jyske mesterskaber i MIX +45 til Morten og Camilla Bach. Det er godt gået af den suveræne mix-double. I finalen blev der kæmpet hårdt, men Henrik Aaen, ALTS/Stinne Bjerre, 1900 som var topseedede blev en for stor mundfuld. Århus parret vandt finalen 6/1 6/4.


I MIX rækken 55 kommer Ann og Peter Dueholm i semifinalen  på hårdt arbejde mod det meget stærke par Erik Eibye/Anni Michelsen fra Risskov.
Og det bliver også en stor opgave for Peter Dueholm/Jens Nørgaard Christensen, STK i semifinalen i HD 50 mod topseedede Troels Klausen, Silkeborg/Anders Kristensen, Kolding.
Godt at se, at Skive Tennis Klubs divisionsspillere er så langt fremme ved de Jyske Mesterskaber.
Efter flotte kampe mod stærke modstandere blev de to semifinaler endestationerne for Ann/Peter Duelund og Peter Duelund/Jens Nørgaard Christensen. De forsvarende mestre Troels Klausen/Anders Kristensen vandt 6/0 6/4 over Peter og Jens.
Det blev llige ved og næsten, da Peter og Ann Duelund tabte semifinalen 7/6 6/3 til Erik Eibye/Anni Michelsen. Flot klaret af begge Skive mandskaber at være med så langt fremme i mesterskaberne.

 


 
SÅ KOM HOLDTURNERINGEN I GANG.
Lørdag gik startskuddet for Skives herrer i 2. DIVISION VEST og det blev med et brag af en match på udebanen i Silkeborg.

Det var med lidt usikkerhed om, hvor holdet står her ved ude-sæsonstarten og med et afbud til normalopstillingen, at Skive tog til den krævende udebane i Silkeborg. Efter singlerne var stillingen 2-2 og Dennis og Morten var to bolde fra at hente sejren i 1. double og tvinge matchen ud i GMTB.
Så svaret på usikkerheden er, at Skive er OK med også i denne sæson, og der venter nogle uhyre tætte, interessante matcher. Silkeborg vandt matchen med 4-2.
15.5.22
2. DIV VEST HERRER Silkeborg TK - Skive TK 4-2
1. HS Mikkel Rasch, Silkeborg - Dennis Rasmussen, STK 6/0 6/7 3-10
2. HS Peter Alexandersen, Silkeborg - Morten Bach, STK 2/6 4/6
3. HS Nicklas Nissen, Silkeborg - Bent Jespersen, STK 6/2 6/3
4.HS Torben Markussen, Silkeborg - Peter Dueholm, STK 6/1 6/2
1. HD Mikkel/Peter, Silkeborg - Dennis/Morten, STK 7/6 2/6 10-8
2.HD Nicklas/Torben, Silkeborg - Bent/Peter 7/5 6/1
 

Det lykkedes ikke for Skives herrer, at overlade sidstepladsen i 2. division til "lokal-rivalerne".
Den meget lange indesæson sluttede på hjemmebanen med et klart nederlag på 2-4 til Viborg.

Dennis Rasmussen var tilbage i vinderhumør og vandt 63 62 over Kristian Dahl Andersen.
Morten Bach mødte sin overmand i David Langberg, som vandt 63 62. David har nu spillet mange år i Viborg, men vi tænker altid på ham fra hans tid i SKive, især når vi møder Viborg, og han banker os.
Preben Laustsen havde ikke våbnene til på dagen at slå Thomas Christensen 26 16.
Jens Nørgaard Christensen fik en god kamp mod Uffe Larsen, men også her tog viborg-spilleren de afgørende point og hev sejren hjem 64 75.
Første doublen blev en flot spillet double og det lykkedes Morten og Dennis med 10-4 i den afgørende match-tiebreak at vinde doublen 63 46 10-4.
Den anden double gik til Viborg, da Preben og Jens måtte se sig klart slået 46 06 af Uffe og Thomas.
Med resultatet sluttede Skives hold på sidstepladsen i 2. division. Det er ikke helt det, vi havde sat næsen op efter ved sæsonens begyndelse og efter rigtig mange flotte sæsoner og matcher i 2. division.
Der er kun at sige: "op på hesten igen", og så se frem til en super udesæson i 3. division. Skive har spillerne til at begå sig i divisionstennis.


 

Så du røgen...? Hvis du ikke var i hallen søndag eftermiddag, så gik du glip af en særdeles velspillet , men også dramatisk og nervepirrende  holdmatch. Skives herrer bød Hernings op til en meget seværdig og intens match, der først blev afgjort i en Golden Match Tie-break 10-8 til Herning - desværre. Herning tog hjem med en 4-3 sejr, selvom Skives spillere havde leveret en formidabel indsats.


Skive-Herning 3-4
1 HS Dennis Rasmussen, STK - Andreas Hovesen, HTK 4-6 3-6
2. HS Morten Bach, STK - Jacob L Kristensen, HTK 6-2 6-0
3. HS Steffen Voss, STK - Christoffer Madsen, HTK 2-6, 7-5 10-8
4 HS Preben Laustsen, STK - Henrik Sevelsted, HTK 3-6 5-7
1 HD Morten/Dennis, STK - Andreas/Jacob, HTK 6-4 6-3
2 HD Steffen/Preben, STK - Christoffer/Henrik, HTK 4-6 3-6
GMTB Dennis/Preben, STK - Andreas/Jacob HTK 8-10

Nu mangler Skive kun årets sidste match hjemme i Arenaen mod naboerne fra Viborg. Det er tæt i bunden, og Skive vil med en sejr over Viborg kunne efterlade dem på sidstepladsen. Det bliver et drama, da matcherne ofte er meget lige. Og der er meget prestige i at vinde lokal-derby´et. Gik du glip af søndagens match, så kan vi garantere, at du kan få en lige så spændende i marts. GLÆD DIG - DET ER TENNIS, NÅR DET ER BEDST.
Skive lå inden matchstart på en lidt uvant sidsteplads i divisionen, så sejr var nødvendig for at rykke i tabellen. Og man kunne fra start mærke på alle, også Hernings herrer, at der var meget på spil.
Morten Bach viste stort spil, som han har gjort det, de seneste par sæsoner, og der blev ikke levnet noget til Jacob L Kristensen fra Herning 6-2, 6-0.
Dennis Rasmussen var oppe mod Andreas Hovesen og fik i en meget flot kamp mærket, at det er meget lidt, der skal til for at tackle eliteseriespillerne, lige ved og næsten 4-6, 3-6.
Steffen Voss får en svær start i sin kamp mod Christoffer Madsen, men får med lidt justeringer og solidt spil vedt matchen til sin fordel. Erfaring fornægter sig ikke 2-6, 7-5, 10-8 i MTB.
Preben Laustsen spiller godt mod Henrik Sevelsted, og det bliver en lang og meget tæt kamp, hvor det især i 2. sæt er de berømte marginaler, der bliver afgørende, denne gang til Hernings fordel, 3-6, 5-7
I double er det afgørende at holde sine egne servepartier og med gode servereturneringer at prøve at få modsatnderens. Et enkelt gennembrud er ofte kampafgørende. Det blev karakteristisk for Morten/Dennis match, som  sikkert blev vundet 6-4, 6-3.
No-add reglen får nogle gange en stor betydning i meget lige doubler. I 2. HD går et par af disse meget afgørende bolde til Herning i 1. sæt, og de tager sættet 6-4. Steffen og Preben kommer med særdeles flot doublespil foran 3-0 i 2. sæt og er ved at vende matchen. Men da chancen for 4-0 glipper, får Herning lige det halmstrå, der gør, at de tror på et comeback, og gør det, 6-4,6-3
Matchen skal afgøres i GMTB, først til 10 points, og efter at holdene på skift har valgt kampe fra, skal matchen afgøres i en double. Skive kommer fra start med et minibreak til 4-2, Herning kommer tilbage til 6-6, Skive foran igen og kan ved 8-7 selv serve hjem, men Herning vil ikke lægge sig, og med et par flotte points, et super-lob og et servees, lukker og slukker de kampen 10-8. Dermed samlet sejr 4-3 til Herning.

