PLAY & PIZZA

blev en fantastisk succes og afslutning på første del af sæsonens juniortræning.
Masser af tennis og aktiviteter, stor deltagelse af spillere, kammerater, søskende og forældre. Og en SUPER eftermiddag sluttede med PIZZA og hygge.
Hav en rigtig god sommer. Prøv at gå på tennisklubben en gang imellem og spil, eller spil tennis, hvor du holder sommerferie. Og så på gensyn til august, når skolen og tennis igen kalder til træning.

16 spillere 8 drenge og 8 piger mødte frem og alle fik spillet en masse kampe – både single og double.
Der blev spillet alle mod alle i 4 puljer.
Nogle spillede med Røde/Gule bolde, andre med lidt hurtigere Orange/ Gule bolde – og nogle drenge med rigtige tennisbolde på stor bane – Flot gået
Vi talte scoren både efter de rigtige tennis point regler og andre spillede bare point kampe.
Der var rigtig god tennis på alle 4  baner  – og der blev kæmpet flot af alle.
Trænerne noterede sig både flotte server – enkelte lavede endda server-es, flotte grundslag dueller og flotte angrebslag med flugtninger også.
Spillerne var også dommere og hjalp med at tælle for hinanden. Det styrker sammenholdet, også at hjælpe som bolddrenge og boldpiger for hinanden.
Dejligt at se og opleve for trænerne.
Der var kage, vand og saftevand, frugt og også lidt slik til at samle energi på mellem kampene.
Til slut rundede vi dagen af med at tage nogle gruppe billeder og dele præmier ud til de nykårede klubmestre. Tak også til Hanina for en dejlig kage.
Godt gået af alle 16 spillere og selvfølgelig også et stort tillykke til dem, der kunne lade sig hylde som nye klubmestre anno 2018.
Ligeledes skal der lyde en stor tak til de mange forældre som var mødt op for at overvære kampene. Det betyder meget for børnene – mere end i aner – og dejligt for os trænere
at kunne vise hvor gode spillerne er blevet i løbet af sæsonen.
 På stor bane slog Oskar sin kammerat Rasmus. Tillykke til Oskar – godt kæmpet af både Oskar, Rasmus, Simon og Nicolai.
På Stor bane slog Johanne sine tre medspillere Lykke, Josefine og Julie. I finalen vandt Johanne over Lykke – stort tillykke til alle 4.
På lille bane kæmpedes de i to puljer. I finalen mødtes Fathia og Casper – og her var det Fathia, der kom sejrrigt ud med et mesterskab.
Tillykke til alle spillere her også.

I startede i maj som minitennisspillere og er nu udklækket som rigtige tennisspillere på det røde grus.
Alle kæmpede i flot i de mange kampe. Både Jonas, Casper, Victor, Fathia, Nanna, Alma og Caroline fik spillet både single og double kampe.

Vi håber, at kunne se jer alle igen her vintertræning i hallen og især igen til april næste år, hvor vi  kan lære jer at spille endnu bedre tennis på det røde grus. Vi ses.

De Bedste Tennis Hilsener fra Trænerne
 Camilla, Thea, Sofie og Morten

27.9.18

Tirsdag d. 25. september var vi samlet i klubben til sommersæsonen afslutning og afvikling af klubmesterskaber, for alle vores nye juniorer for sæsonen 2018 udendørs. Nedenfor et lille billedgalleri. Tryk på et billede, så får du det i lidt større udgave. Mere om stævnet - se nedenfor.

26.7.2017

TENNISSKOLEN er afsluttet. Vejret var super godt. Trænerne Brian og Nicklas og Julie har gjort det godt, for alle viste super godt spil i de afsluttende kampe. Godt gået af de unge spillere. Hanina var med til at skabe den gode "hygge", og tak til de forældre, der leverede de LÆKRE KAGER. Alle syntes godt om at være med, og nogle vil nu melde sig ind i klubben for at fortsætte. TAK til alle deltagerene og trænerne og lederne.

FREDAGS spil med is og efterfølgende pizza-party.
JUNIORERNE har netop afviklet en HYG IN FREDAG, hvor der blev gennemført en del af en 10-kamp , samt double og single turnering.
10-kampen bestod af:
Malte S                29
Xiang Ying            120

I løbet af de 3 første dage har deltagerne været igennem
forhånds-slaget, baghånds-slaget, forhånds- og baghånds-flugtningen, smash og serven, og det ser rigtig godt ud. Nu kan vi begynde at spille små kampe.
Hver dag har også budt på holdkampe i kanga- cricket, høvdingebold m.fl.