JUNIOR KLUBMESTERSKABER er i fuld gang.

Mandag den 19. blev der afviklet klubmesterskab for rækkerne U 14 og U 12 A og B. U 14 spillerne afslutter onsdag 21.9.
Vejret var godt og det blev en spændende og hyggelig eftermiddag med mange gode kampe. Der var 5 spillere i hver af U 12 rækkerne og 7 i U 14 rækken. Der blev spillet 1 sæt- kampe fra  2-2 for at alle kunne være med, og få spillet mange kampe.
Der blev kræset om spillerne med frugt, lidt slik og kage og traditionen tro blev der til alles store glæde afsluttet med pizza.

Resultater: U 12 række A.
Lærke Fjalland blev vinder med 4 vundne kampe, Noah vandt 3 kampe og Rebecca 2. Der var medaljer til alle 3.

Resultater: U 12 række B .
Caroline vandt  alle sine kampe og fik guldmedaljen.  Naya fik en sølvmedalje og Jon bronze.

SUPER SOMMER TENNIS -SKOLE, -CAMP.

Så har der igen været tennis sommer skole, tennis camp på Skive Tennis Klub.
Det er ved at være en institution, og hvert år er der unge mennesker, der får 3 dage med spil, sjov og godt kammeratskab.
Campen åbnede med styrtende heldags-regn, men heldigvis har vi vores hal. Så sammen med atletik-camp`en blev det muligt at gennemføre et fint program, også den mandag.
Heldigvis blev det hurtigt igen sol og sommer, og masser af TENNIS. Trænerne Jens og Signe holdt dampen oppe, og alle var enige om, at det var SUPER.
Her ser vi holdet.

1.7.22

SÅ er årets tennis-sommer-skole begyndt. Mange glade unge i højt humør, godt vejr og tre veloplagte trænere, det lover for en SUPER CAMP - også i år.

Tre dage veneter forude med tennis, sjove lege, frugt, frokost og ikke mindst masser at drikke.
De 33 unge og 3 trænere træner, spiller, leger tennis på anden dag med stor gejst og godt humør.

SOMMERAFSLUTNING MED SUPERSTEMNING
Trods corona-regler så er det lykkedes for børn og unge at gennemføre træning og turnering i nogle uger. Og der har været rigtig god stemning og træning over hele linjen.
Som altid sluttede træningen med en sammenkomst for alle, med spil, lege og konkurrencer, frugt saft og pizza. Og 25 glade juniorer var sammen med trænerne "vilde" i sommervarmen.
Sørg for at have ketcherne med på ferie. Hvis du er hjemme, så er det muligt at komme ned og spille. Ring sammen og få spillet hen over juli måned. Så genoptages træningen til august.

Hilsen fra Hanina.