HJØRRING tog lørdag den 15. imod Skives herrer i 2. division, og det blev ikke med en lille forsinket julegave, men med et nytårsknald på 6-0 til hjemmeholdet
Der var reelt kun spænding i de to første singler, som blev meget lige og nervepirrende. I 1. HS tog Dennis første sæt 7-5, men må afgive 2. sæt i tie-break, for helt usædvanligt at tabe match-tiebreakeren 5-10. Vi plejer at se, at kommer Dennis ud i MTB, så går det altid til ham. Men sådan skulle det ikke være.
I 2. single taber Morten første sæt 2-6, men kommer stærkt igen i andet 6-3. Men Hjørrings Sigurd Nellemann tog MTB sikkert 10-3
Steffen spiller en god kamp mod Andreas Schmidt, men kommer til kort i begge sæt. Og endelig kunne Adis, trods godt spil, ikke stille så meget op mod Julius Rokkjær.
Begge doubler gik sikkert til Hjørring.
HOLDKAMP HJØRRING - SKIVE  2. division
1.HS Nicolas Andersen, HTK - Dennis Rasmussen, STK 5/7 7/6 10-5
2.HS Sigurd Nellemann, HTK - Morten Bach, STK 6/2 3/6 10-3
3.HS Andreas Schmidt, HTK - Steffen Voss, STK 6/2 6/2
4. HS Julius Rokkjær, HTK - Adis Djapo, STK 6/0 6/1
1.HD Nicolas/Sigurd,HTK - Dennis/Morten, STK 6/0 6/4
2.HD Julius/Andreas,HTK - Adis/Steffen, STK 6/0 6/1
Skive ligger nu sidst i divisionen. Der resterer to hjemmebanematcher i vores egen hal 30. januar mod Herning, og 13. marts mod Viborg.
Der skal nogle meget overbevisende sejre til, hvis Skive skal klare sig helt fri af degradering. Holdet er for godt til at skulle ned, men  en hjemmebane  med fyldte tilskuerpladser, med entusiastisk heppende hjemmepublikum kan være det rygstød holdet nu har stort brug for. Sæt datoerne ind i din kalender, mød frem og giv SUPPORT.


2. DIVISION Stillingen
1. Aalborg TK        15 points
2. Hjørring TK        14 points
3. Aars TK             12 Points
4. Herning TK        7 points
5. Viborg LTF         5 points
6. Skive TK            3 points

KÆMPE STORT TIL LYKKE TIL CAMILLA OG MORTEN BACH

USÆDVANLIG FLOT PRÆSTATION af Camilla og Morten Bach ved de netop afviklede Jyske indendørs mesterskaber for veteraner. Det sker sjældent at et par lykkes at vinde to år i træk, men nu kan Skive-parret kalde sig dobbelt-jyske-mestre, og sidder endda tungt på mesterskabet.


Det andet Skive-par Ann og Peter Dueholm, seeded 4 i samme række, leverede også en flot præstation ved i kvartfinalen at slå Sysser Pedersen/Frederik Mølgaard Thayssen, Hornslet IF 6-2 6-4, men tabte knebent i en god match til de senere finalister Britta Weyer/Mikkel Hald, Aarhus 1900 3-6 2-6.

Ann Duehom/Camilla Brath var seeded 2 i double, men måtte se sig slået i semifinalen af Jeanette Brink/ Anne Gade, ALTS 1-6 3-6
 

Camilla og Morten Bach har præsteret at vinde det JYSKE MESTERSKAB i mix-double i rækken +45/50 for andet år i træk, en præstation helt i særklasse.

Det topseede Skive-par slog i kvartfinalen Louise Åstrøm/Henrik Larsen, Aarhus 1900 6-4 6-0, og i en særdeles velspillet semifinale Erik Eibye/Anni Michelsen, Risskov TK 3-6 6-2 10-6. Finalen blev en gentagelse fra året før, og igen med Skive-parret som vindere efter en særdeles tæt og medrivende kamp over Mikkel Hald/Britta Weyer, Aarhus 1900 7-5 7-6(4)
Morten Bach, som i udesæsonen blev jysk mester i singlerækken, var topseeded i singlerækken ved indemesterskaberne for veteraner 50+, men måtte i semifinalen i en vanvittig tæt match, se sig slået af Anders Kristensen, der nu repræsenterer Kolding. Efter at have tabt 1. sæt 1-6, fik Morten vendt matchen, tog andet sæt i tiebreak 7-6, men i en meget tæt og lang matchtiebreak, måtte han på marginalerne, se tiebreakeren gå til Anders med 11-9, og dermed sættet og matchen. Men det viser, at Morten hører til rækkens absolutte topspillere.

I herredoublen mødte Skives Jens Nørgaard Christensen og Peter Dueholm i semifinalen to spillere, der i deres juniordage voksede op i Holstebro og Herning, men som nu spiller for Silkeborg og Højbjerg, og tilhører den absolutte top i Jysk tennis, nemlig Lars Lynge og Jan-Erik Ørum Pedersen. Sidstnævnte vandt 6-2, 6-2 over et velspillende Skive par.

FLOTTE RESULTATER AF ALLE DELTAGENDE SPILLERE FRA SKIVE TK


 

Fortsættelsen bød i 2. runde på en lidt hård medfart på udebanen i Aars.

Skives hold, der havde debut af Adis Djapo, måtte bære et nederlag på 5-1 med hjem. På Aars´hold var der gensyn med gamle kendinge Walter Malchau og Tobias Jensby. Dennis Rasmussen stod for Skives enlige sejr. Nu er der turneringspause indtil midt i januar, hvor Skive skal til Hjørring

-0-


Indesæsonen i 2. division blev indledt 31.10. med en spændende match Skive TK - Aalborg TK 2-4

Søren Buchhave gjorde et fint comeback.

