SKIVES U16 drenge har åbnet sæsonens holdkampe med et par mather.  Markas, Mads og Philip vandt 3-0 over Aalborg. Markas vandt 6/4 7/5 og Mads 6/4 6/4 i de to singler, og Markas/Mads 6/3 6/4 i doublen. Og det blev lige ved og næsten mod Silkeborg, som dog tog hjem med sejren 2-1, da de vandt doublen i en spændende match tie-break 6/7 7/6 10-6. Inden havde Markas vundet 6/4 6/4 mens Philip yderst knebet blev slået 4/6 6/7.
GODT GÅET DRENGE.

JUNIOR INDE HOLDTURNERING

Skives piger i U16 spillede søndag den 24. i Arenaen holdkampe mod Horsens og Vejle, og det blev til en super flot start på matcherne.
Sofie og Signe fik mange gode kampe og vandet 3-0 over Vejle og tabte knebent 1-2 til Horsens. Der var opbakning fra forældre mfl - en rigtig god tennisdag.
Næste gang pigerne skal i kamp bliver tilsvarende stævne i Skanderborg-
25.11.19

FANTASTISK TENNIS SØNDAG FOR SKIVE TENNIS KLUB

U 14 PIGERNE  Lærke og Amalie spillede i Skanderborg mod HERNING og RANDERS og vandt efter jævnbyrdige kampe 3-0 over begge klubber. SUPER FLOT.

Mod Herning vandt pigerne  singlerne henholdvis 6-3 og 6-4 og doublen 6-3
og mod Randers blev det også til singlesejre 6-4 og 6-4 og doublen tog pigerne hjem 6-2
Glade spillere med en super glad træner.  Vi siger - GODT GÅET PIGER.

Junior Turneringsspiller

Skive Tennis Klub betaler for din træning.
Skive Tennis Klub betaler for tilmeldelsesgebyr, hvis deltagelse er aftalt med din træner.
Skive Tennis Klub betale for fortæring, ved hjemmekampe, på op til kr. 50 pr. deltager.
Du skal selv betale transport til udekampene.