• Navn: Mads Rusbjerg
  • Alder: 12 år
  • Medlem i STK siden og hvor mange år i alt:  Startede i sommeren 2016, så dette er min 4 sæson i STK
  • Bedste tennisoplevelse: Da jeg blev klubmester indendørs her i vinter 2018/2019
  • Startede med tennis som: 9 år gammel
  • Bor i: Skive, ude i Resen
  • Spiller med: Markas, Christoffer, Theis, Magnus, Laura og Philip
  • Mit bedste slag: Mit forhåndsslag
  • Det slag jeg skal forbedre: Min to-hånds baghånd og mine smash
  • Hvor lærte jeg at spille tennis og af hvem? Jeg startede i Skive Tennis Klub og min første træner var Asbjørn Nordam,
  • Største resultat: Jeg har vundet en kamp 6-0 i partier over en der hedder Morten, samt mit KM
  • Det bedste ved Skive Tennis Klub: Der er mange gode trænere og klubben har en god placering
  • Min favorit spiller:  Roger Federer, Schweiz
  • Min bedste træner: Morten Bach og Brian Mogensen
  • Hvorfor spiller jeg tennis: Jeg startede med at spille fordi det så ud til at være sjovt.
  • Min rolle i klubben: Jeg er junior spiller, og jeg stiller op for Skive STK i turneringer. Jeg vil gerne udvikle mig til at være en af de bedste spillere i klubben.
  • Hvis jeg kunne vinde en turnering, ville jeg gerne vinde Danmarksmesterskabet i Tennis. Jeg vil gerne kæmpe hårdt for at komme til DM en dag, vinde medaljer, og så måske en pengeturnering en dag.
  • Næste person til Ugens Profil kunne jeg tænke mig var: en træner i klubben.
6 Parti? + 2 sæt? + 1 Match?
SPØRGSMÅL TIL UGENS PROFIL
  1. Parti? Fortæl lidt om dig selv og om dengang du startede med at spille tennis.
Jeg startede med tennis i 2016. Jeg trænede kun 1 gang om uge. Det var sjovt. Men nu træner jeg 2 gange om ugen, og spiller også kampe og turneringer. Jeg spiller både mod min far og mod andre juniorer i klubben.
  1. Parti? Hvad / Hvem fik dig i gang med at spille tennis?
Jeg startede med tennis fordi jeg synes det var sjovt. Nu ser jeg også tennis i TV. Det gjorde jeg ikke før
  1. Parti? Din største tennisoplevelse som spiller eller som tilskuer?
Jeg vandt Klubmesterskabet i tennis som junior i STK her indendørs i vinter 2018/2019. Det er stort.
  1. Parti? Fortæl lidt mere om en af dine yndlingstennis-spillere.
Jeg synes Roger Federer er rigtig god. Han har en god serv og forhånd, og så er han god til at afgøre point med stopbolde. Det øver jeg mig også i at gøre.
  1. Parti? Hvis du frit kunne vælge – hvem vil du så gerne få lov at spille en tennis kamp imod?
Det må være Roger Federer. Det kunne være sjovt at spille mod ham og lave et Servees på ham.
  1. Parti? Hvem er efter din mening den Greatest of All Time (GOAT) Tennis Spiller og Hvorfor?
Det må være Bjørn Borg. Jeg har lige set en film om ham, og da han spillede var han bare den bedste af alle de andre spillere. Han lærte som ung spiller at tæmme sit temperament og bruge det i spillet.

Første Sæt? Hvad er det allersværeste tennisslag for dig – og kan du altid slå det?
Der er en to-hånds baghånd med topspin og så et smash. Jeg forsøger altid at slå dem så godt jeg kan.
Sæt & Match? Kan du huske en vigtig kamp du vandt – hvem var det mod og hvor meget vandt du?
Det var da jeg vandt finalen i Klubmesterskabet. Jeg vandt 10-8 i MtB (Match tie-Break) over en der hedder Christoffer. Det var en meget tæt kamp. Vi kunne begge have vundet, men jeg er glad for at jeg holdt nerverne i ro og til sidst vandt jeg så kampen.
BONUS?: Din yndlingsturnering på ATP/WTA turnerings kalenderen – Hvorfor? Har du været der?
Det er Australien Open. Det er et flot anlæg og nogle flotte baner de har. Der vil jeg spille en dag. . .
Juniorspilleren MADS RUSBJERG har haft en super flot åbning på sin første turnerings-deltagelse.
Efter at have sluttet indesæsonen med at vinde klubmesterskabet, deltog Mads den 18. maj i sin første udendørs turnering i Skørping på JYSK JuniorTour 2019.

Mads vandt alle sine 4 kampe og dermed hele turneringen.

Kampene er på tid, 15 min. De enkelte kampe blev vundet henholdsvis: 1. kamp 5-1, 2. kamp 3-3 (30-15), 3. kamp 6-1 og 4. kamp 5-1
Sejrene har givet Mads "blod på tanden" og han har allerede meldt sig til den næste turnering på Touren nemlig i Silkeborg den 25. maj. Vi glæder os til at høre mere og ØNSKER TIL LYKKE og fortsat HELD OG LYKKE som turneringsspiller.

23.5.19

4.

Så er holdturneringen for juniorerne kommet i gang.
Skives U18-drenge spillede åbningsmatch i Odder.
Rasmus var i 1. singlen oppe mod en meget stærk modstander, og trods fight blev det til et klart nederlag. Markas var lige ved og næsten i en uhyre tæt kamp, hvor de berømte marginaler blev afgørende. Til gengæld blev det en spændende afslutning med en vundet match-tiebreaker i doublen, efter at hvert hold havde taget et sæt.
Vores hold er lidt "handicappet" af aldersforskellen. Markas kunne spille U14 og Rasmus U16, men mødte nu to knægte på 17.
Resultaterne:
Morten Fejring - Rasmus  6/3 6/1
Gustav Thylkjær - Markas 7/5 7/5
Morten/Gustav - Rasmus/Markas 6/1 1/6 (8-10)

Junior Turneringsspiller

Skive Tennis Klub betaler for din træning.
Skive Tennis Klub betaler for tilmeldelsesgebyr, hvis deltagelse er aftalt med din træner.
Skive Tennis Klub betale for fortæring, ved hjemmekampe, på op til kr. 50 pr. deltager.
Du skal selv betale transport til udekampene.