Så er holdturneringen for juniorerne kommet i gang.
Skives U18-drenge spillede åbningsmatch i Odder.
Rasmus var i 1. singlen oppe mod en meget stærk modstander, og trods fight blev det til et klart nederlag. Markas var lige ved og næsten i en uhyre tæt kamp, hvor de berømte marginaler blev afgørende. Til gengæld blev det en spændende afslutning med en vundet match-tiebreaker i doublen, efter at hvert hold havde taget et sæt.
Vores hold er lidt "handicappet" af aldersforskellen. Markas kunne spille U14 og Rasmus U16, men mødte nu to knægte på 17.
Resultaterne:
Morten Fejring - Rasmus  6/3 6/1
Gustav Thylkjær - Markas 7/5 7/5
Morten/Gustav - Rasmus/Markas 6/1 1/6 (8-10)

HEJ JUNIOR - se turneringsmuligheder:

DGI i Nord, Midt og Vestjylland har fornøjelsen af at indbyde til en række Jysk TennisTour stævner i perioden lige efter sommerferien.

Her er en liste over arrangementerne med tilmeldingslink:

DGI Nordjylland:
Hadsund TK                                  16. sep.             www.dgi.dk/201701804011
Skørping TK                                  23. sep.             www.dgi.dk/201701804002

DGI Midt- og Vestjylland:
Silkeborg TK                                 16. sep.             www.dgi.dk/201706804009

Arrangementer og indbydelser kan ses på Facebooksiden: https://facebook.com/groups/259140051175284, som vi også vil opfordre dig til at like, så vil du løbende kunne følge hvilke arrangementer, der er i Nord, Midt og Vestjylland.
JUNIOR HOLDTURNERINGEN ude 2017
Skive Tennisklub har i år KUN tilmeldt hold i U16 DRENGE RÆKKEN.
Holdet spillede i Randers den 11. juni mod: Hjørring, Randers og Aars.
Holdet bestod denne gang af Anders Avnskov Pedersen, Rasmus Hald og Markas Junokas.
Randers slog Skive 3-0, Skive vandt over Hjørring 3-0 og tabte sidste match mod Aars med 0-3.

Junior Turneringsspiller

Skive Tennis Klub betaler for din træning.
Skive Tennis Klub betaler for tilmeldelsesgebyr, hvis deltagelse er aftalt med din træner.
Skive Tennis Klub betale for fortæring, ved hjemmekampe, på op til kr. 50 pr. deltager.
Du skal selv betale transport til udekampene.