 

2. runde Aars - Skive TK

1. HS Mads Henningsen, Aars - Dennis Rasmussen, STK 4/6 1/6
2. HS Walter Malchau, Aars - Morten Bach, STK 7/5 6/3
3. HS Tobias Jensby Christensen, Aars - Bent Jespersen, DTK 6/2 6/2
4. HS Kim Ankerstjerne, Aars - Adis Djapo, STK 6/1 6/0
1. HD Mads/Walter, Aars - Dennis/Morten, STK 7/6 6/1
2. HD Tobias/Kim, Aars - Bent/Adis, STK 6/2 6/0

 

1. runde Skive - Aalborg

1. HS Morten Bach, STK - Michael Østergaard Hansen, ATK 6/2 3/6 9-11
2. HS Steffen Voss, STK - Rune Enerhardt, ATK 7/6 2/6 11-9
3. HS Preben Laustsen, STK - Daniel Meyer, ATK 0/6 2/6
4. HS Søren Buchhave, STK - Jesper Engelund, ATK 3/6 3/6
1. HD Morten/Steffen, STK - Rune/Michael, ATK 6/2 7/5
2. HD Preben/ Jens N Christensen, STK - Daniel/Jesper, ATK 6/7 1/6

Indesæsonen 2021-22 Herrer 2. division vest puje 1
Matchprogram


31.10.21 Skive - Aalborg  2-4
20.11.21 Aars - Skive  5-1
15.1.22  Hjørring - Skive kl. 10.30
30.1.22  Skive - Herning  kl. 11.00
5.3.22    Skive - Viborg kl. 10.30

Skives herrer i Liga 3 Vest fik på hjemmebanen fuld valuta for indsatsen. Det blev til FLOT sejr på 6-0 og det på udebanen i Viborg.

Dermed er der lagt op til et brag, når den udsatte match mod Hinnerup afvikles fredag den 3. september kl. 18.00 i Skive.
Skives spillere er blevet bedre og bedre gennem sæsonens matcher, og sejren var fuld fortjent. Måske kan holdet udligne førsteholdets nederlag til Hinnerups førstehold for et par uger siden. Vi afventer i spænding og glæder os til denne fantastiske afslutning på udesæsonens holdturneringer.
1.HS Ole Vestergaard Nielsen, Viborg - Jens Johansen, Skive 2/6 2/6
2.HS Henrik Zacho, VLTF - Peter Dueholm, STK 0/6 3/6
3.HS Claes Sterregaard, VLTF - Nicklas Martti Johnsen, STK 1/6 6/7
4.HS Lasse Winter Thosen, VLTF - Alf Bjerggaard, STK 3/6 3/6
1.HD Ole/Henrik, VLTF - Peter/Jens, STK 4/6 3/6
2.HD Claes/Lasse, VLTF - Alf/Nicklas, STK 6/1 4/6 8-10
Slut stillingen i Liga 3 - Vest Pulje 3:
1. Aarhus 1900 35 points
2. Silkeborg      26  -
3. Herning        21  -
4. Hinnerup      20  -
5. Hørning        18  -
6. Skive            17  -
7. Viborg          3    -
Med den klare sejr i Skive i sidste runde passerede Hinnerup Skive i tabellen, og Skive formåede dermed ikke at rykke op forbi Hørning.
 

Udesæsonens sidste match for Skives 2.-hold i Liga 3 sluttede med et nederlag på hjemmebanen 1-5 til Hinnerup.

Matchen fik et forløb som flere af sæsonens øvrige matcher. Et meget lige opgør, hvor blot et par enkelte kampe, nogle match-tie-breakere skulle være gået Skives vej, så var sejrene inden for rækkevidde. Så selv om vi kan konstatere, at Skive efter sæsonen endte på en 6.-plads i række, så er der potentiale til mere.
1. HS Jens N. Christensen, STK - Brian Christensen, Hinnerup 6/7 4/6
2. HS Peter Dueholm, STK - Rasmus O. Justesen, Hinnerup 0/6 2/6
3. HS Nicklas Johnsen, STK - Morten T. Lindkvist, Hinnerup 6/2 0/6 8-10
4. HS Alf Bjerggaard, SIK - Peter Bartholomæussen, HTK 6/4 3/6 4-10
1.HD Jens/Peter, STK - Brian/Peter, Hinnerup 6/4 6/1
2. HD Alf/Nicklas, STK - Morten/Rasmus, Hinnerup 1/6 0/6

SKIVEs Veranhold i 2. division +45/50 - +40/45 var i søndagens sidste holdmatch snublende tæt på at vinde divisionen, da holdet på hjemmebanen i Skive tog imod Aalborg Østre.
I en tæt match tabte Skive 2-4. Aalborg Østre vandt bla. to kampe i afgørende match-tiebreakere. Havde Skive bare vundet en af dem, var Skive blevet vinder af divisionen. Ærgerligt, at det ikke lige lykkedes at nedkæmpe det sidste af de mange nordjyske hold. Skive har i løbet af sæsonen på udebanen mødt Hjørring, Nørresundby, Aalborg Chang og Hirtshals, og en vundet kamp mere i en af de 4 matcher ville også have kunnet afgøre divisionen til Skives fordel.
SLUTSTILLINGEN
1. Aalborg Østre TK  5 matcher, 25-5 kampe, 51-14 sæt
2. Skive TK              5   -        , 24-6 kampe, 50-14  sæt
3. Hjørring TK                          12-12
4. Nørresundby                        11-19
5. Aalborg Chang                      8-22
6. Hirtshals                              4-20
Skive - Aalborg Østre TK 2-4
DS  Ann Dueholm - Ann Werther Larsen 1/6 0/6
1 HS Bent Jespersen - Hans Jørgen Amstrup 6/7 6/3 7-10
2 HS Jens Nørgaard Christensen - Lars Pilgaard 4/6 1/6
3 HS Peter Dueholm - John Rasmussen 6/2 6/4
MD Ann og Peter Dueholm - Ann Werther L/Lars Pilgaard 6/2 7/5
HD Bent Jespersen/Jens Nørgaard CHristensen - Hans Jørgen Amstrup/John Rasmussen 6/3 4/6 4-10

Hirtshals - Skive 0-6
DS Benedicte Nygaard - Ann Dueholm 1/6 3/6
1 HS Henrik Nielsen - Bent Jespersen 1/6 2/6
2 HS Niels Nygaard - Jens Nørgaard Christensen 4/6 1/6
3 HS Erik Jan Pedersen - Peter Dueholm 2/6 4/6
MD Benedicte Nygaard/Henrik Nielsen - Peter/Ann Dueholm 1/6 0/6
HD Henrik Nielsen/Jesper Hesselbjerg - Bent Jespersen/Jens Nørgaard Christensen 1/6 0/6
Hjørring - Skive 1-5
DS Karen Møller - Ann Dueholm 4/6 1/6
1. HS Hasse Hassenkam - Bent Jespersen 6/2 6/4
2. HS Kim Mikkelsen - Jens Nørgaard Christensen w.o.
3.HS HC Hartmann-Nielsen - Peter Dueholm w.o.
MD Karen Møller/Kim Mikkelsen - Ann/Peter Dueholm 6/7 2/6
HD Hasse Hassenkam/HC Hartmann-Nielsen - Bent Jespersen/Jens Nørgaard Christensen 4/6 6/4 13-15

