SOMMERAFSLUTNING MED SUPERSTEMNING
Trods corona-regler så er det lykkedes for børn og unge at gennemføre træning og turnering i nogle uger. Og der har været rigtig god stemning og træning over hele linjen.
Som altid sluttede træningen med en sammenkomst for alle, med spil, lege og konkurrencer, frugt saft og pizza. Og 25 glade juniorer var sammen med trænerne "vilde" i sommervarmen.
Sørg for at have ketcherne med på ferie. Hvis du er hjemme, så er det muligt at komme ned og spille. Ring sammen og få spillet hen over juli måned. Så genoptages træningen til august.

Hilsen fra Hanina.

PLAY & PIZZA

blev en fantastisk succes og afslutning på første del af sæsonens juniortræning.
Masser af tennis og aktiviteter, stor deltagelse af spillere, kammerater, søskende og forældre. Og en SUPER eftermiddag sluttede med PIZZA og hygge.
Hav en rigtig god sommer. Prøv at gå på tennisklubben en gang imellem og spil, eller spil tennis, hvor du holder sommerferie. Og så på gensyn til august, når skolen og tennis igen kalder til træning.