VIGTIGT NYT TIL ALLE SUPERSENIORER

Hej Superseniorer.
På Birgit's og egne vegne:

Ifm. vores afslutningsturnering/ frokost fremlagde Holger ønske om at fratræde som "½-formand" pga. hans andre gøremål.
Jeg (Finn) blev foreslået som afløser for Holger, og jeg tog imod tilbuddet, og takker for tilliden. Jeg ser frem til et godt samarbejde med Birgit.
Vi takker Holger for hans indsats, men vi kan jo stadig møde ham på tennisbanen .. ..

Vintertider:
Tirsdag d. 24 / 9 er der opsat et stort stykke papir/ pap med mulige spilletider.
Her kan I skrive jeres ønsker i de ønskede moduler. Det er ikke nødvendigvis først til mølle princippet, men vi håber, jeres ønsker kan imødekommes, måske skal der omorganiseres.
Vi anbefaler 1(-2) spillere pr. modul aht. afløsemuligheder.
Ligeledes appellerer vi om at fordele jer på alle moduler, også eftermiddags-modulerne. Vi håber, der bliver muligheder for at spille 2 gange ugentlig for de, der ønsker dette.
Listen nedtages mandag d. 30/9
Vore valgte tider er 4 moduler pr. dag a' 1¾  times varighed, pause før eller efter modulet.
8:00-9:45  (kan evt. starte kl. 7:30)
9:45-11:30
11:30-13:15
13:15-15:00

- hvis du er forhindret i selv at sætte krydset, kan du kontakte undertegnede (Finn H.) f.o.m. 24/9 (jer, der er forhindret, og allerede har sagt jeres ønsker til mig, behøver ikke at kontakte mig igen).

vh.
Finn Helligsø