Nørresundby - Skive 1-5
Bettina Dahl Søndergaard - Ann Dueholm 1/6 3/6
1. HS Aage Sørensen - Bent Jespersen 6/7 3/6
2. HS Lars Thomsen - Jens Nørgaard Christensen 6/3 7/6
3. HS Klaus Huusom - Peter Dueholm 6/3 6/7 4-10
MD Bettina Dahl/Jens Strudsholm - Ann/Peter Dueholm 1/6 1/6
HD Lars Thomsen/Aage Sørensen - Bent Jespersen/Jens Nørgaard Christensen 2/6 0/6

SÅ SLUTTEDE UDE SÆSONEN FOR SKIVEs DAMEHOLD i 2. DIVISION med 1-5 nederlag på hjemmebanen til Viborg LTF.
Med nederlagt slutter STKs damehold på sidstepladsen i divisionen, men har efterladt et godt indtryk, som lover godt for næste sæson.

Kun Anne Zetterquist formåede at hente en sejr til Skive og det meget suverænt. Birte Markfoged, som i år er spillet ind på holdet, tabte yderst knebent i en fantastisk jævnbydig match. Som en sidebemærkning kunne konstateres, at Viborgs Lotte Bodilsen for nogle år tilbage var bærende kraft på Skives førstehold.
1. DS Isabell Hansen, STK - Lotte Bodilsen, VLTF 2/6 1/6
2. DS Ann Dueholm, STK - Patricia Svarre Larsen, VLTF 1/6 2/6
3. Anne Zetterquist, STK - Amalie Tolftgaard Larsen, VLTF 6/0 6/1
4. Birte Markfoged, STK - Anne Baltzer Carlsen, VLTF 7/6 4/6 6-10
1. DD Anne/Isabell, STK - Lotte/Anne, VLTF 2/6 2/6
2. DD Birte/Ann, STK - Amalie/Patricia, VLTF 5/7 4/6


Skives damehold i 2. division vest vandt i næstsidste runde på udebane en flot sejr over Randers 1-5
Selv om flere af kampene var tætte, blev der aldrig tvivl om resultatet. Skives spillere vandt alle singler og de to doubler blev delt med en til hvert hold.
Skive ligger midt i divisionen, hvilket er flot. Ingen hold har kunnet røre Aalborg, som er gået gennem turneringen uden at tabe et eneste sæt - det må være historisk.
Randers - Skive 1-5
1 DS Ann Pedersen - Camilla Brath Bach 2/6 4/6
2 DS Lisbeth Nielsen - Isabell Hansen 1/6 5/7
3 DS Helle Friis - Anne Zetterquist 4/6 4/6
4 DS Anette Düsterdich - Birte Markfoged 5/7 1/6
1 DD Ann Pedersen/Lisbeth Nielsen - Camilla Brath Bach/Birte Markfoged 6/4 6/1
2 DD Helle Friis/Rikke Pedersen - Isabell Hansen/Anne Zetterquist 3/6 1/6
 

Skive Tennis Klub har til den kommende sæson igen 3 hold med i Dansk Tennis Forbunds rækker. Vi håber, at det i løbet af sommeren vil lykkes at få rigtig gang i årets holdturneringer. Og der venter i givet fald STK´s turneringsspillere et krævende og omfattende program.

2. DIVISION VEST - PULJE 1,HERRER, der består af 8 hold
2. DIVISION VEST - PULJE 2, DAMER, der består af 5 hold
LIGA 3 VEST - Pulje 3, HERRER, der består af 7 hold

5.4.21
 

Planlagte program 2. div. vest herrer:

9.5. Aalborg TK - Skive TK  resultat 2-4
30.5. Skive TK - Silkeborg - resultat 3-4
22.5. Aalborg ØTK - Skive TK - resultat 6-0
19.6. Skive TK - Viborg - resultat 3-4
7.8. Skive TK - Randers 6-0 u.k.
14.8. Hinnerup - Skive TK 4-2
28.8. Hobro - Skive TK 6-0 u.k.
 

Planlagte program Liga 3 vest herrer:

9.5. Herning - Skive TK  resultat 5-1
13.5. Silkeborg - Skive TK resultat 5-1
22.5. Skive TK - Hørning resultat 4-2
19.6. Skive TK- Århus 1900 resultat 2-4
7.8. Skive TK- Hinnerup udsat til 3.9. kl. 18.00
14.8. Viborg - Skive TK 0-6
 

Planlagte program 2. div. vest damer:

22.5. Skive TK - Aars resultat 1-5
19.6. Aalborg TK - Skive TK resultat 6-0
14.8. Randers - Skive TK 1-5
28.8. Skive - Viborg

SKIVE TKs veteranhold +45/50-  +40/45  møder i denne sæson hele NORDJYLLAND.
Holdet har spillet hjemme mod Ålborg Chang og ude mod Nørresundby, og skal efter sommerpausen til Hjørring og Hirtshals, før sæsonen afsluttes i et topbrag på hjemmebanen i Skive mod Aalborg Østre, som lige nu topper tabellen. Men det slår ikke vores SUPER GODE hold af pinden. Først blev det til en knusende sejr på 6-0 over Chang, og den netop overståede tur til Nr Sundby gav 5-1 til Skive.

Skive TK - Aalborg Chang 6-0
DS  Ann Dueholm, STK  w.o., da Chang ikke stiller op med en dame
1. HS Bent Jespersen, STK - Kurt Gram, Chang 6/1 6/3
2. HS Peter Dueholm, STK - Peter Bundgaard, Chang 6/0 6/0
3. HS Preben Laustsen, STK - Hardy Nysom, Chang 6/0 6/0
MD Ann/ Preben, STK - w.o.
HD Bent/Peter, STK - Kurt/Peter, Chang 6/0 6/1
 
Nørresundby - Skive 1-5
DS Bettina D Søndergaard, Nr Sundby - Ann Dueholm, STK 1/6 3/6
1.HS Aage Sørensen, Nr Sundby - Bent Jespersen, STK 6/7 3/6
2.HS Lars Thomsen, Nr Sundby - Jens Nørgaard Christensen,STK 6/3 7/6
3.HS Klaus Huusom, Nr Sundby - Peter Dueholm, STK 6/3 6/7 4-10
MD Bettina/Jens Strudsholm, Nr Sundby - Ann/Peter, STK 1/6 1/6
HD Lars/Aage, Nr Sundby - Bent/Jens, STK 2/6 0/6
 

