SKIVE TENNIS KLUBs piger i U 12  rækken har haft sæson debut på hjemmebanen mod to gode hold fra AGF.
Lærke og Rebecca fik spillet nogle rigtig gode og flotte kampe mod pigeholdene fra Aarhus. Det blev til et nederlag 0-3 til AGFs førstehold, og en FLOT SEJR over AGF´s 2.-hold på 2-1. Det lover godt for fortsættelsen efter sommerferien. Da skal pigerne også møde et hold fra RIBE.
Klubbens stærke pigehold i U 14 rækken har været til stort holdturneringsstævne i Skanderborg. Der blev leveret FLOT og STÆRKT tennis af alle holdets spillere, som er Alma, Caroline, Nanna og Sofie. Traditionelt har Skives piger altid leveret gode turneringsresultater, men ingen kan huske, at et hold er vendt hjem efter at have vundet 11 ud af 12 kampe. Det gik ud over Skanderborg 1 og 2, Ribe og Ryomgård. Vi glæder os allerede til at se og heppe på pigerne, når det går løs i Skive efter sommerferien.

MASSER AF JUNIOR TENNIS KAMPE i U14 pigerækken

Skive havde søndag besøg af Silkeborg og AGF, som spillede holdturnering i rækken U 14, kat. 1. Skive stillede med 4 spillere, så hold 1 spillede mod AGF og hold 2 mod Silkeborg. Det blev en rigtig god dag i hallen med glade piger og forældre.
Det var turneringsdebut for pigerne i holdkamp, og alle havde en rigtig god oplevelse.
AGF og Skive vandt 4 kampe og 1 til Silkeborg, så man må sige det var en god start. Der var mange tætte kampe, der hver bestod af 1 sæt.
28.03.22

Junior Turneringsspiller

Skive Tennis Klub betaler for din træning.
Skive Tennis Klub betaler for tilmeldelsesgebyr, hvis deltagelse er aftalt med din træner.
Skive Tennis Klub betale for fortæring, ved hjemmekampe, på op til kr. 50 pr. deltager.
Du skal selv betale transport til udekampene.