SKIVE SOMMER CUP 2017

Traditionen tro tilbød Skive TK igen i år en åben sommerturnering for piger og drenge U14, U16. Desværre var der få tilmeldte, så der blev kun gennemfrt spil i U14 drenge rækken.
Hanina overrækker præmierne til Thomas Svenningsen, Århus 1900, der vandt finalen over Kalle-Emil Schmidt, Herning.
Skives egen Markas fik et par gode kampe mod Kalle-Emil og Frederik Kornerup Rasmussen, Vi-So

23.7.17

TIL LYKKE
Oscar, Magnus og Markas med Sigurd som reserve har vundet BRONZE medaljer i deres første år som turneringsspillere. FLOT GÅET.
I U12 drenge rækken spillede drengene mange matcher og flotte kampe, der lover godt for fremtiden. Klubben ønsker til lykke,og håber, at det bliver til mange flere flotte resultater i de kommende år. I inspirerer de andre juniorer og er super gode kammerater.