NY REKORD FOR LÆNGST SPILLEDE KAMPE.
I Skive TKs match mod Aarhus 1900 blev der i den bagende sol lørdag sat en ny rekord for længst spillede kamp i nyere tid. I 4. single spillede Alf Bjerggaaard, STK og Simon Stevens, Aarhus 1900 to tie-break-sæt, der varede i 3 timer og 7 minutter, før Alf som vinder kunne strække armene i vejret - 7/6(4)  7/6 (5). Det hører med, at Alf var nede  2-5 i 2.sæt men kæmpede sig tilbage til 6-6. Og nede 2-5 i tie-breakeren, men tog den 7-5.
Til gengæld kostede det så meget, at Skive efterfølgende efter få partier måtte trække sig i doublen, da Alf blev ramt af kramper i både ben og hænder.
SKIVE TKs herrer i LIGA 3 spillede igen en fantastisk lige match. Denne gang mod Aarhus 1900, som trak det længste strå og tog hjem til Århus med en 4-2 sejr i baggagen.
1. HS Jens Johansen, STK - Kim Vind, Aarhus 1900 26 06
2. HS Peter Dueholm, STK - Henrik Larsen, Å 1900 36 46
3. HS Nicklas Martti Johnsen, STK - Lars Bendrup Å 1900  63 36 10-4
4. HS Alf Bjerggaard, STK - Simon Stevens Å1900  76(4)  76(5)
1. HD Peter/Jens , STK - Kim/Lars, Å1900  57 46
2. HD Nicklas/Alf, STK - Henrik/Simon, Å1900  02 rtd

Fantastisk tennis aften i Skive Tennis Klub.
En interessant match, et revanche-opgør mod naboerne fra Viborg og fint vejr fik mange klubmedlemmer til at lægge vejen forbi onsdag aften. Og de fik flot tennis at se. Og en match der ikke kunne afsluttes mere spændende end med en Golden Match Tiebreak. Som det fremgår, så glæder alle sig til det nye anlæg får plads til tilskuerne kan se kampene.
Dennis Rasmussen mødte som sidste år Kristian Dahl og vandt  igen i en meget lige kamp med 10-5 i den afsluttende match-tiebreak´er. Morten kom meget flot ind i matchen mod David, og kampen stod og vippede gennem hele 2. sæt. Bent kan gøre "ondt" på sine modstandere og der blev  i sikker stil ikke levnet meget til dagens modstander. Steffen var med hele vejen, ganske lidt skulle der til og efter sikkert at have vundet 2. sæts tiebreak kom troen på en sejr. Men nogle meget flot spillede points af modstanderen førte til knebent nederlag i match tiebreakeren.
Dennis og Morten spillede en super flot double, mens Preben og Steffen kun lige kunne følge med i deres double, en klar sejr til hvert hold.
Efter 3-3 spilles en afgørenden Golden Match Tie-break. Skive havde efter de 6 kampe vundet 3 partier mere end Viborg og kunne derfor fravælge først. Det endte med at GMTB blev mellem Morten Bach og David Langberg. Efter en helt lige begyndelse, kom David på 8-5, men Morten fik med rigtig flot spil udlignet til 9-9, før David "lukkede" med 12-10.
I en velspillet og tæt match fik Viborg revanche for sidste års nederlag mod Skive og vandt efter en afsluttende GMTB 4-3.
1. HS Dennis Rasmussen, STK - Kristian Dahl Andersen, VLTF 64 26 (10-5)
2. HS Morten Bach, STK - David Langberg,VLTF 16 67
3. HS Bent Jespersen, STK - Thomas Christensen,VLTF 61 60
4. HS Steffen Voss, STK - Klaus Bagger, VLTF 46 76 (7-10)
1. HD Dennis/Morten, STK - Kristian/David, VLTF 61 62
2. HD Steffen/Preben Laustsen, STK - Klaus/Thomas, VLTF 26 26
GMTB Morten Bach, STK- David Langberg, VLTF 10-12
 

MORTEN BACH er JYSK MESTER i HS 50+

Ved de jyske veteranmesterskaber, som blev afviklet 4.-6. juni i Odder vandt Morten i en velspillet finale 6-4 6-4 over Troels Klausen, Silkeborg. Forinden havde han slået Jess Hagelquist, Århus 1900 6-2 6-0 i kvarfinalen og Lars Bartkær, Grejs IK 6-4 6-2
Der går år mellem at Skive hjemtager mesterskaber, og selv om Morten var seeded 2 skal der godt spil og udholdenhed til at vinde den jyske turnering.
Der er grund til at hejse flaget på anlægget og ønske STORT TIL LYKKE. 6.6.21
 

Ann og Peter Dueholm  vandt sølv ved årets jyske veteranmesterskaber.

I en meget tæt finale i mixed rækken 45/50/55 blev det til et meget knebent nederlag til Henriette Løvborg/Troels Klausen, Silkeborg, der vandt 7-6(4) 7-5
Parret har gennem flere år hørt til de bedste veteranpar i Jylland i mixeddouble, og på vejen til finalen slog de det topseedede par fra Århus 1900 Stinne Bjerre/Mikkel Hald med 6/4 1/6 10-5
6.6.21
Ved de jyske veteranmesterskaber deltog i Jens Nørgaard Christensen/Peter Dueholm i herredouble. Det blev til et meget knebent nederlag i kvarfinalen på en match teibreak til Niels Riisgaard/Morten Knudsen Silkeborg/Stautrup IF 3-6 6-3 4-10. Morten Bach dannede par med Kim Vind, Århus 1900 og parret ramte i kvarfinalerne det helt suveræne mesterpar Jan-Erik Ørup Petersen/Alan Rasmussen og måtte se sig slået 1-6 2-6
6.6.21

2. DIVISION VEST HERRER  SKIVE- SILKEBORG 3-4

FATASTISK TENNISVEJR, høj sol, ingen vind, skyfri himmel, og veloplagte spillere, det er længe siden, men det kunne opleves på Skive Tennis Klubs anlæg søndag formiddag, da Skives herrer i 2. division tog mod Silkeborg. Og som mange gange de senere år, så skulle matchen afgøres i en GOLDEN MATCH TIE-BREAK. Denne gang blev det et knebent nederlag 3-4. Singlerne blev delt, og doublerne også, efter at Skive fik halet en særdeles lige og spændende 1. HD hjem i match tiebreak. Efter udveksling af holdopstillinger og bortvalg af kampe, hvor Silkeborg valgte først, skulle matchen afgøres i Golden Match Tiebreak 2. HD Preben og Bent igen op mod Peter og Torben. Spændende til det sidste, men Silborg trak det længste strå 10-6.
! HS Dennis Rasmussen, STK - Niclas Nissen, SIlkeborg 6/2 6/1
2.HS Morten Bach - Peter Alexandersen 6/0 6/2
3.HS Bent Jespersen - Torben Markussen 1/6 0/6
4.HS Steffen Voss - Jens Paaske Klausen 4/6 0/6
1.HD Dennis/Morten - Niclas/Jens 6/3 4/6 10-7
2. HD Bent/ Preben Laustsen - Peter/Torben 5/7 0/6

SKIVEs HERRER i LIGA VEST fik i forårets 3. match en fortjent  samlet sejr på hjemmebanen 4-2 over Odder.
Igen en fantastisk lige match, men denne gang lykkedes det for Skives spillere at få hevet de afgørende match-tie-breaks hjem. Det var imponerende i begge doubler at opleve, hvordan Skives spillere, efter at være nede med et tabt sæt, fik justeret taktikken og tilkæmpet 2. sæt og siden den afgørende Match tie-break. SUPER FLOT KÆMPET, og en helt fortjent 3. plads i rækken er hjemme.

