U-14 pigernes match blev trods det var tidligt søndag overværet af mange tilskuere. Dejligt at se den opbakning til de unge spillere.

Skives U 14 - piger spillede en god match mod Skovbakken

Søndag var det planlagt at hele fem U-14 pigehold fra Jylland satte hinanden stævne. Desværre kom der med kort varsel afbud fra tre af holdene, så det blev kun til en match. Men vigtigt for pigerne at få spillet nogle kampe, finde ud af at deres rigtig gode teknik også slår til når der bliver spillet om points.

Så fik U 14 drengeholdet også debut i turneringssammenhæng. Den 21 juni spillede Bertram og Zacharias Mortensen og Alexander Friis mod drengeholdene fra Aars, Skanderborg og Silkeborg ØBG. Vores drenge kæmpede godt, men det var et par store mundfulde af modstandere. Men det har givet "blod på tanden" og vi ser positivt frem mod de næste runder efter sommerferien.

U16 /U18 pigeholdet spillede i Skive den 21. juni og der var virkeligt mange kampe at holde øje med. For Skive mødte på hjemmebanen Vejle, Aalborg og Haderslev. Selv om udfordringerne er store og konkurrencen skrap, er det flot, at vi igen har nogle gode piger, som vil deltage i holdturneringen. Det er kun ved at spille mod mange forskellige spilletyper, at man finder ud af hvor sjovt tennis er. Vore piger tog kampen op mod nogle meget rutinerede og lidt ældre piger, og klarede det godt.
Skive TK - Haderslev 0-3
Lærke Hansen - Emma Lohse 46 36
Amalie Tøttrup Nedergaard - Maya Nørup Klünder 36 36
DD: Lærke/Amalie - Emma/Maya 36 36

Skive- Aalborg TK 0-3
Lærke Hansen - Asija Graakjær 46 64 7-10
Amalie Tøttrup Nedergaard - Anna Obel Andersen 46 36
DD: Lærke/Amalie - Anna/Jasmine Cross 46 46

Skive TK - Vejle 1-2
Lærke Hansen - Ewalina Wilton 46 46
A,alie Tøttrup Nedergaard - Freja Wilton 36 46
DD: Lærke/Amalie - Freja/Alla Ulasevica 64 75

SKIVES U16 drenge har åbnet sæsonens holdkampe med et par mather.  Markas, Mads og Philip vandt 3-0 over Aalborg. Markas vandt 6/4 7/5 og Mads 6/4 6/4 i de to singler, og Markas/Mads 6/3 6/4 i doublen. Og det blev lige ved og næsten mod Silkeborg, som dog tog hjem med sejren 2-1, da de vandt doublen i en spændende match tie-break 6/7 7/6 10-6. Inden havde Markas vundet 6/4 6/4 mens Philip yderst knebet blev slået 4/6 6/7.
GODT GÅET DRENGE.

JUNIOR INDE HOLDTURNERING

Skives piger i U16 spillede søndag den 24. i Arenaen holdkampe mod Horsens og Vejle, og det blev til en super flot start på matcherne.
Sofie og Signe fik mange gode kampe og vandet 3-0 over Vejle og tabte knebent 1-2 til Horsens. Der var opbakning fra forældre mfl - en rigtig god tennisdag.
Næste gang pigerne skal i kamp bliver tilsvarende stævne i Skanderborg-
25.11.19

FANTASTISK TENNIS SØNDAG FOR SKIVE TENNIS KLUB

U 14 PIGERNE  Lærke og Amalie spillede i Skanderborg mod HERNING og RANDERS og vandt efter jævnbyrdige kampe 3-0 over begge klubber. SUPER FLOT.

Mod Herning vandt pigerne  singlerne henholdvis 6-3 og 6-4 og doublen 6-3
og mod Randers blev det også til singlesejre 6-4 og 6-4 og doublen tog pigerne hjem 6-2
Glade spillere med en super glad træner.  Vi siger - GODT GÅET PIGER.

Junior Turneringsspiller

Skive Tennis Klub betaler for din træning.
Skive Tennis Klub betaler for tilmeldelsesgebyr, hvis deltagelse er aftalt med din træner.
Skive Tennis Klub betale for fortæring, ved hjemmekampe, på op til kr. 50 pr. deltager.
Du skal selv betale transport til udekampene.