TRÆNINGSTIDERNE FOR JUNIORERNE

ER DU KOMMET PÅ ET HOLD?

🎾☀️🎾☀️🎾☀️🎾

Hej alle juniorer

Vi starter i hallen i uge 41 mandag og onsdag.

Hvis du ikke skal spille tennis i vinter, så giv venligst Hanina besked på 40519174.

Hanina

Mandag 15.00 til 16.30  Bane 1 og 2, og 3  med Frank
Kom og spil tennis med Frank så snart du kan. Vi spiller pyramide, bjergbestigning, kampe og har det sjovt. Følgende er inviteret med:
Lærke Fjalland,     Sofie Kringsted,    Emilia Jadwiszczok,   Rebecca Gaardsted,    Emma,     Noam,    Jon Carstens,
Caroline Søgaard,      Naya Hvass,    Kamilla Hvass,       Caroline Dyhrberg,   Alma Brock,   Nanna Jeppesen,
Sofie Larsen,   Fathia  Lawal,    Lærke Fogtmann
Vinter  2022 - 2023

Onsdag 16.00- 17.00  Bane 1, med  træner Frank
Lucas Andersen,   Oliver Witt Rasmussen,  Lærke Møller,  Magnus Dalgaard, Frederik Bak, Theodor

Onsdag 16.00 til 17.00, bane 2, med træner Signe
Jon Carstens, Staale, Vladislav, Johanne, Sofie Kringsted

Onsdag kl. 17.00 – 18.30  med trænerne Jens og Signe, bane 1 og 2
Emilia Jadwisczok, Lærke Fjalland, Rebecca Gaardsted, Caroline Søgaard , Naya Hvass, Kamilla Hvass, Emma, Noam

Onsdag 18.30 – 20.00, med træner Jens,  bane 1 og 2
Caroline Dyhrberg, Alma Brock, Nanna Jeppersen, Sofie Larsen, Fathia  Lawal, Lærke Fogtmann
28.09.22

Billedresultat for facebook logo 2019                  HEJ JUNIOR i Skive TK.

Ved du, at der er oprettet en lukket gruppe på facebook for Skive Tennisklubs juniorer?. Hvis du er på facebook, så er det er god idé at være med, da mange informationer til juniorer fra klubben og trænerne udveksles her.  Du tilmelder dig via Facebook ved at sende en anmodning til facebookgruppens administratorer: "Skive tennisklub - junior træning"