1.HS  Jens Nørgaard Christensen, STK - Tim Sørensen 6/3 2/6 6-10
2.HS Peter Duelund, STK -Erik Jensen 6/3 6/4
3.HS Nicklas Martti Johnsen, STK - Simon Kristensen 6/3 6/4
4.HS Alf Bjerggaard, STK - Michael Bertelsen  3/6 7/5 4-10
1.HD Peter/Jens - Tim/Erik 4/6 6/2 10-6
2.HD Nicklas/Alf - Simon/Michael 2/6 7/5 13-11
Så fik Skives damer i 2. division indledt sæsonen. Der var debut til Birthe Markfoged og Sofie Schmidt.
Godt at se, at der er flere spillere, der kan og vil spille med. Det blev en hård debut mod et rigtig stærkt hold fra Aars. Det blev 5-1 til Aars. Eneste sejr fik Isabel Hansen flot spillet hjem.
1. DS Camilla Brath Bach, STK - Stine Jacobsen 4/6 1/6
2. DS Isabel Hansen, STK - Emma Hyldgaard Henningsen 6/3 6/2
3. Anne Zetterquist, STK - Monica Henningsen 0/6 1/6
Birthe Markfoged, STK - Lenette Pedersen 1/6 1/6
1. DD Camilla/Anne, STK - Stine/Emma 4/6 5/7
2. DD Isabell/Sofie, STK - Monica, Lenette 0/6 2/6
 
SKIVE TKs førstehold i 2. division fik i Aalborg  "klø" af divisionens helt suverænt bedste hold - Aalborg Østre TK, som vandt 6-0.
Det er en match, som det gælder om hurtigt at ryste af sig, og komme videre fra.
1.HS Casper Lund, AØTK - Dennis Rasmussen, STK 6/2 6/1
2.HS Henrik Maltbæk Jensen, AØTK - Morten Bach, STK 7/5 6/0
3.HS Andreas Schmidt, AØTK - Steffen Voss, STK 7/5 6/1
4.HS Christian Ramskov, AØTK - Preben Laustsen, STK 6/0 6/0
1.HD Casper/Henrik, AØTK - Dennis/Preben, STK 6/1 6/2
2.HD Andreas/Christian, AØTK - Morten/Steffen. STK 6/2 6/4

 

SKIVE TKs herrer i 2. DIV VEST åbnede sæsonen med en FLOT SEJR PÅ VANSKELIG UDEBANE. 4-2 i Ålborg over ATK

1. HS  Kresten Mosbæk - Dennis Rasmussen 6/4 3/6 5-10
2. HS  Oliver Gunvald - Morten Bach 1/6 7/5 10-8
3. HS  Leonardo Picchi - Bent Jespersen 6/1 6/1
4. HS Grazvydas Tuckus - Steffen Voss 4/6 1/6
1. HD Mosbæk/Gunvald - Dennis/Morten 0/6 5/7
2. HD Picchi/Tuckus - Bent/Steffen 4/6 3/6
Holdkaptajn Morten siger: "Vi havde gerne solgt kampen på forhånd med en 4-2 sejr. Så at komme hjem med sådan en sæson åbnings kamp var dejligt."                                                                                    
Efter singlerne stod den 2-2, og derfor blev doublerne afgørende. Sejren kom dog sikkert i hus med gode præstationer fra alle mand.
Dennis spiller en tæt kamp, og vinder i Match Tie Break. 2. HS Morten taber desværre knebent i en MTB mod en modstander, som Morten ellers havde fuld kontrol over i 1 sæt.
Bent og Steffen taber klart, men spiller sig flot op og vinder en sikker sejr i 2HD.
I 1. HD  kørte Morten og Dennis modstanderne rundtosset i første sæt, og først i det 10. parti kom Aalborg  på tavlen. Det blev tæt afslutning, men det erfarene hold Skive sender på banen, giver mange matcher at trække på, når det gælder.
Næste gang om 14 dage venter endnu en tur til Aalborg, når holdet på udebane spiller mod Aalborg Østre, der er nedrykkere fra 1. division, så der venter en hård kamp om både point og partier.

Skive Tennis Klubs 2. hold for herrer, som spiller i LIGA VEST har med to udebane-matcher fået en "vanskelig" start på sæsonen . Trods rigtig godt spil af alle er det i de enkelte kampe lige præcist tippet over til modstanderne.
Herning vandt på hjemmebanen 5-1. Igen var det 1. herredouble der i en match tiebreak tog den ene sejr til Skive.
1. HS Lars Schmidt, Herning - Preben Laustsen, STK 6/4 6/2
2. HS Kim S Hansen, Herning - Peter Dueholm, STK 6/3 6/2
3. HS Henrik Villadsen, Herning - Nicklas Johnsen, STK 6/7 6/3 10-6
4. HS Michael Bjørno, Herning - Alf Bjerggaard, STK 6/4 6/0
1. HD Andy Vanopslagh/Lars Schmidt, Herning - Preben Laustsen/Peter Dueholm, STK 6/7 7/5 6-10
2. HD Kim Hansen/Henrik Villadsen, Herning - Alf Bjerggaard/Nicklas Johnsen STK 6/4 7/6
 

Skive Tennis Klubs Herrer i LIGA VEST her torsdag spillet i Silkeborg. Trods mange lige kampe, bla. med 2 tabte match tiebreaks, blev det til et nederlag på 1-5. Skives eneste sejr blev en overbevisende en i 1. herredouble.

