Juniorafdelingen i Skive Tennisklub
Generelt:
I uge 16 og 17 vil der være et par dage med ”Åben tennis” for børn i alderen 7 til 17 år.
Har du lyst til at prøve kræfter med tennis, skal du blot møde op. Vi har ketsjere, så du skal blot have fornuftigt tøj og sportssko. Mere info kommer på vores Facebook side/Klubbens hjemmeside.
Viser det sig at du har lyst til mere, skal du kontakte Hanina Lange, 40519174, så finder vi et hold, hvor du passer ind, både niveau-  og aldersmæssigt.
Det er selvfølgelig ikke et must, at du har været til ”Åben tennis”.
 
Vi starter med træning i uge 18, mandag den 3. maj, alt afhængig af hvilke dage du skal træne.
Vi tilbyder stort set alle, der har lyst til at spille tennis, træning 2 gange om ugen.  Vores træning er hverdage i tidsrummet 15.30 til 20.
 
Har du betalt dit kontingent og har en makker, kan du altid book en bane og gå ned at spille. Banerne er låst, men du kan få en nøglebrik, hvis du blot kontakter Uve på telefon 20495209
Er du under 12 år har vi et ekstra godt tilbud, kontingent for perioden 1. maj til 1. oktober 450 kr.
 
Sæson 20 har været et helt specielt år. Vi har haft mange restriktioner med små hold, ingen boldberøring, husk at holde afstand, hvilket har være en prøvelse for alle. Vi har sprittet rigtig meget. Alle har været gode til at rette sig efter dette og vi har alligevel formået, at have en rigtig god sæson. Alle har stort set fået træning 2 gange om ugen.
Der har været et par få holdkampe, men det gav ikke de store resultater i år. Vores spillere var blevet placeret i puljer med U18 spillere, som lige var en for stor mundfuld, men meget lærerig.
 
Som vanligt sluttede vi udendørs med ”Tennis og Pizza”, hvilket jo altid er en succes. Der bliver spillet mange gode kampe og humøret er højt.
Der har været par aflysninger på grund af vejret ellers er vi gået over i vores fine hal.
Sommerskolen måtte vi desværre aflyse grundet forsamlingsforbud.
I løbet af vinteren har vi desværre kun trænet til før jul, igen på grund af Corona. Vi har fået ny træner i klubben Jens og han var ellers klar med en masse ny ideer og træning til vores ældste spillere, der gerne vil lidt mere med deres tennis, så som turneringer.  
Frank havde sine vanlige pigehold, hvor Signe har hjulpet ham med et holde styr på tropperne.
Vi har også haft søndagstræning et par gange, hvor alle trænere har hjulpet.
Sæson 19-20 sluttede meget brat på grund af Corona virus, hvor alt indendørs sport blev forbudt fra den ene dag til den anden.
 
Sæson 2021/22
Vores juniorafdeling er en gruppe på omkring 40 børn, som for de flestes vedkommende får træning 2 gange om ugen, hvis vejr og vind er med os.  Der er en god aldersspredning fra 8 til 18 år. Der er tennis for begyndere og for de, der vil lidt mere med deres tennis. Igen sender vi hold til holdturnering.
 Du skal blot have et par tennissko, så hjælper vi med resten.
Vores trænerteam er Morten Bach, som koordinerer træningen mht. hold m.m., Frank Andersen, Anne Zetterquist, Jens Nedergaard og Signe. Camilla vil i år være vores vikar.
Vores træning vil igen være i tidsrummet kl. 15.30 til kl. 20 på hverdage. I løbet af sæsonen vil der være arrangementer, hvor der bliver spillet nogle små turneringer for alle. Der bliver spillet i puljer, så alle får mange kampe.  I sommerferien vil der også være mulighed for træning, der vil kommer mere information om dette, når vi nærmer os.
Der vil i år være Tennissportens dag 8. maj, Aktivitetsdag, Sommerskole i uge 26, for alle i alderen 8-15 år,  og klubmesterskab, så hold godt øje med Facebook og vores hjemmeside.
Skulle det blive rigtig dårlig vejr træner vi i hallen og vintertræning starter omkring 1. oktober 2021 og slutter omkring efter påske.
Samtidig vil jeg gerne takke alle jer der gør en indsats for Skive Tennis Klub. Uden jer var Juniorafdelingen ikke det, den er i dag. Tak skal I have, Støtteforening, trænere, forældre og sponsorer.
 
På glædelig gensyn med ønsker om en rigtig god sæson.
Hanina Lange
Ungdomsudvalget 14.02.21
 
Skive Tennis Klub | Engvej 21 | 7800 Skive |