SUPER SOMMER TENNIS -SKOLE, -CAMP.

Så har der igen været tennis sommer skole, tennis camp på Skive Tennis Klub.
Det er ved at være en institution, og hvert år er der unge mennesker, der får 3 dage med spil, sjov og godt kammeratskab.
Campen åbnede med styrtende heldags-regn, men heldigvis har vi vores hal. Så sammen med atletik-camp`en blev det muligt at gennemføre et fint program, også den mandag.
Heldigvis blev det hurtigt igen sol og sommer, og masser af TENNIS. Trænerne Jens og Signe holdt dampen oppe, og alle var enige om, at det var SUPER.
Her ser vi holdet.

1.7.22

SÅ er årets tennis-sommer-skole begyndt. Mange glade unge i højt humør, godt vejr og tre veloplagte trænere, det lover for en SUPER CAMP - også i år.

Tre dage veneter forude med tennis, sjove lege, frugt, frokost og ikke mindst masser at drikke.
De 33 unge og 3 trænere træner, spiller, leger tennis på anden dag med stor gejst og godt humør.

Så blev der dømt PLAY & PIZZA, og som sædvanligt blev det en SUPER GOD og HYGGELIG afslutning på udendørs træningen.
Trænerne SIGNE og CAMILLA blev begavet af minierne, som TAK for en god og godt tilrettelagt træning hen over sommeren.
Nu rykker mange indendørs i hallen, og de, der skal træne andre sport´er hen over vinteren, ser vi frem til at byde velkommen tilbage, når vi igen går ud. Tak til juniorerne, forældrene, trænerne og HANINA.

SOMMERAFSLUTNING MED SUPERSTEMNING
Trods corona-regler så er det lykkedes for børn og unge at gennemføre træning og turnering i nogle uger. Og der har været rigtig god stemning og træning over hele linjen.
Som altid sluttede træningen med en sammenkomst for alle, med spil, lege og konkurrencer, frugt saft og pizza. Og 25 glade juniorer var sammen med trænerne "vilde" i sommervarmen.
Sørg for at have ketcherne med på ferie. Hvis du er hjemme, så er det muligt at komme ned og spille. Ring sammen og få spillet hen over juli måned. Så genoptages træningen til august.

Hilsen fra Hanina.