1. HS Niels Riisgaard, Silkeborg - Jens Nørgaard Christensen, STK 6/3 6/3
2. HS Brian Steen Hansen, Silkeborg - Peter Dueholm, STK 6/4 6/3
3. HS Zoran Stojanovic, Silkeborg - Nicklas Martti Johnsen, STK 7/5 6/2
4. HS Jens Sørensen, Silkeborg - Alf Bjerggaard, STK 6/2 4/6 10-6
1. HD Niels Riisgaard/Brian Steen Hansen - Jens Nørgaard Christensen/Peter Dueholm 3/6 0/6
2. HD Zoran Stojanovic/Jens Sørensen - Nicklas Martti Johnsen/Alf Bjerggaard 6/4 3/6 10-6
 

FLOT SEJR PÅ UDEBANEN. AALBORG TK - SKIVE 3-4

Skives herrer gjorde det igen - igen. Denne gang kom holdet fra Aalborg med en meget meriterende sejr over ATK. Og som det efterhånden er blevet kotyme, så vandt Skive i GMTB - golden Match Tie-break. Og som mange gange tidligere, så gælder det tilsyneladende blot om at overlade den til Dennis, så ligger den i sikre hænder. Men alle mand fortjener stor ros, og som vi tidligere har noteret, så ser det ud til, at holdet er ved at have fundet nogle rigtigt gode double-konstellationer. Indtil Randers spiller, kan vi glæde os over, at Skive ligger på førstepladsen i divisionen. Pga covid-restriktionerne i de 7 nordjyske kommuner er nogle matcher udsat.
1. HS Andreas Schmidt - Dennis Rasmussen  1/6 4/6
2. HS Oliver Gunvald - Morten Bach 4/6 3/6
3. HS Kresten Mosbæk - Steffen Voss 7/5 6/4
4. HS Leonardo Picchi - Preben Laustsen 6/1 6/1
1. HD Andreas/Oliver - Dennis/Preben 3/6 0/6
2. HD Kresten/Leonardo - Steffen/Morten 1/6 6/2 10/8
GMTB Andreas Schmidt - Dennis Rasmussen 3-10

SKIVEs MATCHPROGRAM 2. division inde 2020-21 - SKIVE ER UBESEJRET!!!!

De tre første matcher er spillet og resultatet er FREMRAGENDE, tre sejre i tre matcher.
23. januar 2021 fortsættes ude mod Randers
For så at afslutte hjemme i arenaen søndag den 28. februar kl. 11 mod Hjørring
Det er en meget skrap division, men vores spillere viste udendørs, at de kan matche de bedste hold i Jylland, og det holder stik.

 

SKIVE TENNIS KLUBs herrer i 2. division vandt søndag på hjemmebane 4-2 over Silkeborg

FLOT HOLD-PRÆSTATION og nu er Skive for alvor med i toppen af divisionen på en suveræn 2.-plads kun overgået af Randers.
Resultaterne:
1. HS Dennis Rasmussen - Nicklas Nissen 6/0 6/3
2. HS Morten Bach - Peter Alexandersen 6/3 6/3
3. HS Preben Laustsen - Torben Markussen 0/6 3/6
4. HS Bent Jespersen - Troels R. Klausen 6/4 6/1
1. HD Dennis/Preben - Niclas/Troels 6/3 6/2
2. HD Morten/Steffen Voss - Peter/Torben 3/6 6/1 4-10
Noget tyder på, at Skive er ved at have fundet et par gode double-konstellationer. Begge vandt i første runde og det var tæt på en gentagelse.

COVID-situationen og den totale nedlukning af en række kommuner i nordjylland kommer til at påvirke afviklingen af divisionen, da Aars og Hjørring ikke kan tage ud eller modtage besøg, og Aalborg kun lige bevarer en mulighed for afvikling. Vi følger situationen. I det tidslige forår oplevede vi jo på grund af Covid-udbrud, at indeturneringen ikke blev færdigspillet.
 

SKIVE vandt indesæsonens første match i 2. division på udebanen i Aars med 4-3.

Det blev en 10-timer lang, ualmindeligt lige og spændende match, hvor rutinen til sidst afgjorde matchen i GOLDEN MATCH TIEBREAK. Dennis Rasmussen/Preben Laustsen vandt 7-4 over Mads Henningsen/Anders Simoni.
Skive har de seneste inde- og udesæsoner spillet mange tiebreaks, match tiebreaks og ikke mindst GOLDEN MATCH TIEBREAKS, ogm matchen mod Aars blev ingen undtagelse.
Matchen Aars - Skive
1. HS Mads Henningsen - Dennis Rasmussen 7/6 7/6
2. HS Kenneth Nielsen - Morten Bach 6/3 1/6 10-6
3. HS Allan Johansen - Steffen Voss 4/6 3/6
4. HS Anders Simoni - Preben Laustsen 6/4 6/3
1. HD Mads/Anders - Dennis/Preben 4/6 3/6
2. HD Kenneth/Allan - Morten/Steffen 3/6 6/7
GMTB: Mads/Anders - Dennis/Preben 4-7

SKIVE TENNIS KLUBs SENIORHOLD FIK EN FLOT AFSLUTNING PÅ ÅRETS UDENDØRS HOLDTURNERING.

På udebanen i Aars blev det til et knebent nederlag på 2-4 til dameholdet i 2. division, og hjemme vandt herrerne i 2. division 4-2, mens liga-herrerne knebent tabte i GMTB 3-4 til Viborg.
Matcherne var præget af mange afbrud p.g.a. reggnbyger, og skift mellem inde- og ude-kampe.
Totalt set en rigtig flot sæson for Skives hold.

 Lidt statistik:

Skives tre seniorhold har i 2020 indtil nu spillet:

23 match-tiebreak i singlerne vundet 16 - tabt 7
11 match- tiebreak i doublerne vundet 4 - tabt 7
6 Golden Match Tiebreak vundet 3 og tabt 3

Udendørs topper Peter Dueholm spiller listerne med 9 sejre i 9 kampe - WOW skal det lyde herfra. 

4-2 til Skive over ATK i 2. division for herrer. Igen en holdkamp afgjort med mange tiebreaks- og match- tiebreaks. Skives spillere leverede alle en super flot indsats mod ATK, som var nærmeste konkurrent til at tage rækkens 2.-plads.

I en match med mange regnvejrsafbrydelser, og som til sidst endte med at spille de to doubler indendørs, var det flot af samtlige spillere at holde koncentrationen og ikke mindst finde spillet i de afgørende momenter.
1. HS Dennis Rasmussen - Jarmo van Geel 6/1 2/6 10-7
2. HS Morten Bach - Oliver Gunvald 7/5 7/6
3. HS Kim Lassen - Kresten Mosbæk 6/3 6/3
4. HS Steffen Voss - Grazvydas Tuckus 7/6 5/7 6-10
1.HD. Dennis/Kim - Jarmo/Oliver 6/7 6/1 10-2
2.HD Steffen/Morten - Kresten/Grazvydas 6/3 3/6 7-10

FLOT 2.-plads i 2. division efter suveræne Hasle.
1. Hasle           39 points
2. Skive TK       26
3. Randers        24
4. Aalborg TK    23
5, Viborg LTF    21
6. Hinnerup      16
7. Brønderslev   14
8. Brabrand      13

Skives Damerhold sluttede på en flot 3.-plads i 2.-division selv om det blev til et knebent nederlag ude mod Aars i den sidste match.
Isabell Hansen har haft en forrygende debut på holdet og når hun nu valgte at tilbringe sin førdselsdag på banerne i Aars, så kunne hun jo også lige så godt være engageret i Skives 2 sejre. FLOT af den unge spiller.

1. DS Stine Jacobsen - Camilla Brath Bach 6/0 6/1
2. DS Emma Henningsen - Ann Dueholm 6/1 6/3
3-DS Monica Henningsen - Anne Zetterquist 6/4 6/4
4.ds pernille Nikolajsen - Isabell Hansen 5/7 1/6
1.DD Stine/Emma - Camilla/Ann - 6/0 6/3
2.DD Monica/Pernille - Anne/Isabell 2/6 6/2 9-11
SLUTSTILLINGEN 2. DIVISION DAMER
Efter en sæson, der bla. også rummede et par matcher der aldrig blev gennemført har Skives damer alligevel placeret sig markant godt.
1. Aalborg Østre      31 points
2. Aars TK              26
3. Skive                  22
4. Viborg                21
5. Randers             18
6. ØBG Silkeborg     10
7. Hjørring  trak holdet

For at få en god afvikling af en holdmatch, så MØDES KAPTAJNERNE FØR MATCHEN BEGYNDER OG AFTALER/GENNEMGÅR BLA. FØLGENDE FOR AFVIKLINGEN

Kaptajns-/HOLDLEDER - mødet

 
BANER/anlæg:  Hvilke og hvor mange baner anvendes? f.eks. på 4 GRUS-baner nr. 1-2-3-4
Evt. bemærkninger til anlæg/baner? bla.: tilbehør (bænke, dommerstol, grene ud over banen, hvem og hvornår fejes evt. undervejs, vanding, hjælpere.
 
HOLD/Spillere:  er alle til stede og klar, ingen med skader, licenser, indsættelse af reserver, nedefra, bevare styrkeforhold
 
AFVIKLING:   hvilke kampe/spillere begynder, sættes der i gang på fortløbende på ledige bane. Afventes evt. alle singler .Evt. udkald.

REGLER: er der særlige regler f.eks. spilles med NO-ADD, med MATCH TIE-BREAK i stedet for 3. sæt, FORKORTEDE KAMPE begyndende ved 2-2 osv.
 
BOLDEBOLDTYPE   4 nye pr. kamp (nye 3.sæt ), mindst 3, indsættelse af andre
 
COACHING: Hvor mange rådgivere ?   HVEM ?
samme coach  på samme bane, inde på banen, kun i pauser ved sideskift og efter sæt, ikke i tie-break.
 
PAUSER  20 sek mellem bolde, 1 1/2 min. ved sideskift, 2 min. pause efter hvert sæt, 30 min. mellem single og double

SKADER: med/uden specialist til at bedømme og behandle skader, time out (3 min.) + evt. efterfølgende max 2 sideskift
TOILET:  kvinder: max 2 single / 2 double (inkl. tøj) særregel tøj op til 5 min. yderligere toiletbesøg ved sideskift uden extra tid
 mænd: 1/2 helst ved sæt-breaks - yderligere ved sideskift uden extra tid
 
AFBRUD: hvad gør vi ved afbrud?  regnvejr, andet. Fortsætte indendørs ? næste dag, evt. anden dato ?
Opvarmning efter afbrud -15-30- min. (o-3-5min.)
 
BEKLÆDNING:  reglementet. På henvendelse evt. overtrækstøj
 
DOMMERE:  gennemgå hovedtræk i spil med og uden dommere, og uden referee
 
POINTSTRAF:  advarsel - point - parti - parti (evt. diskvalifikation). Ser ikke alt.
TIDSSTRAF:                  
 
MÆRKE-inspektion:enighed om mærket, stillinger, regeltolkninger
Andet: henvendelse fra holdledere
 
Fortæring og andet praktisk:

RAPPORTERING           resultat-indrapportering

FAIR PLAY OG GOD FORNØJELSE

:

Kvik Guide til Holdkaptajner
JTU´s Holdturnering – 2016 udendørs

Hjemmehold
 • Kontakt ALTID modstanderhold og bekræft aftale om kamp tidspunkt senest 5 dage før holdkampen – sørg evt. for at udveksle mobilnumre, så I kan kontakte hinanden på matchdag om nødvendigt
 • Sørg for reservation af baner – typisk baner til opvarmning ½-1 time før kampene starter
 • Sørg for at være i klubben i god tid
 • Sørg for at have bolde klar til kampen – HEAD Pro eller HEAD ATP bolde
 • Udskriv blankt resultatkort til brug for notering af resultater i dagens løb
 • Sørg for rimelig forplejning til kampen (mad, drikke) til begge hold + holdleder
 • Udfyld resultatkort i dagens løb med alle navne, resultater og licensnumre (hvis spillere har dette er de selv ansvarlige for at oplyse det)
 • Indtast resultat senest dagen efter matchen på nedenstående link (det tager kun 5 minutter MEN ER MEGET VIGTIGT) – se separat vejledning til dette på www.jtu.dk under ”Holdturnering Udendørs”.  http://www.tennis.dk/htap.aspx#
 • I rækker hvor der spilles efter indtastet rangliste (alle jyllandsserie rækker) – medbring klubranglister så evt. tvivlsspørgsmål kan afklares på stedet.
Udehold
 • Hvis man ikke har hørt fra hjemmehold senest 3 dage før match, kontaktes modstanderhold altid!
 • Medbring evt. ”holdkort” med navne på spillere, licensnumre, etc..
 • Sørg for at ankomme i god tid inden matchstart
 • Sørg for at hjemmeholdets leder får noteret ALLE licensnumre på de af jeres spillere, der har dette
 • Medbring godt humør J
Begge hold
 • Som udgangspunkt er der efter indledende opvarmning afsat 5 minutter til opvarmning på banen inden hver kamp
 • Hvis kamp udsættes skal den afvikles inden en kommende spillerunde og information om udsættelse sendes til Holdturnering@jtu.dk  
 • Spørgsmål til matchformat, indberetning af resultater, etc. – kontakt Holdturnering@jtu.dk  
 • Alle nødvendige dokumenter (resultatkort, vejledning, praktiske oplysninger, etc.) vil være at finde på www.jtu.dk under ”Holdturnering Udendørs”
 
Med venlig hilsen
Jyllands Tennis Union, Holdturneringsudvalget

 
Senior Turneringsspiller
 

Skive Tennis Klub betaler for din træning.
Skive Tennis Klub betaler for tilmeldelsesgebyr.
Skive Tennis Klub betale for fortæring, ved hjemmekampe, på op til kr. 50 pr. deltager.
Du skal selv betale transport til udekampene, medmindre du spiller i Jyllands Serien eller derover. Hvis du er berettiget til dækning af transportudgifter, skal du udfylde kørselsskema og sende dette til kassereren. Der ydes kørselsgodtgørelse efter høj takst.
Skive Tennis Klub | Engvej 21 | 7800 Skive |